Mamici de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
simonaeus spune:
mstroe, multumesc frumos pt. informatii.
succes la eco si sa ne povestesti ce mai face bebele tau.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
mamaruta spune:
Neata,
Nefertari
, parca tu spuneia de scarlatina? Spune-mi te rog si mie cum ai rezolvat, ca asta noapte Mara a facut temperatura de 39,8 si pana la 14.30 cand are sa vina doctorul ei, cred ca si morrrrrr.
Pupice la toate burticile.
Mihaela
,
Mara si 
Irinuta spune:
quote:
Originally posted by Luluku
Ciudata treaba cu mesajele astea.........poate o sa reapara.......
Fetelor, am si eu o problema, de ceva timp incoace nu mai scap de o raceala.....aseara a devenit si mai urata...nu mai stiu in ce parte sa o iau....ma ustura nasul, gatul, ma doare capul, si am niste junghiuri ciudate in burta...ce doamne sfinte mi se intampla?
Luluku+ BB
- DPN 27.06.2005
Draga Luluku,
Poate vin cu sfaturi inutile, dar paracetamolul (simplu, nu fervex, nu coldrex) este permis pe sarcina. Ai luat? Poate te ajuta?
In rest - multe lamai, multe portocale, mere - au vitamina C, naturala, si te ajuta. Ceaiuri, etc. Nu sunt doctor, dar la mine aceste chestiuni au functionat atat de bine, incat nu am racit grav nici macar o data, desi am fost in pragul racelii de vreo 3-4 ori pana acum.
Sper sa te ajute!
Cloreta spune:
La varsta asta a sarcinii se poate vedea si la eco 2D sexul bb-ului nu?
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
anky spune:
Mihaela,Andreea are dreptate,si eu zic sa iti cauti un alt medic.La 28 de ani nu te poate obliga nimeni sa faci cezariana,asta nu depinde de cit de solida esti.Si defapt ce inseamna solida in opinia doctorei tale?.
Luluku,fa-ti un ceai de ceapa cu miere si multa lamiie,si eu ma simt ca naiba,ma dor toate madularele,ieri am simtit ca imi explodeaza burta si iese si bebe.Simbata spre duminica nu am dormit deloc,Bianca nu s-a simtit bine si a tinut-o tot intr-un plins,a adormit de abia duminica dimineata.Oricit as dormi tot obosita sint.Citeodata am impresia ca bebe vrea sa iasa mai repede.
AncaDPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
anky spune:
Cloreta,sigur ca se poate vedea,mie mi-au spus sexul bebelusului inca de la 13 saptamini.
Anca DPN08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
gabitzam spune:
Irinutza, te-ai razgindit la numele bebelusei? Sau doar o alinti Xandra? Ca eu te-am trecut in lista cu Angela Alexandra.
Vineri am fost si eu la control la doctorita mea. In urma discutiei a rezultat si la mine ca voi face cezariana. Mi-a zic asta pentru ca va fi prima nastere, iar eu am 37 de ani. Sarcina a fost considerata din cauza asta "cu risc" chiar de la inceput de tot. Si am mai avut si displazie de sold la nasterea mea. Din cauza virstei si a acestei luxatii de sold congenitale, dilatarea nu s-ar produce cum trebuie si m-as chinui degeaba. Prin urmare...nu am alta obtiune, dupa parerea ei. Sicer, si eu inclinam usor spre varianta cezariana( cam 55%)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Mihaela, faptul ca ai 28 de ani nu e un impediment sa nasti normal.
Eu am 30 si daca totul merge bine voi naste natural.
Stiu insa ca daca esti mai solida vei naste mai greu, dar asta nu inseamna ca nu poti naste natural.
Spun asta fiindca dr. mea ma tot ameninta ca daca ma mai ingras voi naste mai greu, nepunandu-se insa problema cezarienei.
Anky, Luluku, aveti grija mare de voi
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
mariamunteanu spune:
Mihaela, in locul tau nu m-as multumi cu asemenea explicatii, astea nu sunt motive medicale pt. o cezariana. Nici macar la mine care am gemeni la 33 de ani dr. a spus ca astea nu sunt motive de cezariana. Daca inainte de nastere fatul sta in pozitia vertex (cu capul in jos), ai tensiunea buna, nu ai infectii, nu suferi de anumite boli care sa se agraveze in timpul travaliului, copilul are ritm cardiac bun, chiar nu vad ce motive ai avea sa faci cezariana.
Cat despre faptul ca esti mai solida, ti-am vazut pozele si nu mi se pare ceva exagerat. Asa e felul tau, esti inalta, ai probabil oasele mai solide si musculatura de asemenea, dar n-am auzit sa fie asta o contraindicatie pt. nasterea naturala. Poate ca tocmai aceasta constitutie sa-ti dea o mai mare rezistenta si putere ceea ce nu poate fi decat un avantaj.
Oricum e prea devreme sa ti se spuna cum vei naste, in ce saptamana esti ?
Maria
crissu spune:
Buna la burtici,
Va stresez si eu cu o intrebare asa de luni: ce stiti despre pneumonie in sensul ca, este contagioasa???? daca da cat de periculoasa este ea pentru burtica mea de 25 saptamani?
Astept un raspuns............multumesc oricum fetele.
Criss si
25 saptamani+