semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 3
meems spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Testul e negativ!Oare nu se poate insela?Poate trebuia facut cu urina de dimineata...eu ma tot amagesc...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
meems spune:
[quote]Originally posted by Mia.
Testul e negativ!Oare nu se poate insela?Poate trebuia facut cu urina de dimineata...eu ma tot amagesc...
Mia,
Sa stii ca si eu mi-am facut un test de sarcina Clear Blue la 2 zile de intarziere a CM-ului si mi-a iesit negativ. Nu l-am facut cu urina de dimineata, si desi m-a cam dezamagit rezultatul testului, totusi nu-mi pierd speranta si azi ma duc sa-mi fac un test de sange care ar trebui sa fie mult mai concludent. Cred ca asta ar trebui sa incerci si tu. Bafta!!
meems spune:
[quote]Originally posted by flori76
Meems tinem pumnii!Te asteptam cu vestea cea mare!!
Flori, esti o dulce
O sa va anunt imediat cum primesc rezultatul de la spital.
Mie tot nu mi-au venit uratzii...Dar burta tot maa jeneaza(asa,ca la ciclu).Astept,parca vad ca maine ma invadeaza...
Poate-poate e si la tine cu ochi!! 
musete spune:
Neata gagici! Am si eu o intrebare intrebatoare... de ce se mai face analiza de sange BetaHCG (sau cum i-o spune) pentru depistarea sarcinii, atata timp cat exista testele de sarcina???? Cele din urma nu sunt f. sigure? Exiosta posibilitatea sa dea gres?
Pupici, Musete
mitub spune:
Pai... sex neprotejat in apropierea ovulatiei...intrebare din partea sotului cam care ar fi sansele de bebe..rapunsul meu: destul de mari
Apoi chiar inainte de CM intrebarea sotului daca ma simt ciudat si primele mele intrebari... pipi mai des noaptea, nici o tensiune in sani, doar intarziere a CM, care si asta se mai intampla...pana la urma decis sa fac test sarcina: 2 liniute!!!

Apoi urmat greturi, pofte, tensiune in sani culminand cu o zi- doua insuportabil, dureri de burtica etc.
Si uite ca acum ne apropiem de jumatatea sarcinii!
Va doresc si voua sa se intample cat de curand
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)
Alé spune:
Musete, testele de sarcina sint sensibile la o cantitate anume de hormon HCG. In functie de test, ele se pozitiveaza la 25, 50,75, 100 miu de HCG.
Testul de singe iti arat exact cantitatea de hormon in singe. In general, peste 10 miu este pozitiv.
Cu alte cuvinte, un test de singe iti poate arata mai repede decit unul din urina daca esti insarcinata sau nu.
In alta ordine de idei, desi am 6 zile intarziere, am facut de dimineata un Clear blue care a iesit foarte negativ... Nu stiu ce sa mai cred.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
musete spune:
Draga Ale, se pare ca ne aflam in aceeasi situatie. Si mie mi-a intarziat CM, exact cu 6 zile, ca si tie. Si, ca si tie, mi-a iesit testul negativ, acum 4 zile. Nu l-am mai refacut. Nu stiu ce se intampla cu mine. Nu te bate gandul sa-ti faci torusi o eco?
Pupici,musete
lauricipani spune:
Hai ca ma bag si io in vorba putzin ca nu prea am timp si sunt si un pic suparata ca de ieri am nishte picaturi de sange.
Atentie fete frumoase, Ale, Musete! Mie mi-a iesit testul pozitiv foarte tarziu. Eu zic ca daca inca nu vine sa faceti o echo!!! Si...succes.
Stiu pe cineva de pe forum care a facut test la 14 zile de la ov si a iesit negativ insa dupa alte 5 zile a fost pozitiv. Mai exact testul a fost pozitiv la 20 de zile de la OV.
Pup toate fetele frumoase
5+ (inca)
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
maraki spune:
Laurici nu mai sta du-te la doctor sa vezi care-i cauza picaturilor de sange!!! Iti tin pumnii sa iasa totul bine! Tocmai mi-ai dat o speranta ca eu am facut testul aseara intr-a 11-a zi de la ovulatie si a iesit foarte foarte vag pozitiv.Succes si sa fii ferita de probleme!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
gila spune:
Buna fetelor!
Noroc ca am intrat pe forum de mi-am mai revenit! Eram in mijlocul unei depresii.
Ultimul CM la mine a fost pe 17ian. , in februarie pe la mijlocul lunii niste pete maronii dupa care nimic....... apoi dureri f. mari de spate si de burta pana pe 4 martie cand a venit CM. Am uitat sa spun de senzatiile de voma , crunte, care m-au tinut aproape 3 saptamani.In schimb cu sanii.....nik.....mai mici ca niciodata. Am facut 2 teste de sarcina, negative amandoua. Nu stiu ce sa cred.... a fost..... nu a fost.....La medic nu mai am nervi deocamdata ma merg. Am sperat sa fie o sarcina avand in vedere ca acum 6 luni am facut tratament la Sovata.....