Mamici de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Nicoleta, multumim mult pentu frumoasa poveste, mie mai nou numai povestile astea imi plac... si le ascult - citesc cu mare placere... Foarte emotionant, mi-l imaginez pe tatic cat de emotionat este...
De-abea astept sa treaca timpul sa ne spunem si noi povestile de la nastere, dar pana atunci sa fim noi sanatoase.

Monica, la fel, tare emotionante experientele traite alaturi de sora ta... Acum este randul ei sa stea la capul tau sa te incurajeze si sa-i invinetesti mana nu? Sau te va asista sotul la nastere?

Bella, iti tinem pumnii sa rezolvi toate problemele inainte de a veni acasa. Ai mare grija de tine si de baieteii tai si te asteptam cu vesti.

Pupici la toate

Irina si bebe 17 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by peca

@katink....unde sunt pozele?...ca eu nu le vad! albunul da....dar spune ca nu contine nici o poza!

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Stiu ca nu se vad, am reusit sa fac un album nou ieri, am trimis cele doua poze, dar imi da eroare, trebuie sa iau legatura cu administratorul
Ti le trimit pe meil

Hai ca nu mai ai mult, saptamana viitoare esti la control

Numai bine,
Katink si bebelusa mea scumpa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Neata burticute, felicitari pentru fetele care au aflat ce au in burticute, felicitari pentru noile mamici si nasteri usoare pentru cele in devenire.
Azi merg la control sa vad daca bb e bine.
Katink, ti-am vazut minunea din burtica. Ma bucur pentru tine. Iti da eroare la celelalte poze doar daca depasesc limita ca marime. Succes.
K16s astazi

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Pai le-am tot micsorat si una are 80Kb si alta 60KB, si acolo zice ca maxim 100KB.... o sa mai incerc

Peca,
ti-am trimis meil

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

katink vezi ca dimensiunea maxima a fisierelor e de 100 bytes, deci nu prea mari. Eu am mai taiat din ele sa se vada numai esentialul. Si am facut album cu burtica nr. 2.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Katink, asa am patit si eu incercind sa pun poze in album. Aveau indeplinite toate conditiile de format si dimensiune dar imi dadea tot timpul eroare. Pina am citit aici pe forum ca asta se intimpla doar din Mozilla (pe care il folosesc eu). Am incercat din Internet Explorer si s-au incarcat pozele in sfirsit.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Pe Mozzilla sunt si eu, hai ca incerc cu Explorer-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Neatza fetele !

Stiti cumva unde se poate face ecografie 4D?

Cocoloasha,mamica de cocolosh 18+

Mergi la inceput

Am reusit!!!!
Sper sa intelegeti, sunt una in continuarea celeilalte.
In cea cu capul se vede in zona alba nasul, gura si pometii obrajilor si de o parte si de alta doua buline negre, ochii. Eu nu am vazut prima oara ochii, ma uitam cam pe la frunte dupa ei
Si cea de a doua e cu corpul, asta zic eu ca e foarte reusita.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cin felicitari proaspetei mamici. Toate spitalele din Bucuresti sunt acum in carantina.

Irina daca voi naste natural va sta sora mea cu mine dar cred ca la 35 de ani ai mei si cu fibromul pe care il am cred ca voi face cezariana desi eu vreau sa nasc normal. O sa vedem la timpul potrivit cum va vrea broschii sa vina pe lume. taticul zice ca va sta cu mine la nastere dar asa azis si cumnatul meu si nu a rezistat

Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput