Mamici de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by simonaeus

Daniela, s-ar vedea f. devreme la ecografie.
La mine la 8 sapt. s-a vazut ca e un singur bebe, fiindca deja se vedeau inima, mugurii membrelor si capul.,

Tu n-ai facut pana acum ecografii?

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Ba da, am facut chiar multe ecografii, dar eu visez ca poate am doi, din cauza activitatzii nocturne si a burticii prea mari.
De fapt mi-au spus ca am o fetitza dupa ce am facut amniocenteza. Dar cred ca din cauza sarcinii ma imbat cu visuri frumoase.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, va urez si eu cu intarziere, La multi ani si multa dragoste!

Burtica mea e mai bine, dar analizele au iesit f. prost (cu toate sunt sub limita) si ce e mai ingrijorator se pare ca am si o infectie urinara. Astept acum rezultatul la urocultura.

Pe de alta parte, incep sa "pregatesc cuibul". Am sortat hainutele de bb ale Mariei, mi-am facut listute cu ce am nevoie, am mai luat cate o hainuta. Mai am doua luni, dar parca ma preseaza timpul. Peste o luna sper sa am totul pregatit si sa ma pot linisti si odihni.

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

buna dimineata.. si sa aveti o zi fara greturi si probleme.

am fost la eco 4D si puiul nostru este...! ANA ILEANA si se va naste in jur de 2 iunie!

exista vreo sansa sa i fi gresit sexul, ca mi ar fi prins bine un baiat...?

sa auzim numai de bine!

si ca noutate, in urma cu o saptamina am facut si cununia religioasa!

apropos, de vreo saptamina sint stricata la stomac, desi nu as avea motive... ar trebui sa ma ingrijorez?

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Tora, suuuuper!Sa va traiasca printesa sa fie santoasa si baftoasa.
hai mey mami,cum se descurca un baietel cu doo surioare? Sa le apere pe amandoo?
Pupice la voi

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua mamici!

Tora felicitari pentru fetita!
Danielutza, esti haioasa, acum ai sti sigur daca ar fi doi. Si la mine la 10 saptamani la eco a scris "fat unic".

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tora, te trecusem deja pe lista cu de zilele trecute :) Acum i-am trecut si numele. Datorita tie fetitele au luat conducerea in grupul nostru.

Am avut o noapte cam grea, am zis ca nu ma mai culc cu burta plina niciodata, cel putin pina termin sarcina!! Bebe s-a ridicat destul de sus, stomacul meu e deja inghesuit, toata noaptea mi-a venit pe git acid gastric, am avut un nod in capul pieptului care dadea pina in spate, nu puteam respira decit daca stateam in fund sau in picioare, nu culcata... Am facut ture prin casa pina m-am mai linistit. Dimineata m-am trezit mult inainte sa sune ceasul.
Mititelul a simtit ca m-am trezit, a falfait de citeva ori dar s-a linistit repede.

Noroc ca ieri am stat acasa toata ziua, am avut liber, si n-am fost deloc obosita.
Am iesit doar o jumatate de ora, sotul meu a vrut sa mergem sa-mi iau ceva de 8 martie, si mi-am luat o rochita-sarafan de gravida, subtire, de vreme mai calda. De la Rococo.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Tora, felicitari pt. fetita.
Banuiesc ca i-ai vazut si fetisoara, daca ai facut 4d.
Cum era?

Gabitza si eu am patit la fel duminica. Simteam ca pleznesc de la mancare, dar am reusit sa dorm cat de cat noaptea, fiindca ma ridicasem de la masa pe la 5.

Fetele, am primit de la un coleg un mucenic moldovenesc asa de buuun.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si felicitari pentru fetita si pentru nunta, tora!

Ia uite ce-am primit eu pe mail acum cateva minute (il stiam, dar tot imi place):

Sotia mea si cu mine cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.
2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.
3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.
4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.
5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.
6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".
8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: "nu, salta inauntru!"
10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.
11. Nu am vorbit cu sotia mea de11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.
12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".
13. La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici barbatul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata si nici nu o vor mai face in vecii vecilor.

Mickyyy (27 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna mamici scuze pentru perioada ca re nu am mai scris dar nu m-am simtit prea bine.As vrea sa fim si noi trecute pe lista cu o fetita Mara si ca are dpn 26 mai .

multi pupici de la

marilena si muppet(Mara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

multumesc fetele... da, i am vazut mutrita si este frumoasa foc!! A dormit all time, singurul gest pe care l a facut a fost sa se frece, la un moment dat, la ochisori. avea pozitia Ginditorului de la Hamangia... hehehe
este cu capul in jos si fundul in ficatii mei
toate masuratorile sint cu o saptamina mai mult... eu am 26, ea este dezvoltata pentru 27,cerebelul este pentru 28, asta ar constitui o problema?

cit despre mincare... tota lumea ma lauda ca nu m am ingrasat Cum Dumnezeu sa ma ingras cind in nici cea mai drastica cura de slabire nu mi am numarat dumicatii cum o fac acum. Vorba sotului, maninc cu asa o teama ca imi piere pofta. Teama pentru ca bebele mi a inghesuit stomacul asa de rau ca nu mai pot minca decit cu firmiturile...

pupicei si sa auzim numai de burtici sanatoase

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput