Mamici de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Katink felicitari pentru fetita!!! Parca vad ca sar si eu in club cu o fetita...si visele mele de tractorase si robotei se duc pe apa sambetei! Insa momentan ne distram cu supozitiile...

Apropos, aseara am mai cusut o rochita la papusile Mirunei...si am primit felicitari facute de ea, una la gradinita, una acasa, plus un desen cu casa si curte si catel si o poezie foarte frumoasa

Isa si sandi-belii bravo puiutilor, sa va faceti mari si sa stati cat mai mult in burtica la mami...Isa, stai linistita ca atunci cand vor incepe sa miste sa vezi tu la dublu sport in burtica ta...se vor juca fotbal unul cu altul...

Fetele, ati inceput sa va ganditi la nume? Mie mi se pare ciudat ca suntem la jumatatea drumului si de-abia au aparut cateva nume in dreptul bebelinilor nostri...ce ziceti, incepem cautarile si sapaturile???

Stiti, si pe mine ma mai doare burtica, acum vreo 2 zile chiar m-am speriat...era o intepatura foarte dureroasa undeva in dreptul cezarienei vechi...si am inceput sa ma gandesc ca poate incep sa cedeze cusaturile vechi...o fi posibil???

Cat despre miscare, si eu am parte de suturi la greu, si am observat ca imi trage mai ales in masina sau imediat dupa ce mananc...ori nu-i convine, ori i se pare distractiv...

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

BUna dimineata tuturor! Mey da ce de vesti bune pe aici de aseara...emotionant!!! Eu am iesit sa sarbatorim la restaurant si am papat pizza asa ca nu am vazut noitatile.
Katy - felicitari pt fetita sa fiti sanatoase!!!
Katink _ Hip Hip Hurray!!! Ma bucur mult pt. tine! Sa va traiasca si sa fiti sanatoase amandoua! in cinstea voastra! E bine ca sunteti incantati si era si ceea ce va doreati!
Bella falicitari muuulte si duuuble si tie! La voi merge o ca e in cinstea nazdravanilor tai! Sa fie sanatosi si sa va traiasca! Si tu sa treci peste toate greutatile de acolo!

O zi cat mai buna!

Ioana
21 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@Katink.......felicitari pt. fetita....cu descrierea controlului m-ai facut curioasa si mai nerabdatoare...abia astept ziua de 17.03....las' ca nu mai e asa de mult....si sper sa imi spun nea'Dr. ce e ...caci altfel zau ca nu mai plec din cabinet

@pt. mamicile de baietei isa si sandi...la fel felicitari.....si multa multa sanatate

nu stiu de ce.....dar am asa un sentiment ca va fi baiat.....cand am anuntat niste rude ca sunt insarcinata....-s-au uitat la mine nu au spus nimic doar "va fi baiat!"(eram in prima luna)....normal am zanbit....acum dupa ce tot citeasc.....si ma iau in mare dupa spusele: baietii mai puturosi iar fetitele mai "agitate!"...si cand am vazut cat avans are Katink la simtit bb...fata de mine...m-am gandit precis ..."ea va avea fetita...ele sunt mai neastamparate..cel putin in sarcina!"...si asa a fost....parca parca....tot mai tare e sentimentul ca e bb baiat....dar mai trebuie sa am putina rabdare pana voi sti si eu...

mersi mult pr. explicatiile cu dormitul pe spate.....dar eu sunt putin pe invers....ma pun intr-o parte si ma trezesc pe spate....acum se pare ca prefer pozitia asta....caci inainte dormeam cel mai bine pe burta....si acum mai dorm inca....caci mai merge...

va doresc o zi buna!

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"Neata fetele...

Mama mia..toata lumea vorbeste de miscat...eu nu am m-ai simtit nimik nici o miscare.de vreo 2 zile..bine eu nu simteam suturi ,doar asa falfaieli...dar acum nimik...
Incep sa ma ingrijorez f tare...
Sa fie ceva in neregula? Sau e normal,pt varsta sarcinii,placenta anterioara si prima sarcina?Hai spuneti-mi ceva!!!

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis nu-ti mai fa atatea griji dear!!! Eu nu am simtit nimic absolut pana in sapt. 19!!!! Deci ce sa mai zic, ca ma tot gandeam si eu bey da tu nu dai nici un semn? Si la finalul sapt. 19 am simtit...ceva...dar nu eram prea sigura, abia apoi am priceput eu mai clar ca EL e!!! Stai calma ca nu e nimic! E o fetita gingasa si nu da cu sutu-n mami! inca....pt ca are timp!

Pupici,

Ioana
21 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Peca..eu stiam invers..baieteii in burtica sunt mai agitati si fetele mai lenese...dar eu zic ca pana la urma tot folclor e...ca multe altele...

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis scumpa de tine, iti inteleg ingrijorarea...dar sunt sigura ca totul e bine, acum am intrat in perioada frumoasa de sarcina in care nimic nu se mai poate intampla...

Apropos de mine...acum stau in Drmul Taberei, dar pana anul trecut am stat in Militari...insa poate ne stim, de prin alte parti, liceu, facultate, servici, cine mai stie? Lumea e mica, nu?

Eu am sunat ieri sa vad care e treaba cu dr. Pop. mi-au zis ca daca sunt pe lista de asteptare sigur o ssa ma programeze atunci inainte...sper sa nu ma lasa balta, ca nu stiu daca pe fuga asha mai gasesc in alta parte loc.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumim si voi sa fiti sanatoase!

Anis,
te rog cand ai timp sa treci in dreptul nostru Emma. Se pare ca Victor a renuntat cand a vazut ce activa e surioara lui si vine runda viitoare

La noi dupa cum stiti, sau poate nu ati citit cand am scris, a fost usor de ales numele. Am visat ca am nascut un baiat pe nume Victor, dar undeva scris pe un perete cumva era Emma, iar la primul eco s-au vazut doua oua... intre timp a ramas un singur pui la mami in burtica, si se pare ca a ramas Emma

Numele ne-au placut si mie si sotului si am renuntat sa mai cautam altele.

Multa sanatate si cat mai putine graiji si spor la mucenici, cine face , eu ii am acuma pe foc.

Pupici,
Katink si bebelusa mea scumpa de 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari pentru fericitele mamici care au aflat ce sunt bebeii lor!

Anis, stai linistita, la aceasta varsta a sarcinii este absolut normal sa simti mai rar si mai usor. Nu numai pentru ca simti mai greu, dar si pentru ca in genere ei sunt mai linistiti la varsta asta. Agitatia incepe un pic mai tarziu.

Eu am ramas azi acasa, ca de ziua femeilor am primit cadou de la mama-natura o viroza si ma doare gatul ingrozitor! Asa ca stam cuminti la caldura si bem ceaiuri ...

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

In primul rand felicitari celor car eau aflat ce ascund in burtia.

Irina ce te intereseaza de nastere? Eu am stat langa sora mea in sala de nasteri la ambele nasteri de la inceput pana la sfarsit asa ca iti pot satisface curiozitatea la nastere normala.

In alta ordine de idei fetelor voi simtit bebele miscand la fel in fiecare zi? Eu ieri nu am simtit printesa la fel de activa ca de obicei si azi la fel dar culme aeste ca eu ma simt minunat. Dar ma ingrijoreaza pitica ca nu o simt la fel. Si culmea noi care eram la ordinea zilei cu contractiile de 2 zile nu mai avem si ne simtim excelent. O fi de bine? Eu am 22 de sapt.

Mitub ce ai vrut sa spui cu dr Pop? E plecat undeva? Eu sunt programata la el vineri la eco morfologica de 22 de sapt.

Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput