Mamici de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelanghl spune:

Buna fetelor , sunt Mihaela dar asta stiti deja , eu scriu foarte rar dar citesc toate mesajele nu scriu deoarece ma simt bine nu am probleme dar asta nu ma inpiedica sa citesc tot ce se scrie aici. O singura data am avut probleme [am avut contractii ] dar asta a trecut bineinteles urmand un tratament pe care l-am terminat de o saptamana, alta este problema mea atunci cand m-am simtit rau in maternitate doctorita care m-a consultat mi-a propus sa ma gandesc din timp sa fac cezariana deoarece care este motivul va spun : nr1 nu mai am nici o nastere si am 28 ani si nr2 spune ca sunt cam solida . Bineanteles ca nu sunt de acord cu cezariana deoarece ma simt in stare sa nasc normal [si eu care ma gandeam ca daca sunt mai solida este un atu pt mine], si aici apelez la voi sa ma-mi spuneti si parerea voastra ce sa fac? credeti ca reusesc sa nasc normal sau sa urmez sfatul doctoritei ? va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

quote:
Originally posted by Cloreta

sa mai.

Am intels ca pe langa maternitatea Giulesti ar fi un centru de planninf unde poti face eco si nu sunt preturile de la clinicile unde mergem noi. Stie cineva ceva?

Eu am programare azi la doctor la centru de planificare, sper sa-mi faca ecografie, ultima oara cand am facut era 150.000, eu am dat 200.000 ca am vrut si poza.

Mari30+ saptamani DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

mstroe, spune-ne mai multe amanunte: ce tip de eco este, ce dr, nr. de tel pt. programare, locatia exacta, etc.
Ai mai fost acolo? Cum e?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Saru mana Mari. Avem adresa exacta? Mie mi-a spus cineva care a nascut de doua ori la Giulesti.
Nu de alta dar daca nu ptem telefonic il trimit pe tati sa faca programare eeeeeeeeeeee

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Este langa spitalul Giulesti o cladire cu geamuri termopan, scrie deasupra Centrul de Planificare Familiala. Eu acolo ma duc la doctorul meu la consultatii, ca e mai usor de ajuns la el aici decat sa-l caut prin spital. El imi face ecografia, nu stiu ce fel de ecograf este, cred ca unul normal, simplu.
Tel. pentru programari este: 224.93.74. Nu stiu cum se procedeaza daca vreti sa va programati pentru ecografie, la care doctor, intrebati la telefon.

Mari30+ saptamani DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cine ne-a furat mesajele? unde au disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinuta spune:

Buna fetelor!

Sper ca sunteti cu toatele bine, sanatoase si cu bebei super activi in burtica!

Si in asteptarea zilei de maine, ce planuri ati facut?

Apropo de restaurante, am fost vineri seara la Casa Enache. Este pe Dorobanti (de fapt, prima strada la dreapta cum vii dinspre Perla pe Dorobanti, la 50 de metri). Mancare buna, papanasi buni (desi cam scumpi - 100,000 portia fata de 60-70,000 la "La Mama"), singurul down-side - e putin fum de tigara - desi aerisirea este relativ buna, dar oricum mult mai buna decat "La mama".

Asa ca vi-l recomand. Plus ca am vazut ca primesc si grupuri mai mari, organizate, asa ca ... ar putea fi un bun loc de intalnire.

In alta ordine de idei, as vrea sa stiu o chestiune tehnica. In cele 31-32 de saptamani pe care le am, am impresia ca burtica mea se dezvolta mai mult pe orizontala, decat pe verticala. Adica nu am probleme de respiratie, mananc intr-adevar un pic mai putin si mai des, dar burtica creste si creste in fata, si nu in sus!!! Am ajuns cam asa - .

E normal? Asa trebuie sa fie? La voi cum e?

Va pup pe toate si va urez sa aveti o minunata zi a femeii - maine, dar daca se poate incepand de azi!

si Xandra

PS: v-ati apucat deja sa va faceti bagajelul pentru spital? Mie mi-e frica sa nu raman in urma, pentru ca nu am pregatit mai nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai, din cate stiu eu eco de la centrul de planning este 2d. Daca ma insel luminati-ma voi dupa ce mergeti acolo.
Mihaela, doctorita ta cam ia hora inainte dupa mine. Cum adica sa faci cezariana ca esti la prima sarcina la 28 de ani??? Ca esti solida nu stiu ce poate insemna in opinia ei dar eu in locul tau m-as orienta catre alt medic. Nu mi se par niste motive intemeiate ca sa-ti faca cezariana...
Mai, dati-mi un sut in fund sa merg dreq odata sa-mi fac analizele celea Da, nici cum n-am ajuns...
Bebele meu s-a lungit deajuns incat sa-mi ajunga cu piciorutzele in diverse organe. Zilele astea m-a tot incercat cu diverse lovituri bine plasate. Noroc ca stateam in pat ca altfel puteam sa cad din picioare.

Andreea 29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Ciudata treaba cu mesajele astea.........poate o sa reapara.......
Fetelor, am si eu o problema, de ceva timp incoace nu mai scap de o raceala.....aseara a devenit si mai urata...nu mai stiu in ce parte sa o iau....ma ustura nasul, gatul, ma doare capul, si am niste junghiuri ciudate in burta...ce doamne sfinte mi se intampla?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by rdunare

Fetelor, nu mai pricep nimic. Vineri erau 5-6 pagini, acum cand am intrat pe forum erau 3, cand intru pe topic... 2 pagini. Vineri citisem ceva ff important aici despre un nou tip de cerclage care se poate face pana la sapt 32-33. Eu acum sunt destul de ingrijorat pentru sotia mea. Nu are voie sa se ridice din pat pentru ca riscam sa se deschida colul.

a avut serverul bubä.
despre cerclajul dr Arabin:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=2198191&dopt=Abstract

Title: Psychosomatische Aspekte der drohenden Frühgeburt

Author(s): Rupert Linder

Source: ISPPM-Journal Vol. 8 (1996) No. 2, 227-231

Language of article: German

English Title: Psychosomatic Aspects of an Imminent Premature Birth.

Abstract: For seven years, the rate of premature births has remained at about one per cent in the practice of this gynaecologist and psychotherapist. Only two out of seven hundred births occurred before completion of 36 weeks of pregnancy. Assuming an essential influence of psychosomatic factors, the risk of premature birth seems to be enhanced by down-ward pressures on the foetus. Given the understanding and co-operation of pregnant mothers, supportive interventions aimed at resolving conflicts may result in conflict resolution and bring about a reduction of tension. Consequently there may be a marked improvement in gynaecologic findings and genereal health among pregnant mothers. Complementary medical intervention includes phytotherapeutic and homoeopathic medication, use of Arabin cerclage pessaries and surprisingly rare hospitalisation.

http://www.dr-arabin.de/e/cerclage.html

eu am refuzat aceasta alternativa deoarece atunci nu am gasit prea multe pe net despre acest tip de cerclaj. rau am facut. am nascut la 33 de saptamini.

Mergi la inceput