semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 13
meems spune:
Mai fetelor, eu am o prietena care e gravida in 4 luni. In prima luna i-a intarziat CM cu 5 zile si abia a doua luna, cand nu i-a mai venit deloc, a aflat ca e gravida. Abia atunci si-a dat seama ca motivul pt. care ii intarziase in luna precendenta a fost pt. ca ea era deja gravida!! Deci... sa inteleg ca se poate sa ai ciclu si sa fi totusi gravida? Se pare ca da. Si, mai ales daca vine si cu intarziere la persoanele care au CM regular, e si mai bine
Se poate sa mai sper? Sau ma imbat cu apa rece......
Flori scumpa, sper sa-ti treaca durerea de masea si sa ne dai o veste buna!
Mia, nu stiu cum mai poti astepta fara sa-ti faci testul dupa atata intarziere! Hai, fa-l o data ca te vom innebuni de cap daca nu! ![]()
Celelalte fete, mai ales care sunteti in asteptare... Pumnii stransi tare pt. voi!! 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
utocatalina spune:
Meems este perfect adevarat ce zici...numai ca eu ma duc in fiecare luna la monitorizare, deci mie nu mi se aplica....dar poate sunt alte fete carora le-a intirziat citeva zile luna trecuta si ele nici nu stiu ca sunt gravide...ce sto ar fi!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
flori76 spune:
Meems
.durerea de masea a mai trecut(e umflata binisor),in schimb cu vestea buna...as vrea si eu....
Tu cum esti?
Referitor la menstruatie peste sarcina:da si eu stiu un caz.Mama prietenei mele a avut menstruatie peste sarcina in primele 5 luni,asa ca...se poate.
Cum o fi,cum n-o fi...important este sa fie bebe,nu?
Pupici
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
meems spune:
Flori, eu sunt relativ bine, multumesc de intrebare
Ma lupt cu "rusii" si abia astept sa plece odata
Nu stiu daca sa-mi fac iluzii ca as putea fi insarcinata, dar faptul ca mi-a venit CM cu asa mare intarziere si fara simptome ma pune tare pe ganduri... Cum ai zis si tu, nu conteaza ce-o fi, ce n-o fi, bebe sa fie! 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
alisia spune:
Buna dimineata,tuturor!
Mia,Flori,cum stati?
Ceva noutati?
Eu tot in asteptare!
Meems,numai bine!
Alisia

utocatalina spune:
Fetelor daca trec si eu de ziua de azi...ziua critica a veniri rusilor...maine dimineata bifez si eu un test Clear Blue...macar sa trec
...succes si voua care sunteti in asteptare!
Relya spune:
mi-a spus asa : daca a sosit si ziua 35 si menstruatia nu a aparut, iar testul de sarcina e negativ musai sa se vina la control.
Nu trebuie lasat mai mult ca te dereglezi ...rau.
Asta inseamna ca la max o saptamana de intarziere trebuie facut testul ala ! ( cine rezista atata timp ... )
Tin pumnii fetelor in asteptare !
dulce !
Relya
Tia spune:
Initial creeata de puiudana2004
Am o mare nelamurire si poate ma ajuta cineva. Dar sunt si speriata.Ultimul ciclu pe 27 Ian. Doua teste de sarcina pozitive(slab pozitive-a2-a liniuta roz pal).Pe 3 martie,la 1 sapt de la intarzierea ciclului sangerare usoara dar dureri de burtica si spate.Medicul recomanda Utrogestan 2/zi oral.La eco nu s-a vazut nimic(sapt 3 de sarcina).La 3 zile test sarcina negativ si de atunci nici un simptom.Acum na doare in partea stanga putin ca la ciclu si diseara la 19;00 verdictul:mai e bb sau nu?A mai patit cineva asa si totul a fost o.k.?Imi e tare frica!Ce parere aveti? Sa mai sper?

dpuiu
21+
utocatalina spune:
Tia cu riscul de a nu-ti placea raspunsul meu
...eu zic ca trebuie sa mai ajungi o data la doctor...mie nu mi se pare tocmai in regula chestia cu rezultatul negativ...dar da Doamne
ca totul sa fie bine! Eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine
...mergi la medic!
puiudana2004 spune:
nu ma ajuta nimeni sa inteleg ce se intampla sau mor de nerabdare pana diseara?
cred ca o sa astept pana diseara,totusi!

dpuiu