Mamici de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am contractii in fiecare seara. De fapt ca sa fiu sincera pana la capat de cateva zile am contractii la cel mai mic efort. De exemplu azi dimineata cand mergeam la munca mi-a pus capac o plasa cu 5 mere si 2l de apa minerala. La cel mai mic efort mi se intareste burta. Ca e vorba de mers pe jos, ca sunt niste scari o juma de etaj acolo nu mult, imediat simt. Am ajuns sa zic ca abia de acum simt cum e sa fii insarcinata. Sper sa fie doar atat si sa nu fie nimic grav ca eu am de gand sa mai functionez nu sa stau in pat.

Andreea 29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Anky, iese f buna. Asa se face in Romania branza de vaci pt bebei cand incepi diversificarea. Noi (mama si cu mine) cred ca am facut tone pana acum.

Braxton Hicks am de pe la 14-15 saptamani. Si eu stiam ca incep mai tarziu, dar se pare ca totul e altfel la a 2-a sarcina. Am zile cand nu prea am, dar am si zile cand am pana la 4-5 pe ora (am avut si mai dese). Se pare insa ca astea, combinate cu cele dureroase din noaptea precedenta au facut sa mi se intredeschida colul. Asa ca acum iau NoSpa zilnic 2 pastile.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, am primit un mesaj de la un tatic (userul rdunare). El si sotia lui, care este ca si noi o graviduta de mai-iunie 2005, au descoperit foarte recent site-ul acesta.
Am trecut-o pe mamica pe lista(Chris), desi inca nu ne-a dat nici un mesaj personal Sint binevenitit si ii asteptam aici printre noi sa ne povesteasca despre sarcina ei, si cum o duc amindoi ca viitori parinti.

Cu aceasta ocazie...taaaddddaaaa......AVEM EGALITATE!
Deci 29 - 29

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... de ce vorbitzi de papanashi, nu va ginditzi si la burticile care sint in afara tzarii ?! Am pus-o eu pe saraca mama sa-mi faca cozonac si placinta cu brinza, asa ca luni am primit pachetzelul prin cineva care a venit in Italia. Mi-a trimis pina si halva ca mi-era pofta, dar la papanasi nu m-am gindit. Asa ca acum o sa fac cum a zis mama, daca mi-e pofta si nu am mincarea respectiva sa-mi ling minutzele si o sa-mi treaca.

Apropo fetelor, acum vreo doua saptamini aveam mincarime de burtica ca sa zic asa, imi fac masaj cu ulei de mandorle in fiecare seara, dar acum de vreo doua zile simt ca-mi pocneste pielea pe burta si asta in partea de deasupra a burtzii, la vreo citziva centimetri sub piept. Ce o fi insemnind asta, se intinde atit de tare pielea pe burta, ca burtica mea incepe sa se preschimbe in burtoi si abia am intrat in a 26-a saptamina.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Si de la noi au disparut pagini sau mi se pare?
Cum va simtiti azi?
Eu am palpitatii, mi-e cam somn, ma simt ca un butoi si ma doare si capul putin. Vorba aia: ate bube rele.....
Ma simt de doi lei ce sa mai.
Azi ma duc la doctor, abi astept sa vad ce mai zice dna doctor.
Aseara am vazut la tv la stiri despre eco 3 si 4 D si spuneau ca o astfel de eco la un spital de stat e in jur de 600 de mii.
Si cum ma bate gandul de vreo 2 saptamnai sa mai fac o ecografie ....ei cum pot sa fac eu eco la preturile astea daca doctorita mea nu e la un spital cu astfel de dotari?
Am inteles ca pe langa maternitatea Giulesti ar fi un centru de planning unde poti face eco si nu sunt preturile de la clinicile unde mergem noi. Stie cineva ceva?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Neata

Da, au disparut pagini, iar cand am incercast sa postez ceva mai devreme dadea eroare.

Am vazut si eu stirea de aseara, deci daca stie cineva ceva, sa ne spuna si noua, please

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu nu vad nimic din ce s-a postat...
Doar acum in pagina de raspuns vad ce ati scris voi, dar cand deskid pagina normal nu vad nimic.

Andreea 29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Frate, ce ameteala! Am vazut ca de aseara nu mai mergea. S-au pierdut toate mesajele incepind din 3 martie, prin urmare s-au pierdut la topicul de mamici de mai-iunie 2005(36) vreo 6 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

Fetelor, nu mai pricep nimic. Vineri erau 5-6 pagini, acum cand am intrat pe forum erau 3, cand intru pe topic... 2 pagini. Vineri citisem ceva ff important aici despre un nou tip de cerclage care se poate face pana la sapt 32-33. Eu acum sunt destul de ingrijorat pentru sotia mea. Nu are voie sa se ridice din pat pentru ca riscam sa se deschida colul.

Mergi la inceput

Hai ca poate isi revine pina la urma.

Aseara am incercat sa postez, dar n-am reusit, sa va spun ca acum fetitele au preluat conducerea. Am apucat sa citesc aseara pe un alt topic, ca Tora97 are o fetita. Am facut update la lista si acum scorul este de 30 - 29 . Ia sariti cu baieteii sa nu stricam echilibrul!

Mergi la inceput