Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani si tie papadie, cu ocazia zilei de 8 Martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria Alexia...eu am facut intai analizele hormonale, dupa care am trecut la eco si monitorizari...te sfatuiesc asa...fa analizele de ziua 2-4 la urmatorul cm...undeva unde ti le da repede...iti dau un exemplu Medsana...dupa care in ziua 11 sau 12 mergi cu rezultatul de la analize si la o eco sa-ti vada foliculul si endometru...succes!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria Alexia am vazut ca esti din Sibiu...trebuie sa aveti vreo clinica care sa dea rezultatele la analizele hormonale mai repede, adica in citeva zile...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc, Cata , m-am mai lamurit si eu.
Da, am gasit unde sa fac analizele, cu rezultatul in cca. 3-4 zile, si am gasit si echograf pentru monitorizare . M-am mai calmat
Dar sa vedem ce-am facut luna asta, pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by lachione

La multi ani si tie papadie, cu ocazia zilei de 8 Martie!

Multumesc la fel!

Multa sanatate si numai bucurii cu ochisori va doresc!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Roxee, felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bb super!
Ce ma bucur! Aveam un feeling...
Sunt un pic geloasa pe mamicile de scorpioni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor dragelor eu ma cam pregatesc sa plec de la scarbici...va doresc tuturor o zi de 8 Martie cat mai placuta,sa o petreceti alturi de cei dragi.
Pana maine numai ganduri bune si multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Maria Alexia si eu am dupa cum stii probleme cu prolactina ( 50 in loc de 25 ) si iau in fiecare zi de vreo 2 luni Bromocriptina cate 2 tb. pe zi. Poate ca din cauza faptului ca am si acea endomertrita, din ziua 16 pana in ziua 25 o sa iau si cate 3 pe zi Utrogestan intravaginal . Vreau sa iti spun ca pana luna aceasta graficul meu arata jalnic. Luna aceasta in ziua 13 temp. era 36.19, in ziua 14 - 36.82 iar astazi, ziua 15 de 36.46. Ma ingrijoreaza um pic scadera temperaturii din ziua 15 dar o pun pe sema somnului agitat din aceasta noapte.Maine incep cu Utrogestanul si sunt optimista si sper ca ovulatia sa fi avut loc. Sper sa reusim si sa ajungam cat mai repede la . Poate cele cu experienta mai multa ne vor mai da si noua niste sfaturi pentru ca nici eu nu stiu ce sa ma mai fac . Va pupic pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna, gabitaco!
Va trebui probabil sa incep si eu Bromocriptina asta...
Utrogestanul nu cred ca ti l-a dat pentru endometrita, el e progesteron. (Pentru endo' ai probabil si antibiotice de luat, nu?). Am primit si eu Duphaston (alt soi de progesteron), dar cum la analizele de luna trecuta a iesit chiar mare, nu-l mai iau acum.
Ce nu inteleg eu e : cum de mi-a iesit prolactina asa de mare, daca ea inhiba ovulatia, ori la mine progesteronul a iesit foarte mare in faza luteala, ceea ce ar confirma o ovulatie ...!?!?!

Spui ca te ingrijoreaza temperaturile ... Cate zile are ciclul tau? Si care e valoarea "normala" a temperaturilor in prima faza a CM ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, multumesc pentru raspuns. In principiu stiam ca nu e ziua cea mai potrivita. Acum depinde si ce urmaresc cu aceasta eco. S-ar putea ca doctorita nici sa nu mi-a recomande. Eu am dat telefon la cabinet si mi-am facut programare pt consultatie si am cerut si o eco. Tocmai in acea zi era libera o pozitie.

Mai da-mi te rog un sfat. E prima eco de acest gen. Nu am facut dozarile hormonale, nu nimic.Nu am fost niciodata insarcinata, nu avort, nu nimic. Vreau eco pt ca eu nu stiu daca sunt ok, daca ovulez, etc.
Chestia cu temperatura bazala mi se pare un chin imens. Si sincer nu prea cred in relevanta. Sunt prea multe conditii cxare trebuie indeplinite pt a fi interpretate ca lumea.

Oare nu pot afla din aceasta eco daca de ex am ovulat deja?
Am vazut ca ai sfatuit pe cineva sa faca intai dozarile hormonale si apoi eco. Poti sa-mi spui mai multe pe aceasta tema. Eventual pe PM.

Multumesc tare mult. Si iarta-ma daca te-am necajit

Mergi la inceput