semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 5
flori76 spune:
Maraki te asteptam cu o veste buna 
Pe mine parca ma dor ovarele din ce in ce mai tare.Chestia este ca nu asa ma dor de obicei cand trebuie sa vina rushii..Care o fi cauza?
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
flori76 spune:
Fetele,daca e sa fie sarcina,oare cand ar trebui sa apara si alte simptome(dureri de sani,greturi...)?Ca io nu am nimic din toate astea si...ma gandesc ca nu prea sunt sanse de sarcina,mai ales ca sunt deja in ziua 29...
noi
maraki spune:
Flori greturile pot aparea si mai tarziu, eu in cazul in care sant gravida nu am greturi deocamdata insa am inceput sa mananc mai mult parca si am asa pofte...stie cineva in urma tratamentului de stimulare daca iti da pofta de mancare?Sotul meu spune ca prin autosugestie am durerile astea mari de sani dar eu stiu ca nu este asa
...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Tocmai am primit telefon...nu sant....![]()
![]()

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
flori76 spune:
Maraki imi pare tare rau ![]()
Fetele,mie nu mi-a venit nici azi(ziua 29).De 3 zile ,in fiecare dimineata ma trezesc cu dureri de burta de zic:"gata,azi vine",dar nimic.Nu stiu ce sa mai cred,mai ales ca nici nu am alte simptome...Voi ce parere aveti??
Pupici multi
noi
meems spune:
Flori, fata draga, vad ca ne adunam mai multe care suntem in aceeasi "oala". Tu ai ciclul regular de obicei? Eu sunt in ziua 31 la un CM de 25 de zile, nu mi-a intarziat niciodata in viata mea. Ceea ce ma dispera e lipsa oricaror simptome, plus doua teste de sarcina si un test de urina facut la spital, toate negative. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar nu ma las batuta. Azi ma duc sa-mi fac test de sange.
Ale, Musete, voi aveti ceva vesti? Si voi erati in aceeasi situatie...
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
thea_m spune:
Floricel da' un test? Ca poate cand or veni celelalte rezultate tu vei fi deja
. 
Teodora
flori76 spune:
Meems, Teodora io nu am ciclu regulat si de asta nu prea am sperante.Ideea este ca nu prea mi s-a intamplat sa am dureri de burta atatea zile si,totusi,sa nu vina.Chiar acum vad ca m-au luat iar(ma lasasera putin).Si..nu ma doare spatele.Pe mine,de regula,ma dor tare si spatele si burta cand trebuie sa vina.
Cu testul mai stau,pt ca is patzita...Au fost luni cand mi-a venit si la 32,34 zile...Dar,nu aveam dureri de burta inainte.
Meems la tine e cam curioasa treaba,zau!Ai facut testele cu prima urina?Mai incearca maine unul,cine stie?!?Poate da Domnul si se pozitiveaza!!
Va pup
noi
meems spune:
Am sunat la spital si am intrebat ce ar putea cauza intarzierea menstruatiei in afara de o sarcina, mai ales cand eu luna de luna am un ciclu foarte regular. Mi-au citit o lista intreaga cu tot felul de posibile schimbari in viata mea care mi-ar fi putut afecta CM, dar la fiecare raspunsul meu a fost negativ. Deci, in teorie, singura cauza care mi-ar afecta perioada CM ar fi sarcina. Insa testele au mereu un rezultat negativ (si am facut unul si azi-dimineata, cu prima urina). De-asta vreau sa ma duc sa-mi fac si un test de sange, poate e prea devreme sa-mi apara sarcina pozitiva in urina. Nu stiu, ma tot gandesc si eu la toate posibilitatile... Ca altfel habar n-am ce e.
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
flori76 spune:
Meems cred ca e foarte bine sa faci testul de sange.sigur e mai concludent in primele zile de intarziere.Io tin pumnii sa fie pozitiv 
Io ma duc atat de des la baie,de zici ca am innebunit
.Dar,de fapt,ma duc sa verific daca a venit sau nu
.Pana acum...NIMIC!!Astept!
Pupi multi
noi