Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17
Raspunsuri - Pagina 13
gabitaco spune:
Draga MARIA ALEXIA ai dreptate, pentru endometrita intr-adevar am luat antibiotce- Cefalexim si Movalis -spozitoare. Doctorita mea spune ca la mine ovulatia are loc in ziua 14 dar din cauza prolactinei mari nu pot avea
- de unde eu integeg ca desi am prolactina marita totusi ovulez
. Bromocriptina stimuleaza ovulatia si ,daca are loc fecundatia, Utrogestanul ajuta la fixarea sarcinii. In prima parte a c.m. teperaturile mele arata astfel:
Z1 - 36.74; Z2 - 36.63; Z3 - 36.53; Z4 - 36.25; Z5 - 36.46; Z6 - 36.36; Z7 - 36.33; Z8 - 36.46; Z9 - 36.45; Z10 - 36.29; Z11 - 36.56; Z12 - 36.52; Z13 - 36.19; Z14 - 36.82; Z15 - 36.46 (astazi).Nu stiu daca a avut loc ovulatia dar muncesc din greu. Pana luna aceasta temp. nu a crescut niciodata asa de mult in ziua 14, iar in prima parte a c.m. temperaturile mele erau sub 36.5.pe langa acest tratament iau zilnic FERRO-FOLGAMMA.Tu ce tratament ai mai facut? pPoate tu sau altcineva ma puteti ajuta si pe mine.
Va pupic dulce pe toate.![]()
![]()
![]()
Emi si mami spune:
Laurici, felicitari!
Eu ma rog la Doamne-Doamne sa-ti trimita o fetita. 
Te rog frumos, roaga-te si tu, sa-mi trimita si mie un baietel. 
Suntem si noi in clubul bebelusilor Scorpion si avem deja greturi, suportabile, e adevarat. La Emi n-am avut deloc, am purtat sarcina foarte jos, toata lumea zicea ca e baietel.
Tonnia, nu ai de ce sa fii necajita. Emi e Balantica si este un adevarat ingeras. Are un caracter puternic, dar e sociabila si nu e crizatica. Deci, bebelusul ideal! Eu te invidiez putin pe tine.
Mi-ar fi placut sa mai am o Balantica.
Numai bine si
tuturor,
Raluca
Tonnia spune:
Am pierdut eu faza? Ti-a iesit test pozitiv?
Bravo, felicitari! Sarcina usoara si un superscorpionas! (e zodia mea preferata, dar daca spui ca si balantele sunt OK, m-am mai linistit, nu cunosc nici una).
Emi si mami spune:
Da, mi-a iesit pozitiv saptamana trecuta.
Multumesc pentru felicitari, sper sa fie ok! ![]()
Nu mi-a venit sa cred pana ieri, cand m-au apucat greturile. Prea nu aveam nici o manifestare. La Emi am constientizat abia prin luna a 3-a ca o sa am bb.
Tu ai o sarcina foarte usoara, din cate am vazut, nu tu greturi sau probleme. Bravo, norocoaso! ![]()
De ce iti plac Scorpionii? Stiu ca sunt caractere puternice, dar mai multe nu stiu. Am postat un subiect despre bebelusi Scorpion, cum sunt, cum se manifesta, dar pana acum n-am primit raspuns. 
Balanticile sunt grozave - o sa vezi ce bb cuminte o sa ai. Dorm noaptea, papa bine, sunt foarte razaciosi si afectuosi...
O sa vezi ce bine e cand iti doarme bb toata noaptea, esti si tu om...
Se spune ca Balantele sunt prea maleabile, lucru care mie mi-a fost infirmat in repetate randuri in cercul meu de prieteni. Sunt oameni de treaba, politicosi, dar au caractere puternice.
Numai bine si
,
Raluca
utocatalina spune:
Emi si mami
...scuze pentru intirzire
...Felicitari graviduto si sa-ti dea Domnul
multa sanatate, o sarcina usoara si un baietel exact cum iti doresti!...Sa nu uiti sa ne iei si pe noi la burtici, please!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Buna dimineatza fetele!
Am citi ca mai avem o mamicutza printre noi,Emi si maminumai bine ,multi multi

si un bebe sanatos!
Cata o sa-ti dau Pm cu temp de azi..nu prea e bine zic eu...
Pentru toate fetele
si
.
maria_alexia spune:
Buna dimineata !
Felicitari Emi si mami !!

Sa fiti sanatosi, si tu si cei doi bebei, si sarcina usoara !! 
gabitaco, acum am vazut ca FERRO-FOLGAMMA e o combinatie de acid folic, fier si vit. b12. E scump? Eu iau acid folic obisnuit.
Uitandu-ma la temperaturi, as spune ca cea de ziua 14 ar fi aratat o ovulatie in z. 13, dar cea de azi e prea mica pentru a o confirma.
Sa vedem ce spun si fetele cu mai multa experienta ...
Ai introdus datele cumva si pe FertilityFriend? (www.fertilityfriend.com) E un site excelent pentru urmarirea semnelor...
gabitaco spune:
MARIA ALEXIA - FERRO-FOLGAMMA nu ete scump. Eu am dat 40.000 pe 10 pastilute.Se gasaste in cutii de 50 de pastile si costa in jur de 400.000 de lei. In legatura cu temperatura scazuta din ziua 15 poate fi oare vorba de un deficit de progesteron? Daca iau Utrogestan mai pot sala situatia ? Oare mai poate fi vorba de bebe luna aceasta? Nici azi temp. nu a depasit 36.45.poate ma ajuta cineva si pe mine.
Va pupic dulce
.
utocatalina spune:
Gabitaco eu zic sa prestezi si asta seara, poate totusi maine ziua 16 ovulezi...cu conditia sa creasca maine temp...daca ramine scazuta cred ca a avut dreptate doctorita si ai ovulat in ziua 14...mai vedem maine...parerea mea...si mai este o treaba...mie mi se pare cam mare diferenta de la 36.1 ziua 13 la 36.8 ziua 14...poate sunt fete mai intelepte care sa te ajute sa o interpretezi...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata