semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 14
ela2004 spune:
Puiudana iti pumnii...si sa de-a Dumnezeu sa ai bebic....asteptam cu nerabdare vestea..
Si eu am trecut cam prin ce ai trecut si tu...si mi-au venit rushii intr-un final cu dureri extraordinari de mari. Si la mine la echo dupa 3 saptamani nu s-a vazut nimic si mi-a dat progesteron injectabil, scobutil injectabil, no-spa ingectabil si papaverina injectabil si mi s-au parut prea multe si nu le-am facut..Iar acum ma gandesc ca poate daca am avut sarcina si nu am ajutat-o sa o pot tine...?
Sper ca ai luat Utrogestan...
si mult succes.
Anca Wish spune:
Cata, tocmai ai facut o gafa. NU Tia are probleme. E intrebare postata de puiadana. Scrie la inceputul mesajului!!!!!!!!!
Tia are un test pozitiv...chiar foarte pozitiv de 3 luni (parca...Nu?)
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Relya spune:
Puiudana, cu draga inima ti-as spune daca as sti.
Am auzit de cazuri in care nu s-a vazut sarcina din prima la echo, sau ca testul de sarcina s-a pozitivat mai tarziu...Dar o situatie ca a ta nu am mai intalnit.
Se pot face diverse speculatii, dar cel mai sigur, asteapta pana diseara.
Tin pumnii si te asteptam maine cu vesti !
Relya
utocatalina spune:
Scuze Tia

...raspunsul era pentru puiudana...la mine este de la emotie...din cauza zilei de azi...sper sa se ierte!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
assa spune:
Saluare fetelor
Va cer si eu un sfat: ce te faci cand ai urmatoarele simptome:intarzie cilcul cu 8-9 zile, testele sunt cam asa: 1negativ,test 2 - o linie si inca una intrerupta
, dorm pe mine ( cred ca as dormi 25 din 24), greata , dureri de sani oribileeeeeee, greata si ma simt foarte umflata . Foarte. Ei? Ce sa fac eu in cazul asta.Ca eu sincer nu stiu.
Lamuriti-ma si pe mine ca o iau razna.
Va rog...
Tia spune:
chiar 5 luni, ar zice bb din burtika 
dana, si eu sustin ideea de a merge iar la medic, o ecografie ar fi ideal sa faci.
bafta!
21+
Anca Wish spune:
Tia, am citit si io ulterior ca au trecut 21 de saptamani. ![]()
Ai aflat daca e fetitza sau baiat?
Sarcina usoara in continuare!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
meems spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Fetelor daca trec si eu de ziua de azi...ziua critica a veniri rusilor...maine dimineata bifez si eu un test Clear Blue...macar sa trec...succes si voua care sunteti in asteptare!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Cata, cum a trecut ziua de azi? Cand aflam rezultatul testului tau? Tin pumnii stransi tare pt. tine!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
meems spune:
quote:
Originally posted by assa
Saluare fetelor
Va cer si eu un sfat: ce te faci cand ai urmatoarele simptome:intarzie cilcul cu 8-9 zile, testele sunt cam asa: 1negativ,test 2 - o linie si inca una intrerupta, dorm pe mine ( cred ca as dormi 25 din 24), greata , dureri de sani oribileeeeeee, greata si ma simt foarte umflata . Foarte. Ei? Ce sa fac eu in cazul asta.Ca eu sincer nu stiu.
Lamuriti-ma si pe mine ca o iau razna.Va rog...
Assa, eu nu prea stiu ce sa zic, dar cam aceleasi simptome am avut si eu. Eu am facut 2 teste de sarcina, ambele negative, si unul de sange, tot negativ. Dupa 10 zile de intarziere au venit "rusii". Nu vreau sa te descurajez, dar poate si la tine unele din simptome sunt PMS.
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

si a inceput sa ma doara si burtica ca la CM,de la emotii cred