Mamici de iulie-august 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
mitub spune:
Monica-Elena eu am sunat tarziu pt programare si nu mai erau locuri...asha ca m-a trecut pe o lista de asteptare si voiam sa stiu daca am vreo sansa...mi s-a zis ca in mod cert imi face echo, si revin ei cu un telefon cam cu o saptamana inainte. Asha o fi?
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)
peca spune:
quote:
Originally posted by gabirus
am primit cadou de la mama-natura o virozasi ma doare gatul ingrozitor! Asa ca stam cuminti la caldura si bem ceaiuri ...
gabirus
pt. durerile de gat poti incerca urmatorul lucru: o lamaie spalata bine....o tai in felii....si o pui intr-o canita/bol si o acoperi cu miere...se lasa cateva ore...cand mierea se subtiaza bine de tot....apoi iei cu linburita mierea asta si daca iti plac si lamaile
eu am fost asa la inceputul sarcinii...niste dureri de gat de nici saliva nu mi-o puteam inghiti in 2 zile au disparut durerile cu totul si cu ele si toate simptomele de raceala...care se pregatea sa vina
acum de fiecare data cand simt...ca parca parca...dau sa racesc...sau doar ca m-a prins undeva frigul si mi-e terama sa racesc....imi fac lamaia cu miere...si e super
peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza
Delia spune:
Oauu, fetelor ce de ati mai scris!
Katink: felicitari, eram tare curioasa daca e tot fetita - in aceeasi zi teoretic sau e doar o coincidenta...
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Bella: bine ai venit la "Clubul tractoraselor!!"...sfat de la mine - nu pe baterii ca te apuci de Nurofen...
Sa-ti traiasca si sa va ajute Dumnezeu sa rezolvati toate problemele de acolo!
Gabirus: multa sanatate si...multa vitamina C.Odihnest-te bine si iti tinem pumnii sa treaca cat mai repede.
Despre miscat: pitica asta mica misca multa mai activ decat misca Codrin pe care asa cum spuneti voi fetelor va mai ingrijorati ca nu-l simtiti zilnic...asa era si la mine cu Codrin dar asta e "sutuista maare"!.
deci la mine merge teoria cu fetele mai active!
Va pupic dulce!
Delia si
Codrin
irinabungau spune:
Ioana - Nique15, am cumparat Sanosanul acum vreo 2 saptamani si mai am mai mult de jumatate de flacon, deci cred ca ma va mai tine inca vreo 2-3 saptamani. Flaconul are 100 ml. , este cremos si intra repede in piele, poti unge o mare portiune de corp cu cantitate destul de mica. Si eu dau pe unde se intinde pielea, nu numai pe burtica.
Monica - sincera sa fiu, imi plac povestile despre nasteri, in special la nasterea normala, daca este provocata nasterea ce perfuzii, injectii se fac, daca iti face vreun calmant mai esti in stare sa controlezi contractiile, stii cand sa impingi, toate alea... Doctorul meu mi-a spus clar ca vrea sa ma nasca normal daca nu apar alte complicatii, eu mai am o operatie pe buritca - facuta de el - si nu vrea sa ma urateasca de tot... tine mult la mine si la opera lui...
Si mai suntem si prieteni buni. Eu am o incredere oarba in el, inainte de a ma opera de chist ovarian acum 8 ani aveam o frica de doctori si de spital... dar dupa ce l-am cunoscut pe el, am jurat ca nu-mi voi schimba medicul ginecolog, asa mare grija a avut de mine. Dar mai intreb in stanga si-n dreapta pentru a stii la ce sa ma astept - desi mai este cale lunga pana atunci.
Anis, nu-ti mai face probleme cu bebelina ta, cand va dori ea sa-si faca simtita prezenta vei simti, pana atnci... rabdare... Al meu este mai jucaus, nu stiu cum de este atat de activ - si il simt in jur de 1-2 minute dupa care il mai simt la distanta mare de timp. Oricum, timp este... Probabil bebelina ta este mai preocupata sa se hraneasca bine , sa se faca mare... bucura-te!
Va pup ,
Irina si bebe 17 sapt.
Orca spune:
Buna fetelor,
Am si eu o mica problema care devine din ce in ce mai mare: mi se umfla mainile; dar nu asa un pic, ci zdravan... am degete pe cre nu le mai pot indoi aproape de loc si dimineata nu pot sa apuc nimic in maine pentru vreo 20 de minute... Doctorul mi-a recomandat ceai diuretic care a avut oarece efect in prima saptamana si acuma nimic...
Nu mananc sarat (barbatelul meu e nervos ca tre sa-si puna separat sare in mancare) si beau suficiente lichide.
Are cineva vreo solutie? sau macar juma de solutie
Delia spune:
quote:
Originally posted by Orca
Buna fetelor,
Am si eu o mica problema care devine din ce in ce mai mare: mi se umfla mainile; dar nu asa un pic, ci zdravan... am degete pe cre nu le mai pot indoi aproape de loc si dimineata nu pot sa apuc nimic in maine pentru vreo 20 de minute... Doctorul mi-a recomandat ceai diuretic care a avut oarece efect in prima saptamana si acuma nimic...
Nu mananc sarat (barbatelul meu e nervos ca tre sa-si puna separat sare in mancare) si beau suficiente lichide.
Are cineva vreo solutie? sau macar juma de solutie
Balenutza Orca
In primul rand tensiunea...cat este...dupa aia mai vorbim.
Delia si
Codrin
Katink spune:
Orca,
dimineata dupa ce te-ai trezit si constati ca ai degetele umflate, fa cateva exercitii cu degetele. Strange pumnul si deschide-l apoi, si tot asa, ai sa vezi ca trece.
Asta cu umflatul este normal in sarcina, din cate stiu eu apare cava mai incolo, dar nu e exclus sa apara si mai devreme.
Sa ai grija sa nu mai porti inele, ca se vor umfla degetele si nu le mai poti scoate, va trebui sa iti taie inelele si e pacat de ele ![]()
Gabi,
multa sanatate, stai in casa la caldurica si bea multe ceaiuri cu lamaie si miere, dar nu fierbinti, doar caldute. Mai poti incerca bomboane de gat pe baza de plante, cel mai bine de la farmacie sau de la plafar sa stii sigur ca sunt numai plante nu si chimicale...
Ieri s-a miscat cel mai mult bebelusa mea, cred ca era si ea emotionata ca o vedem in direct ![]()
Si eu aveam "teoria" asta in cap, ca fetitiele misca mai mult ca baieteii, dar normal ca exista si exceptii ![]()
Numai bine,
Katink
si bebelusa mea scumpa de 19 sapt.
mamini spune:
Orca,pt degetele umflate bea si tu un pic de cafea, papa ananas( din conserva, daca nu e proaspat) si alte chestii care te trimit la pipi si miinile nu le tine atirnate pe linga corp ca ramine apa in tesuturi, ca ar fi impotriva gravitatiei sa plece singurica in vase...
ANIS, sa stii ca mie mi-au spus la ecograf cind am fost ca am placenta anterioara( ca si tine) si cica ii "antifoneaza", e un fel de airbag, simtim mai tirziu, fiindca placenta atenueaza socurile, zgomotele, tot. nu te agita, trebuie sa creasca un pic mai mult, sa aiba forta sa o simti prin "pernuta", saracutii bat la usa capitonata si noi nu "auzim" nimic...
pupici
M
truli-luli spune:
Buna ziua burticutelor si felicitari celor care au aflat ce au in burtica !
Pot sa va spun ca si eu sunt tare fericita pt ca ieri am aflat ca va fi FETITA !!!!!!!!!!! 

Sunt foarte fericita si emotionata. Parca pe masura ce trece timpul ghemotocul ala din burtica prinde tot mai mult viata si incepe sa semene mai tare a omulet, a persoana....... nu stiu cum sa va explic. Parca e tot mai adevarat
intelegeti voi ce vreau sa spun. Tati a fost super emotionat cand a auzit ca o sa fie fetita, nu-i venea sa creada pt ca la el in familie s-au nascut numai baieti de cateva generatii....si uite ca l-am nimerit eu pe cel care stie sa faca si fetite
Asa ca va rog sa treceti si in dreptul meu un carucior roz si numele Ana 
Acusor ma bucur sa aflu ca mai e cineva la dr Grigoriu. Eu merga insa la ea la CMU si urmatoarea programare e pe 16 martie. Poate mai schimbam opinii si despre ea, acum ca ne-am gasit. Eu nu o cunosc decat de la cele 2 controale la care am fost pana acum dar mi-a fost recomandata de nasa mea care a nascut cu ea anul trecut in octombrie si pana acum imi place si mie f mult.
Va pup dulce si va doresc multa sanatate ![]()
Cami si bebe mica din burtica 17s+
Orca spune:
Tensiunea este mica: 9 cu 5, 9 cu 6. Beau cam 3 litri de lichid pe zi (ca mor de sete altfel) si merg sa-l scot corespunzator (adica cam la o ora in timpul zilei). Seara incerc sa nu beau foarte mult...
katink: inele nu mai port de o luna iar exercitiile nu m-au ajutat din pacate... ma mai maseaza sotiorul meu si parca e mai bine...