semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dordia2000 felicitari pentru 2 liniute...sa-ti dea Domnul multa sanatate...eu zic ca este bebe...zici ca in urma cu 1 sapt testul era negativ si acum s-a pozitivat? Ce test ai facut? Sa mai sper si eu? Nici nu mai stiu ce sa zic!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Vesti rele.Am fost aseara la dr. pt eco si nimic.Nu se vedea nimic.BB nu mai este.Mi-a zis ca atunci cand am sangerat am pierdut sarcina si mai ales ca am avut dureri groaznice de burtica.Eingrozitor sa primesti o veste ca asta,am simtit ca mor, ca inima nu mai e in piept.Asta e viata!Am intrerupt trat cu Utrogestan si mi-a zis ca o sa vina CM zilele astea si sa ma apuc de treaba.

dpuiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Puiudana imi pare sincer rau..nu pot sa-mi inchipui prin ce stare treci, dar sper sa depasesti momentul asta greu si pina la urma sa fie bine...Te pupic pe obrajori si nu-ti pierde speranta...te rog..inimioara ta linsteste-o nitel...si mergi inainte!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dordia 2000 felicitari si sarcina usoara

Cata si tu(ca si mine)cred ca ar trebui sa mai facem un test peste cateva zile.

Mie nu mi-a venit,simptome nu am(decat ca ieri aam avut ceva mancarimi la sani).Si...acum 2 zile am avut cateva picaturi de sange si...atat.Mai stau cateva zile si daca nu-mi vine o sa mai fac un test.

Puiudana,Mia imi pare tare rau

Va pup si bafta multa fetelor care sunt in asteptare.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Flori or fi picaturi de implantare. Vino si tu cu vesti bune.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Va rog,spuneti-mi si mie daca in ziua 25 pot face un test (si care anume)sau e prea devreme.Ma lupt de vreo 2 ore cu o greata imposibila (sau ar fi devreme si pt greata).Precizez ca iau Duphaston.Are vreo influenta asupra rezultatului testului?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Feteleeee pai eu am toate cele spuse mai sus dupa un ciclu anemic, intarziat si aiurea. Se poate sa vina peste sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Teo .Tare mi-as dori sa va pot da o veste buna...

Assa fa un test...cine stie?!? poate vii si tu cu o veste buna

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Flori, Cata, Assa, in voi ne e speranta luna asta! Hai, faceti-va cate un test si dati-ne vestea cea buna!! Va tinem pumnii.

Eu... Nu cred ca sunt, nu stiu daca am fost si am pierdut fara sa-mi dau seama... Dupa o intarziere de 10 zile (prima intarziere din viata mea) mi-a venit CM dar a fost foarte scurt. Pe mine ma tine de obicei 6 zile, dar azi, dupa doar 3 zile, nu mai am nici urma de "rusi"... Insa in astea 3 zile a fost menstra normala. Nu stiu ce sa mai cred.

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Neatza fetele! Si eu am simptomede genul 9 zile de intarziere, sani durerosi,si mai nou greata!Mi-am facut test acu o sapt si a iesit negativ, iar azi dim la ora 5,30 ca nu am mai avut rabdare, a iesit pozitiv cu 2 linii proeminente. Ce sa cred ca imi e frica sa ma bucur dar...eu tot mai am dureri ca la ciclu dar f.mici! Si cea mai mare tristete a mea este faptul ca am in prezent 92.5kg! A mai ramas cineva insarcinata la asa greutate? Oricum daca e bb ma bucur enorm si eu si sotul iar cu greutatea ne luptam dupa!

Dordia2000, felicitari!!!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput