semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 16
utocatalina spune:
Dordia2000 felicitari
pentru 2 liniute...sa-ti dea Domnul multa sanatate...eu zic ca este bebe
...zici ca in urma cu 1 sapt testul era negativ si acum s-a pozitivat? Ce test ai facut? Sa mai sper si eu?
Nici nu mai stiu ce sa zic!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
puiudana2004 spune:

![]()

Vesti rele.Am fost aseara la dr. pt eco si nimic.Nu se vedea nimic.BB nu mai este.Mi-a zis ca atunci cand am sangerat am pierdut sarcina si mai ales ca am avut dureri groaznice de burtica.Eingrozitor sa primesti o veste ca asta,am simtit ca mor, ca inima nu mai e in piept.Asta e viata!
Am intrerupt trat cu Utrogestan si mi-a zis ca o sa vina CM zilele astea si sa ma apuc de treaba.![]()
![]()
dpuiu
utocatalina spune:
Puiudana imi pare sincer rau
..nu pot sa-mi inchipui prin ce stare treci, dar sper sa depasesti momentul asta greu si pina la urma sa fie bine
...Te pupic pe obrajori
si nu-ti pierde speranta...te rog
..inimioara ta linsteste-o nitel...si mergi inainte!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
flori76 spune:
Dordia 2000 felicitari si sarcina usoara 

Cata si tu(ca si mine)cred ca ar trebui sa mai facem un test peste cateva zile.
Mie nu mi-a venit,simptome nu am(decat ca ieri aam avut ceva mancarimi la sani).Si...acum 2 zile am avut cateva picaturi de sange si...atat.Mai stau cateva zile si daca nu-mi vine o sa mai fac un test.
Puiudana,Mia imi pare tare rau ![]()
Va pup si bafta multa fetelor care sunt in asteptare.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
prettysunshine spune:
Va rog,spuneti-mi si mie daca in ziua 25 pot face un test (si care anume)sau e prea devreme.Ma lupt de vreo 2 ore cu o greata imposibila (sau ar fi devreme si pt greata).Precizez ca iau Duphaston.Are vreo influenta asupra rezultatului testului?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
assa spune:
Feteleeee pai eu am toate cele spuse mai sus dupa un ciclu anemic, intarziat si aiurea. Se poate sa vina peste sarcina? 
flori76 spune:
Teo
.Tare mi-as dori sa va pot da o veste buna...
Assa fa un test...cine stie?!? poate vii si tu cu o veste buna 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
meems spune:
Flori, Cata, Assa, in voi ne e speranta luna asta! Hai, faceti-va cate un test si dati-ne vestea cea buna!!
Va tinem pumnii.
Eu... Nu cred ca sunt, nu stiu daca am fost si am pierdut fara sa-mi dau seama... Dupa o intarziere de 10 zile (prima intarziere din viata mea) mi-a venit CM dar a fost foarte scurt. Pe mine ma tine de obicei 6 zile, dar azi, dupa doar 3 zile, nu mai am nici urma de "rusi"... Insa in astea 3 zile a fost menstra normala. Nu stiu ce sa mai cred.
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
meems spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Neatza fetele! Si eu am simptomede genul 9 zile de intarziere, sani durerosi,si mai nou greata!Mi-am facut test acu o sapt si a iesit negativ, iar azi dim la ora 5,30 ca nu am mai avut rabdare, a iesit pozitiv cu 2 linii proeminente. Ce sa cred ca imi e frica sa ma bucur dar...eu tot mai am dureri ca la ciclu dar f.mici! Si cea mai mare tristete a mea este faptul ca am in prezent 92.5kg! A mai ramas cineva insarcinata la asa greutate? Oricum daca e bb ma bucur enorm si eu si sotul iar cu greutatea ne luptam dupa!
Dordia2000, felicitari!!!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.