Mamici de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Pe mine m-a lovit un somn, daca n-am dormit bine azinoapte... Nu ma prea omor cu munca pe ziua de azi...As pleca acasa si as dormi.
Dupamiaza ma duc sa fac mucenici, sa fie gata cind vine sotul meu de la birou. Voi ati facut?
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Mickyyy spune:
gabi, eu am si uitat ca azi e zi de mucenici, noroc cu bona care mi-a adus de dimineata cativa de pofta. Si normal ca mi-a deschis apetitul, asa ca dupa ce plec de la birou directia piata pentru cumparaturi, mucenici, nuca, scortisoara...chestii de genul! Abia astept 
.
Hai ca am si eu o intrebare, am avut o infectie urinara, am facut analize, am fost la medic, am uramt un tratament scurt cu antibiotice pe care-l termin maine. Intrebarea e la cate zile dupa ce termin tratamentul pot repeta analiza (de fapt e vorba doar de urocultura)?
Mickyyy
(27 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
fetelor, eu de cateva zile am palpitatii. Si am tensiunea mica, 9
Voi aveti asa ceva? Si au inceput si arsurile......
Ah si ce perioada buna aveam:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
gabitzam spune:
Cloreta, palpitatiile si arsurile sint la ordinea zilei si la mine, si doctorita mea mi-a zis ca-s normale acum.
Stau cu Maalox sau Rennie la cap in fiecare noapte, si cind nu mai rezist iau cite o pastila.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Mickyyy, sorry, dar nu stiu sa-ti raspuns.
Gabitza, Cloreta arsuri am si eu din cand in cand, dar suportabile si nu iau nimic.
Palpitatii nu am.
In schimb mi se umfla picioarele de la statul pe scaun la birou.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Androix spune:
Si mie mi-e somniiiiiiiiiiiiiccccccccc
Vreau naniiiiii 
Si este foarte distractiv sa ti se pateze tricoul de colostru in timp ce defilezi cu dansii la inaintare prin birou
De maine e musai sa pun paduri asa preventiv.
Tora, felicitari pentru nunta, am vazut si pozicile sunteti niste frumosi!
Andreea
30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cloreta spune:
Mercic fetele! De arsuri stiam eu ca ma asteapta:) Dar cu palpitatiile astea nu mai stiam. Dodctorita mi-a spus ca de la oboseala.
Care oboseala?:)))))))))
Eu am fpst luni la control si m-a masurat, m-a palpat, bebe e sus la locul lui, col ok, nu mi-a mai dat decat Materna ca le terminasem de 2 saptamani.
AM intrebat si de nastere ca eu am vazut de la prima vizita ca inlcina spre cezariana.
Si m-a intrebat daca vreau sa nasc normal. I-am spus ca ma mai gandesc si ea a spus ca oricum vom vedea atunci cum sta bebe, cum o sa fiu eu si dac totul e ok pot sa nasc naturala daca vreau.
Ma mai duc la inceputul lui aprilie cand va trebui sa iau de la capat analizele si sa mai fac inca o data dozarea de anticorpi.
Vad ca va plangeti de somn, eu cred ca am ceva, de la inceputul sarcinii nu am avut deloc stari de somnolenta.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
simonaeus spune:
Mie mi se face somn seara la tv, dar daca adorm, pe urma nu mai dorm bine noaptea.
Ziua la serv. nu mi-e somn, desi in primele luni asa as fi dormit la pranz...
Tora, am uitat sa te felicit si pt. cununie.
Sa fie intr-un ceas bun si "Casa de piatra "!
Speranta, tu ai stabilit data cununiei?
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Danelutza spune:
Buna fetelor,
Am glumit ieri cit am glumit, dar azi sint foarte suparata
. Am fost la ecograf, unde mi-a spus doctorul ca fetitza are 900 de grame, ca se dezvolta normal, dar in urma analizei pe care am facut-o cu glucoza, analiza zaharului e cam mare si ca trebuie sa mai fac alte analize pentru a vedea sigur cum stau cu glicemia ca s-ar putea sa am diabet. Asa ca va datzi seama ce am facut dupa ce am iesit de la doctor ... 

, iar acum trebuie sa stau in tensiune si sa astept sa ma sune de la spital, asta nu stiu cind va fi, ca sa fac analizele. Cel mai tare mi-e frica nu pentru mine ci pentru fetitza, doresc din inima sa ma ajute Dumnezeu sa nu se transmita la bebelush.
Va doresc din toata inima multa sanatate, atit voua cit si bebelushilor vostri.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)