semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 15
utocatalina spune:
Imi pare rau fetelor...desi ciclu nu a venit inca...testul Clear Blue a iesit cit se poate de negativ![]()
! Bafta celor care sunteti in asteptare
...Merci Meems de intrebare
...poate luna viitoare sa am si eu noroc...cine stie? Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Felicity spune:
Cata,
imi pare tare rau ca e negativ, macar ai fost curajoasa si ai luat taurul de coarne. Si da exista si fals negativ, pana nu vin rusii poti sa speri, eu iti tin pumnii in continuare.
puiudana,
daca ar fi sa-mi dau cu parerea la tine, ar fi ca a fost sarcina chimica, cand se lipeste sarcina de mucuoasa uterina, incearca sa patrunda (aici iese testul pozitiv) dar nu reuseste si se desprinde (test negativ) si in curand...rusii. se pare ca-s destul de frecvente.
sper totusi sa nu fie asta, bafta!!!
assa,
pai cumpara un test mai bun si repeta-l. se pare ca testul ala cu jumate de linie nu a fost bun (parerea mea). ia unul mai scump.
nu e adevarat ca toate testele de sarcina sunt egale indiferent de pretz. pretzul spune sensibilitatea si cat de bun calitativ e testul.
daca vrei un rezultat sigur, incearca clear blue. si mult noroc!
meems spune:
Cata, imi pare rau...
Stiu cat e de greu sa vezi rezultatul negativ al unui test de sarcina... Dar fii tare si poate luna viitoare e mai norocoasa. 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
alisia spune:
Buna seara fetelor,
Am venit sa va spun ,ca nu este sarcina, nici de acesta data.....
Imi pare rau,dar asta e....
Din nou tratament,moralul sus si la treaba!!!!
Va pup,Alisia

utocatalina spune:
Felicity
si Meems
acum incep sa-mi mai revin
...inca nu mi-a venit...dar acum mi-e frica sa nu fie alta treaba de nu-mi vine
...sper ca la prima ora sa soseasca ca nu cred ca am eu norocul sa fiu procentul ala gresit al Clear Bleu-lui
...Uff...greu mai e!
Va pup si va doresc multa sanatate fete dragi!

Denisam spune:
Cata,
Stai linsitita ca se mai intampal asa o zi, 2 cateodata..Dar poate e cu ochisori, desi tu ti-ai facut clear bleu care e cel mai tare si deobciei iti zice clar dc e alb sau negru..
Tinem pumnii si ai grija, alsa stresul deoparte..
Bafta la celelalte fete care asteapta!
Denisa
Anca Wish spune:
Mai, gagici. Ce face Mia? N-a dat nici un semn azi. Spre sa-i fie bine!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Mia. spune:
Tocmai cind citeam ce ati mai scris..Ghiciti ce?
VESTI PROASTE!Mi-a venit pe bune!Dupa 2 saptamini de intirziere!Cam mult ,nu?Poate a fost avort din ala cum spunea...nu mai tin minte cine...Sotul e parca mai trist decit mine!
D-zeu stie ce face!
Pe luna viitoare si multa bafta in continuare.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
dordia2000 spune:
Neatza fetele! Si eu am simptomede genul 9 zile de intarziere, sani durerosi,si mai nou greata!Mi-am facut test acu o sapt si a iesit negativ, iar azi dim la ora 5,30 ca nu am mai avut rabdare, a iesit pozitiv cu 2 linii proeminente. Ce sa cred ca imi e frica sa ma bucur dar...eu tot mai am dureri ca la ciclu dar f.mici! Si cea mai mare tristete a mea este faptul ca am in prezent 92.5kg! A mai ramas cineva insarcinata la asa greutate? Oricum daca e bb ma bucur enorm si eu si sotul iar cu greutatea ne luptam dupa!
utocatalina spune:
Dordia2000, Felicity si Meems
eu sunt in prima zi de intirzire, nu mi s-a mai intimplat niciodata..temp. se mentine ridicata 37.1, durerea pe partea stinga persista si de 3 zile am si rau dimineata...stiu ca Clear Blue a fost clar negativ...si imi fac probleme pentru ca nu mai stiu care este cauza intrizierii...dupa cum ma prezint, parca vad ca trec de weekend fara sa-mi vina...ce sa fac? Ma dindeam ca duminica, cind ma intorc de la munte...ca azi plec la munte, sa mai bifez un test...care sigur imi va arata acelasi lucru, dar macar sa mai fac unul, dupa care daca tot nu-mi vine, marti sa ma duc la un control...mai ales daca durerea persista. Voi ce spuneti? Acum mi-e frica sa nu fie vreo extrauterina, chist, sau mai stiu eu ce minune...la extrauterina testul se pozitiveaza..ce stiti? Daca puteti sa-mi raspundeti, astept...ca acum am mai mari emotii decit ieri!