Mamici de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetelor, incredibil ce ninge afara!!! Daca nu ar fi 10 martie mi s-ar parea superb!
Se pare ca mosii sint mai rai anul asta decit babele.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

neata fetelor, eu una sunt moarta de somn, deoarece pe la ora 03.30 (azi noapte) bb-lina a avut chef de joaca. a facut o multime de tumbe in burtica si a dat energic din maini si picioare.
Intr-adevar ninge superb afara!

monu si bb 26+

Mergi la inceput

Hai ca s-a mai inmuiat ninsoarea, mi-era teama ca plec prin nameti acasa

Florentina, si eu beau un vagon de suc de portocale in fiecare zi, dar asta nu mi-a facut arsuri pina acum. M-am lamurit care era problema mea, mincat seara si culcat cu burta plina. Ieri am mincat mucenicii devreme, i-am facut dupa ce-am ajuns de la servici, si nu mai eram plina seara la culcare. Am dormit si eu in sfirsit bine o noapte, m-am trezit o singura data scurt, iar dimineata m-am trezit doar cu 5 minute inainte sa sune ceasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Mikyyy, se pare ca nu sunt singura cu infectiile astea urinare pacatoase!
Eu am repetat testul de urina in ziua cand am terminat antibioticul si apoi dupa o saptamana. Tu ce antibiotic ai luat?
Eu si acum stau cu inima cat un purice de frica sa nu o patesc din nou!

Tina si
pozele noastre

Eu am luat Zinnat 500, care am inteles ca e un antibiotic foarte tare. Astazi am terminat tratamentul si ma gandeam sa ma duc luni la analize, dar daca isto zice ca ar fi bine sa astept 7 zile, mai stau, ca nu-i graba. Desi a trecut deja o luna de la ultimul control si ar cam fi timpul sa merg la ginecolog iar fara rezultatul analizei n-are sens.

Oricum mi-am propus sa mai fac o ecografie, asa, pentru linistea mea personala, desi mi-a fost recomadata si de ecografista, chiar daca Radoi zice ca nu e absolut necesara. Sa vad poate reusesc sambara sa-mi fac o programare, tineti-mi pumnii!

Mickyyy (27 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mickyyy, bafta la echo. eu merg tocmai pe data de 28 martie

Mergi la inceput

In ce saptamana v-ati programat ecografia de trimestrul III?
Am primit o recomandare sa fie in sapt. 34, o alta in sapt.36.
Cred ca o sa-mi fac programarea in sapt. 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Neata dragelor,

M-am linistit cu buricul, ca vad ca e normal.

Fran, Gabitza mie dr-ul mi-a spus sa fac eco la 35 de sapt.

Mai intreba cineva de repetarea analizelor.
Eu le-am repetat la 28 de sapt.

Si bebele meu e f. activ.
Aseara ne-am distrat uitandu-ne la valurile facute in burtica mea.
Are activitate multa si noaptea si tare mi-e teama sa nu fie asa si dupa ce se naste .

Cu intalnirea cum ramane?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Hai sa fie saptamana viitoare, dar nu luni. De marti incolo, in orice zi.
Asteptam propuneri. Preferati sa fie vineri, sau nu are importanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tora, mie mi-a zis medicul meu sa fac dupa saptamana 28 analizele de urina, sange si secretie. Am mers la medica de fam., mi=am luat trimitere sa le fac pe cele de urina si sange gratis dar de ajuns n-am ajuns nici acum sa le fac e greu sa ma lipsesc de micul dejun
In ce priveste eco de trimestrul III, cand l-am intrebat pe dr. Iosup cand se face si de ce mi-a zis asa: se face in saptamana 36 si urmareste pozitia fatului, estimarea greutatii, depistarea ununi eventual retard de crestere (Doamne fereste! ), depistarea unei circulare de cordon, cam asta... Adica ultimele info inainte de marele eveniment.
Chiar fetele: voi realizati ca mamicile de ian feb s-au mutat la bebei si fetele de martie aprilie s-au pus pe nascut? Noi suntem la rand. Mai avem putin... Incepe sa-mi fie frica...

Andreea 30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor,
Vreau si eu o lamurire, va rog!
In perioada asta port pantaloni din material elastic, luati de la Kenvelo, ce-i drept nu sunt pt gravidute, dar sunt cu talia joasa.
Colegele mele imi spun sa nu-i mai port pentru ca lasa o dunga jos la burtica si nu este bine. Cand stau in picioare nu ma strang, dar cand stau pe scaun ii simt mai strans, dar nu prea tare. Ei sunt din material elstic, dar bata nu. Am zis ca daca trece iarna nu are rost sa-mi iau pantaloni grosi pt gravidutze!
Sunt in sapt 27, credeti ca il afecteaza pe bebe?

Margott

Mergi la inceput