semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 4
flori76 spune:
Meems
fata mult.
Io...ziua 28,dureri de burtica destul de acute,de sani ioc si nici alte simptome.Cred ca trebuie sa apara uratzii 
Va pup pe toate si va tin pumnii celor care sunteti in asteptare.
Maraki la tine cred ca e de bine.Sigur curand vor fi 2 liniute clare.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
meems spune:
Musete, Ale, se pare ca suntem toate 3 in aceeasi situatie. Eu am 5 zile de intarziere si nici un fel de simptome, doar niste greturi foarte vagi mai ales dimineata. Mi-am facut un Clear Blue acasa dupa 2 zile de intarziere si mi-a iesit negativ. Ieri am fost la spital si azi astept rezultatul laboratorului. Hai sa nu ne pierdem speranta 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
mirelaishappy spune:
Gila,
Tu nu ai facut nimic in tot acest timp,nu ai fost la medic?O analiza a sangelui , nimic?Eu cred ca a fost sarcina!si eu sunt din Bacau,te pot intreba la ce medic esti?
Mia. spune:
Cm in 5 Ian-3 februarie-acum nimic!Deci am destul de regulat zic eu!Mi-au disparut durerile de burtasi nu mai am nici un simptom de nici un fel.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
bety spune:
Gila - scuze, ti-am raspuns si la "dureri de ciclu la ovulatie"...dar nu citisem ca ai fost si la Sovata.
Si eu dupa Sovata, am avut diverse dureri/fierbinteli la ovare, cum nu mai avusesem pana atunci. Din pacate, la mine, Sovata nu a avut efectul dorit. Cert este ca mi s-a spus acolo sa ma feresc de frig, umezeala, sa evit sa racesc si asta am si facut. Dar...Eu atunci nu stiam ca se reformasera aderentele si nu stiam ce-s durerile respective, dar simteam ca ceva nu este in regula.
Eu, tot ce pot sa-ti spun e ca ar trebui sa consulti un doctor, mai ales ca spui ca ai fierbinteli in zona ovarelor si apoi ai avut si acea intarziere de CM...daca totusi a fost sarcina?!
Beatrice
meems spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Cm in 5 Ian-3 februarie-acum nimic!Deci am destul de regulat zic eu!Mi-au disparut durerile de burtasi nu mai am nici un simptom de nici un fel.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Mia,
Eu am avut CM in 14 ian., 8 feb., si atat. Am fost ieri de mi-am facut un test de urina si azi am sunat la spital si mi-a spus c-a iesit negativ. Am cerut un test de sange si astept sa ma sune doctorita sa-mi spuna cand m-a programat. Oare e prea devreme sa se observe sarcina in urina? Nu stiu cum altcumva sa explic intarzierea CM decat prin sarcina... Al meu e foarte regular, nu mi-a intarziat niciodata. Dar atunci de ce nu se pozitivizeaza testul de sarcina?? Nu mai inteleg ce se intampla...
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
flori76 spune:
Mia
.Fruntea sus,va veni bebe si la noi intr-o buna zi!
Io:ziua 29,dureri de ovare(nu ca la ciclu, ci cam ca la o raceala),fara alte simptome.Astept si sper sa fie bine!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
Elenya spune:
Mia si maine e o zi!!
Stiu ca sunteti multe care asteptati de mult timp, mai mult decat mine, care astept de 2 ani, dar inca sper.
BB va veni exact cand va trebui!
Pupici!
maraki spune:
Buna fetelor
, azi am fost la clinica si pana in ora 15.00 ora Ro astept sa ma sune sa imi spuna daca sant sau nu gravida
,Sant in ziua 26, durerea de sani este la fel de mare fara oprire iar la eco mi.a spus dr ca este prea devreme sa se vada in cazul in care sant..am intrebat daca durerea de sani poate fi din cauza tratamentului de stimulare si mi s.a spus ca in nici un caz...asta e de bine 
Va mai scriu dupa ce primesc telefonul de la clinica
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36