Mamici de iulie-august 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
isabelele2 spune:
NOI O SA AVEM BAIETI !!!!!!!!! Exact cum ne-am dorit!Sunt in al noulea cer !!!
O rugasem pe monik25me sa va transmita,ptr ca eu mine nu stiu daca pot sa intru pentru ca ma duc dimineata la ambasada si ma intorc miine seara!
Va pup
Bella & Sandibelii(21 sapt.) 

anis spune:
woaaaaau....ce de vesti in seara asta....
FELICITARI ..Isa...sa-ti traisca baieteii..
.imi inchipuii cat sunteti de fericiti! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!
AniS
si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
waw...ce de vesti bune din toate partile.... felicitari Katink si Isa... sa va traiasca bebelusii si sa fiti fericiti.. ce fain... cat de mult ma bucur pt fiecare...
Am niste emotii...am o prietena care va naste azi la Giulesti, este in sapt 39 si pt ca e medicul de garda a chemat-o acolo..in mod sigur ii va provoca nasterea... in principiu va naste normal, cu epidurala.. a avut o sarcina fara nici un fel de probleme, a luat doar 10-11 kg si va avea o fetita... sper sa fie totul bine..ii doresc din suflet.
Eu si bebelusha mea suntem bine...avem program aproape regulat de gimnastica in burtica, dar cel mai fericite suntem cand mergem cu masina... asa zic eu, pt ca indiferent de ora, in masina se agita cel mai tare... ce fain se simte...
Va pup
Nicoleta si bebe 19 s+
Katink spune:
Buna dimineata burtici!!!
Va multumesc mult, mult pentru urari si sa ne dea Dumnezeu la toate copii sanatosi si frumosi si sa ni-i tinem in brate la vara!
Ieri cum stiti a venit si sotul cu mine la control, era foarte emotionat
, pana a inceput sa priceapa cum se vede si ce trebuie sa vada.
Mi-a facut eco pe burtica - e prima oara cand imi face asa - este cred ca eco morfologica, aici este ecografia care se face in trimestrul II si sunt masurate anumite parti ale corpului: cap, piept, piciore, maini.
Dimensiunile bebelusei sunt bune, se incadreaza in grafic, placenta s-a ridicat pana la buric.
Acuma am vazut si de ce simt lovituri mai dese pe stanga
, este cu capul in dreapta si picioarele in stanga si normal ca manutele nu lovesc asa de puternic... Si probabil cand se impinge in peretii uterului atunci simt acele umflaturi.
Este foarte activa, s-a miscat mereu 20-25 de minute cat a durat controlul, pentru mine era si haios ca si vedeam cum da din picioare si simteam in acelasi timp ![]()
Am vazut cum a inghitit lichid, am vazut si vezica plina cu urina, rinichii, ficatul, inima, coloana, degetelele de la maini si picioare, capul cu ochii, nasul si gurita..... si ne-a explicat doctorita intr-una acolo tot ce se vedea...
Apoi la sfarsit s-a uitat vreo 2 minute foarte atenta (doctorita) sa vada ce ascunde intre picioruse
... si a spus ca nu vede nimica sa indice ca ar fi baiat... si ca este o domnisoara. Am intrebat cat de sigur, si a zis ca 90%
Cam asa a fost controlul de ieri, am primit si doua fotografii, una cu capul si una cu corpul, statea cu fata in sus... sunt foarte frumoase si clare fotografiile, le voi pune astazi si pe ele in album.
Suntem foarte fericiti ca ne-am vazut fetita, ca este sanatoasa, ca are tot ce ii trebuie si ca este asa activa.
Va pup pe toate si va doresc bebelusi frumosi si sanatosi,
Katink
sapt.19
Katink spune:
Katya felicitari pentru fetita!
Sa fie sanatoasa si sa creasca mare la mami in burtica!
Isa ma bucur mult ca ti-ai vazut baietii ieri! Felicitari pentru flacai, sa fie sanatosi si frumosi! Acuma cred ca te-ai mai linistit ca iti faceai griji ca nu ii simti cum misca.
Nicoleta ii tin pumnii prietenei tale sa aiba o nastere usoara si sa fie totul bine cu ea si bebelusa ei.
Numai bine,
Katink
si bebelusa mea scumpa de 19 sapt.
mamini spune:
neatza!
felicitari Katink si Bella! sa va traiasca si sa fie sanatosi, si la fel si ai nostri ai tuturor!
Moni, sa stii ca si eu aveam un pitic pe creier
cu dormitul pe spate, dar m-am linistit si oricum, problemele incep-daca incep- spre sfirsit, asa ca acum dorm cum pot- mai ales cind pot.
am programare la dr.Iosup pe 23 martie si abia astept! dar nu prea am acces la net din Ro ca sa va anunt, sper doar sa fiu fericita ca voi si o sa fiu daca e sanatos, orice ar fi!
pupici
Mamini
irinabungau spune:
Neata fetelor,
Bella si sandibelii, felicitari pentru baietei, ma bucur ca sunt bine si tu la fel, in sfarsit ti-ai luat o piatra de pe inima... Parca aud zgomot de masinute si tractorase la tine in casa acum... Iti imaginezi?? Ce frumos, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine cu voi pana la sfarsit, se pare totusi ca tu te vei intalni cu bebelusii tai inaintea noastra, nu? Ce zicea doctorul, vei putea duce sarcina pana la 9 luni sau este exclus? Intreb pentru ca habar n-am cum este cu gemenii, prietenele mele care au avut gemeni au nascut la 7 luni.
Katink, ce ma bucur ca totul este bine cu fetita ta, si sunteti bine amandoua... Ce ma bucur sa aud vesti bune de la voi fetelor!!!!
Nicoleta, sa ne povestesti si noua cum a fost nasterea pentru prietena ta, eu una sunt foarte curioasa - in ultimul timp numai asta intreb pe toate femeile - sa stiu cum a decurs. Sunt sigura ca totul este in regula ,maine la ora asta isi va tine bebelusa la san... ce frumos... Oricum, ii doresc tot binele din lume.
Eu... fetelor, am devenit paranoica de la statul in casa, am prea mult timp liber si ma gandesc numai la prostii si am senzatia ca am contractii din ce in ce mai des, asta din cauza ca ma doare mijlocul chiar daca stau in pat... Astazi imi sun doctorul sa vad ce-mi spune.
Va pup, mai astept vesti bune de la voi,
Irina si bebe 17 sapt.
nique15 spune:
'Neata fetelor!
Si eu sunt coplesita de numarul vestilor bune!
Katya si Katink sa aveti niste bebelushe sanatoase, frumoase si mancacioase! Si "zbantuitoare" inca din burtica! Dupa cum spuneam ieri bebelina mea incepe sa-si faca de cap si noaptea
... n-avem rabdare sa dormim asa de mult!
Isa felicitari pentru baietei! Sa fie sanatosi, frumosi si mancaciosi! Cred ca esti in
de fericire ca ai ce ti-ai dorit!
Irina, multumesc pt raspuns... cred ca voi face si eu o mica investitie in Sanosan. Cam cat te tine un flacon?

si o zi buna pt voi toate!
Ioana si bblina 19+
cocoloasha spune:
Neatza fetele si "LA MULTI ANI" pentru ieri !
Sa fiti sanatoase si sa aveti o nastere usoara !
Mai fetelor,aseara am primit un cadou de la bebeul meu : a topait prin burtica cam 10 minute de mi-era frica sa ma misc sa nu se opreasca
Victorashu mamii
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtici !
Care mai e scoru' apropo?
Cocoloasha,mamica de cocolosh 18+