semne de sarcina

semne de sarcina | Autor: guapa

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
Am o alta intrebare: cum v-ati dat seama ca sunteti insarcinate inainte sa va faceti testul? Aveati greata, somnolenta? Care sunt celelalte semne?
Astept cu nerbdare un raspuns...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

click www.desprecopii.com/info.asp?id=14" target="_blank">aici

eu am avut pete maronii pe chilot cca 4 zile insotite de usoare dureri de burta. in ziua 29 am facut un test de sarcina Clear Blue = pozitiv

bafta!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

pipi f. des si sinii f. durerosi si fierbinti, si rosii.
succes!

Patricia
mamica de Rebecca

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Si eu sint tare derutata. Astept sa treaca zilele sa merg la doctor. As putea spune ca in principiu semnele ... ar parea favorabile: mi-a intirziat menstruatia 7 zile, sinii s-au intarit si sint durerosi, merg la toaleta destul de des. Dar dupa 3 zile de intirziere am facut test de sarcina care a fost putin relevant, a doua dungulita fiind aproape invizibila. Am mari emotii, in plus ne dorim foarte tare sa nu fie a alarma falsa, desi intirzieri nu au mai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guapa spune:

Draga Ina,
Ce mai astepti? Cand mergi la doctor?
Sa ne tii la curent!!!!! Si multa bafta!!!!!!

Mergi la inceput

Draga Tia,
Si eu am niste pete maronii si usoare dureri, sanii ma dor, dar in rest n-am observat nici un alt semn de sarcina. Maine in principui ar trebui sa-mi vina rusii. Ce-mi recomanzi? Sa fac deja un test sau sa astept sa vina rusii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

In primul rand sani umflati si durerosi, nu-i nimic zic eu, asa se intampla inainte de ciclul menstrual, apoi intarzierea ciclului, nu-i nimic - mai intarzie cateodata, apoi greata, nu-i nimic zic iarasi eu - e de la bila, test de sarcina - negativ. Mai trec doua saptamani pana cand am ajuns sa nu mananc mai nimic toata ziua din cauza gretii. Alt test de sarcina - foarte pozitiv. Fuga la medic si din ziua aceea pana la 4 luni greatza a fost starea mea de spirit.

Alexia Maria cocheta

Mai multe poze cu noi

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Bravo Mcm! Felicitari! Sa-ti traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si eu sint in dubii!
CM intirziiat 6 zile,nu am sani durerosi dar simt ceva intepaturi in ei,si merg des la toaleta.Am ceva dureri ca la ciclu dar...Si noi speram,iar sotul spera sa fie fata!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mia, pai sigur e bebe. Si fata doar Doamne Doamne iti poate spune daca e!!!

Felicitari la toate!!!!

Io's in ziua 26 la un ciclu de 28 de zile. ma dor sanii de mor si s-au umflat cat casa (). Nu au cum simtome asa devreme, nu?

Io cre' ca-s gravida la creier..vorba lu' Tumpi. Da' ce vreti? Mai visez si io 2 zile

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Ancuta, fa-ti un test, iubita. Iti recomand eu, Clear Blue. Nu costa decat 200.000 lei.
Pupici, Musete

Mergi la inceput