Mamici de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Danielutza capul sus! Nu cred ca ai diabet, una e sa ai glicemia putin marita si alta e sa ai diabet. Asteapta urmatoarea analiza si nu te mai gandi la rele. Ai sa vezi ca totul e ok.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna ziua la burtici!!
Daniela, multa sanatate tie si bebelusului tau.
Tora, felicitari si numai bucurii!

Fetelor eu mucenici am mancat de ieri, astfel incat azi sunt pe terminate.
Si eu am inceput sa mananc mai putin pentru ca se umple burta imediat.
Dupa vreme, cred ca o sa ploua si de asta suntem noi "adormite".
Cred ca ma duc sa ma culc,
Pe curand.
Margott, DPN 5 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, eu tocmai ce-am observat ca mi s-a invinetit rau buricul.
Era schimbata culoarea de mult, dar acum e vinetiu inchis si parca e si un pic descuamat (parca as avea o pudra pe el).
Nu ma doare, dar m-am speriat un pic

Ati patit asa ceva? Stiti ceva de asta?
Sa fie de la intinsul pielii?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, am citit, nu mai stiu pe unde, cam acum este timpul cind buricul iese in afara la foarte multe din gravidutze. Probabil ca asta se intimpla si la tine, plus intinsul pielii.
Si eu ma uit in fiecare zi la al meu si parca-parca da semne sa se ridice spre "suprafata".

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Danelutza, ce fel de test ai facut?
Am facut si eu saptamana trecuta la ginecolog test de glucoza, in sensul ca mi- a dat sa beau un glucoza amestecata in 200 ml de apa, apoi dupa o ora am fost sa imi ia sange( precizez ca inainte de a bea chestia aia dulce am mancat- scria pe indicatii ca pot sa mananc inainte). Si mi-a iesit valoare 172 mg/dl, iar valoarea normala este de 150 mg/dl. Asa ca mi-a zis sa fac un test de zahar mai amanuntit, pe care l-am facut a doua zi. Acelasi scenariu, dar de data asta nu mancasem nimic inainte si mi-a luat sange din 30 in 30 de minute ( de 6 ori mi-a luat sange). Iar saptamana asta mi-au venit rezultatele si se pare ca este OK, in sensul ca la scurta durata dupa ce beau lichidul dulce imi creste foarte tare cantitatea de zahar din sange, dar dupa 2 ore se pare ca zaharul din sange era undeva de limita normala( am avut 164 mg/dl, iar normal este 160 mg/dl). Tie ce valori ti-au iesit la primul test?

Ce mi-a recomandat mie doctorul este sa am totusi grija sa nu mananc mult dulce, iar dupa ce o sa nasc sa imi repet testul de zahar! In rest sa nu imi fac probleme, ceea ce m-a linistit!

Eu zic sa nu te impacientezi si sa astepti optimista sa iti faci testul amanuntit , ca ala este mai relevant!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

avind 27 de saptamini mai trebuie sa fac/refac ceva analize?

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cloreta, Margott va multzumesc din suflet pentru incurajari.
Corail am facut testul cu glucoza, dar intrucit nu am intrebat cind am fost ultima oara, nu am mincat nimic inainte si exact ca si tine am baut cu o ora inainte glucoza dizolvata in zahar.
Nu stiu exact ce valori au iesit ca nu mi-a spus medicul, a zis doar ca analiza zaharului e cam mare si e posibil sa fie diabet in perioada sarcinii. Acum astept sa ma cheme la spital sa fac analiza glicemiei.
I-am spus medicului ca eu maninc normal dulce, chiar mai putzin decit atunci cind nu eram insarcinata. Dar pina la analiza o sa stau atenta sa evit pe cit posibil dulciurile. Multzumesc din suflet ca mi-ai scris cum au decurs analizele amanuntzite.
Va doresc multa sanatate fetelor si avetzi grija de voi si bebelushi.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna fetele- eu nu am mai intrat de vineri dar vad ca nici voi n-ati prea scris...
Sunt la un curs acum, in alt sediu al institutului si nu pot intra pe net decat de acasa... Cand am plecat la curs mi-a zis sefu' ca ma cauta barza pe acasa si eu umblu brambura...
Simona- si eu am in jurul buricului o zona mai vinetie- pielea e mai subtire acolo si intinsa la maxim.
Eu intru vineri in sapt. 32, iar sapt. viitoare ajung la doctor la o consultatie obisnuita. Voi stiti pe la cate sapt. ar trebui sa-mi programez urmatoarea eco ?
Bebita mea picioreste intr-o veselie...
Si am reusit sa-i aud si inimioara cu stetoscopul
A, si ca bonus, cred ca azi am simtit-o sughitand

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isto2005 spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

gabi, eu am si uitat ca azi e zi de mucenici, noroc cu bona care mi-a adus de dimineata cativa de pofta. Si normal ca mi-a deschis apetitul, asa ca dupa ce plec de la birou directia piata pentru cumparaturi, mucenici, nuca, scortisoara...chestii de genul! Abia astept .

Hai ca am si eu o intrebare, am avut o infectie urinara, am facut analize, am fost la medic, am uramt un tratament scurt cu antibiotice pe care-l termin maine. Intrebarea e la cate zile dupa ce termin tratamentul pot repeta analiza (de fapt e vorba doar de urocultura)?

Mickyyy (27 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mickyyy, dupa tratament trebuie sa astepti o saptamana (7 zile) si apoi sa repeti urocultura. Iti doresc sanatate.

isto2005 si bebe din burtica de 25 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Mikyyy, se pare ca nu sunt singura cu infectiile astea urinare pacatoase!
Eu am repetat testul de urina in ziua cand am terminat antibioticul si apoi dupa o saptamana. Tu ce antibiotic ai luat?
Eu si acum stau cu inima cat un purice de frica sa nu o patesc din nou!

Tora felicitari pentru fetita si Casa de Piatra! Sunteti un cuplu tare frumos tu si sotul tau!

Gabita si Cloreta- eu arsurilor le vin de hac cu un pahar de lapte caldut. Si la mine sunt mari de tot pentru ca beau cate un bidon de doi litri de cranberry juice pe zi care e acru......

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput