semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sa va zic si io?

Ziua 27,dureri de burta ca la ciclu(de dimineata am zis ca sigur vine,dar pana acum nici o urma),sani ca si inexistenti (nu mari,nu tari,doar cu cateva intepaturi dimineata) si...atat!

Dar io inca mai sper..Pot???

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ce ne-am face fara speranta?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenya spune:

Si...? Ffetelor guapa, ina, pana la urma cum e? Aveti un raspuns clar?
Mie mi-a intarziat ciclul 2 saptamani eram aproape sigura ca se lasa cu bb desi nu ma dureau sanii, nici burta nici altceva si testul meu arata negativ...
Poate voi aveti mai multa bafta.
Asteptam vesti, vad ca n-ati mai scris nimic.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai fetelor,
Nedumerire mare si pe capul meu. Sunt in ziua 29 a CM-ului care la mine e de obicei de 25 de zile. E prima oara in viata mea cand imi intarzie, si am mari sperante sa am bebe la purtator pt. ca am prestat in perioada fertila. Mi-am facut un Clear Blue acum 2 zile si mi-a iesit negativ, ceea ce m-a cam dezamagit, dar nu ma las si azi ma duc la doctor. Nu am nici o durere, nici o simptoma, absolut nimic inafara de lipsa CM. Tineti-mi pumnii!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Testul e negativ!Oare nu se poate insela?Poate trebuia facut cu urina de dimineata...eu ma tot amagesc...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Meems tinem pumnii!Te asteptam cu vestea cea mare!!

Mia,tu ai ciclu regulat?Incearca si cu urina de dimineata sau poate un test de sange.Bafta!!!

Mie tot nu mi-au venit uratzii...Dar burta tot maa jeneaza(asa,ca la ciclu).Astept,parca vad ca maine ma invadeaza...

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu sant in ziua 24 in urma tratamentului de stimulare cu clomifen,puregon si choragon.Este prima oara cand am facut stimulare.De cateva zile ma dor sanii ingrozitor, aproape nu suport nici bluzele pe mine , din cand in cand ma inteapa iar astazi este ziua 11 de cand am prestat in ziua fertila ( la indicatia dr.)de obicei cu o sapt inainte de CM ma dor sanii dar suportabil si doar cand scot sutientul nu continuu ca acum .Oare sant sanse mari sa fi ramas gravida? Am cumparat acum un test clear blue dar va intreb pe voi fetelor daca este bine sa il fac in seara asta sau sa mai astept?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

quote:
Originally posted by maraki

Eu sant in ziua 24 in urma tratamentului de stimulare cu clomifen,puregon si choragon.Este prima oara cand am facut stimulare.De cateva zile ma dor sanii ingrozitor, aproape nu suport nici bluzele pe mine , din cand in cand ma inteapa iar astazi este ziua 11 de cand am prestat in ziua fertila ( la indicatia dr.)de obicei cu o sapt inainte de CM ma dor sanii dar suportabil si doar cand scot sutientul nu continuu ca acum .Oare sant sanse mari sa fi ramas gravida? Am cumparat acum un test clear blue dar va intreb pe voi fetelor daca este bine sa il fac in seara asta sau sa mai astept?

Monica

N-as vrea sa te dezamagesc dar s-ar putea sa te doara sanii mai rau din cauza stimularii.Eu am patit asta dupa ce am facut un pregnyl.Dar s-ar putea sa fie si bebe. Fa-ti un test Narcis care , cica, ar fi relevant la 7 zile de la conceptie si pastreaza CB pentru mai tarziu. Iti tin pumnii. Sa ne tii la curent .

Mergi la inceput

Fetelor am facut testul si se vede foarte foarte putin a doua liniuta de la + ...cred ca doar eu o vad...nici eu nu stiu ce sa mai cred....

Monica

Mergi la inceput

Rucsi multumesc pt raspuns...am vazut mesajul tau dupa ce facusem testul...mai rau m-am amarat ca nu stiu ce sa cred...oricum vineri sant programata pt eco si aflu sigur ce si cum....eu luna asta am facut 2 puregon si 2 choragon....sper sa isi fi facut efectul...in seara asta mi-am ales si nasa copilului..cred ca o i-au razna de tot...

Monica

Mergi la inceput