Mamici de iulie-august 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Felicitari isabelle pentru baietei sa creasca mari si frumosi :)

Truli-luli felicitari si tie pentru fetita
....va doresc la amandoua multa sanatate si sa auzim numai de bine si in continuare :)
Imi place tare mult sa ma uit la listuta sa vad cum se umple de carucioare :)
Adriana si Aidan 23sapt+3zile
anis spune:
Truli-luli felicitari pentru micutza! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!

Cris.ana...tinem pumnii pt maine la dr si da, se vede sexul la varsta asta..asta daca vrea sa stea intr-o pozitie favorabila ![]()

AniS
si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
AM SI EU O MARE RUGAMINTE PENTRU VOI......ca sa imi fie si mie mai usor...
Va rog, atunci cand anuntati daca e
sau
si cum o sa-l(o) cheme, scrie-ti si voi cu o culoare sau cu litere mai mari ,ca sa vad mai usor!OK?
AniS
si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katya spune:
Fetele,mersi mult de felicitari,va doresc si eu la fel,atit celor care au aflat zilele astea,cit si celor care stiu mai demult ce vor avea,numai bine si sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi!Eu una aproape ca nu mai am rabdare pina la vara,abia astept sa-mi vad fetita!
Katink,si mie mi-a zis la fel,ca e 90% fetita,pai e ca si 100%,nu?De ce e nevoie de procente?
Monicutz,sa-ti traiasca baietelul si poate ne si auzim,esti bine,da?
Anis,nu te ingrijora,nici eu nu-mi simt f tare fata(cel mai bine reactioneaza seara,cind o mingiie tatal ei),desi am aproape 20 de sapt,am citit ca la primipare (Mama si copilul)primele miscari se simt dupa 20-22 sapt si asa mi-a zis si dr de altfel.
Asa ca sa ne bucuram de perioada asta,ca uite,am ajuns la jumate si ce ma bucur cind vad lista cu carucioare,ma duc sa ma mai uit,ca azi n-am vazut-o,va pup si aveti grija,cu drag,
Katya-19+
cin spune:
Neata...ce fac burticutzele?
Eu sunt cam obosita, aseara am avut ca musafir un proaspat tatic..Dupa cum va spuneam, ieri a nascut prietena mea o fetitza de 2.900 si 49 cm...a avut nota 10+ ...am plans cand i-am vazut primele poze de la...35 de min...ce varsta... a filmat-o taticul ei..am plans de emotii...si mor de nerabdare sa-mi vad si eu puiutzul la vara...
Voiam sa va zic de nastere...a nascut la giulesti si a contat f mult numele doctorului (ca peste tot, probabil)..s-a internat imediat desi erau o gramada de femei la internari.. a luat niste pastile sa-i provoace contractii...si greu de tot, seara pe la pe la 7 au apucat-o mai rau.. apoi totul s-a intamplat repede...atat de repede incat nici macar anestezia nu i-a prins...practic, in 30 de minute s-a intamplat totul... alte deatalii nu prea am, avand in vedere ca astea le-am aflat de la sot... oricum, singurul aspect la care nu se astepta nimeni a fost faptul ca sptitalul e in carantina din cauza gripei si din pacate mamica a stat singura, singurica de cand s-a internat pana a nascut... dupa ce a nascut, totusi l-au lasat pe tatic sa intre nu doar in spital ci si in salonul de nou nascuti, unde si-a vazut fetitza.. si pt cateva minute si pe mama... era atat de emotionat proaspatul tatic ca, zau, ca-ti venea sa plangi numai uitandu-te la el. nu mai stia nimic de capul lui.. era tot un zambet...era fericit
Spitalul e ok...curat, in salonul de nou nascuti era cald si o asistenta care chiar se preocupa de copii (evident ca tot personalul are un buzunar imens la halat) si una peste alta a fost tratata f bine, avand avantajul ca era pacienta dr moisa anca... evident ca si dr a avut mare grija de ea..
azi am inteles ca-i vor aduce fetitza in salon. Sunt cateva saloane in giulesti unde ti-l aduc pe bebe..
Totul a decurs normal si vineri se pare ca vor pleca acasa..
A fost o fericita, de cand a ramas insarcinata pana acum...a avut o sarcina usoara, fara greturi sau alte probleme...10-11 kg acumulate la cele 45 initiale ale ei (la 1.56m)
pt alte detalii (preturi etc) am sa revin...acum nu stiu mare lucru
Abia astept momentul cand voi naste si eu si sper ca sarcina fiecareia sa decurga normal si sa ne povestim propriile experiente de la nastere...dar mai avem ceva pana atunci
Hai ca m-am intins cu povestitul..va pup
Nicoleta
Katink spune:
Nicoleta,
felicitari prietenei tale, sa isi revina repede dupa nastere si fetita sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Katya,
si eu cred ca e fetita sigur, dar stii ca au mai fost cazuri in care au spus ca e fetita la eco si s-a nascut baietel. Probabil de asta nu spun ei 100%... Oricum mai facem si alte eco pana la nastere si vedem ce se mai vede pe parcurs.
Isabelle,
cum a fost ieri la ambasada? Ati rezolvat ceva?
O zi buna,
Katink
si bebelusa mea scumpa de 19+
mitub spune:
Frumoasa poveste, cin! Felicitari pentru proaspata mamica si refacere usoara!
Un singur sfat: sa lase copilul in salonul de bebei, acolo are asistenta medicala permanenta, iar mama are timp o zi -doua sa isi revina dupa tot efortul nasterii. Cat despre carantina: mai bine asha, bebeii atat de mici n-au nici un fel de protectie!
Cristina bravo pt baietul cel sanatos, sa vezi distractie cam peste un an jumate-doi la voi acasa! Daca nu imi iese si mie baiat, vin pe la voi...sau pe la Isa
cris.ana pentru album te lamuresc imediat...nu mai shtiu nici eu, dar joaca-te pe la profil si utilizatori si albume. Revin cu un mesaj
Aseara mi s-a asezat bebelul nu stiu pe ce si m-a durut burta raaaaaau de tot...pana la urma cu masaj l-am convins sa se mute si am adormit. A fost super-dragalas, ca eu masam intr-o parte (unde banui ca e capsorul) si el dadea din picioruse in partea cealalta, si mai simteam si cate o manuta (asha ca o mangaiere) pe la mijlocul burticii. Scumpilicul! Abia astept si eu sa-l vad din nou!
Va pup,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)
peca spune:
buna dimineata fetelor.....
sa stiti ca asa nu se mai poate
...pai se poate sa incep eu mai nou fiecare dimineata
...sa dau de zor cu maneca pijamalei pe la ochii
...ieri descrierea lui katink....cum a fost la eco.....(eco mult asteptata si de mine)....azi de dimineata cele 2 nasteri si taticul fericit...pai zau....
...pt. povestitore si pt. tatici/mamici/si bb
@katink....unde sunt pozele?...ca eu nu le vad! albunul da....dar spune ca nu contine nici o poza!
va doresc o zi buna!
peca 
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
isabelele2 spune:
Neatza burtici,
Imi cer scuze ca nu prea am mai avut timp sa va tin la curent,dar lucrurile s-au precipitat pe-aici,si avem din ce in ce mai putin timp.
KAtink: Am rezolvat la ambasada,dar am facut o cheltuiala si o oboseala zadarnica,pentru ca aseara am aflat ca ne-a venit refuzul de viza,si astazi o sa aflam cit timp avem sa parasim UK.
Asa ca acum nu numai eu trebuie sa plec acasa ci si sotul,si timpul e scurt si avem o gramada de treburi de rezolvat.
FELICITARI PENTRU CELE CARE,CA SI MINE,AU AFLAT CE AU IN BURTICA !!!!

VA DORESC INCONTINUARE SARCINI USHOARE,SI BBI SANATOSHI SI FRUMOSHI !!!
AM sa incerc sa tin legatura cu voi si pina plec,si cind o sa ajung acasa,sper sa si reusesc!
VA PUP PE TOATE CU DRAG !!!!

si va rog sa-mi tineti pumnii.
SA NE REVEDEM CU BINE!!!
Bella si SAndibelii(21,22 sapt)
mitub spune:
cris.ana ca sa pui poze in album: te duci la Toate forumurile/ albume de poze...acolo vei vedea albumele tuturor utilizatorilor plus optiunea editeaza albumul perosnal.
Apasand pe acel editeaza albumul personal poti crea albume, adauga sau sterge poze.
Asteptam pozicile tale!
Apropos, daca gasesc pozele cu burtica mea cea noua, pun si eu in album una - doua.
O zi buna tuturor,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)