Mamici de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
Androix spune:
Andutzy, da fara probleme. Erau probleme daca intreruperea era mai mare de 2 luni, asa e mica si nu ai de ce sa-ti faci griji. Cele 10 luni sunt anterioare nasterii. Cele 6 luni necesare pentru concediul presi post natal trebuie sa fie anterioare prenatalului. Plus ca 10 luni nu trebuie consecutive ci 10 luni insumate in ultimele 12 luni.
Sper ca ai inteles ce vreau sa zic.
Andreea
29 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Ada_74 spune:
Andutzy, iti trebuie 6 luni lucrate din ultimele 12 pentru concediu de sarcina si lauzie, iar pentru concediul pt cresterea copilului ai nevoie de 10 luni lucrate in ultimele 12 inainte de nasterea copilului. Nu conteaza intreruperea pe care ai avut-o, este prea mica.
Uite ca uitasem. La multi ani, fetelor, sa aveti parte numai de bucurii.
Lili si bb Sergiu 31 sapt.
nefertari spune:
Ca sa nu va mai bateti capul cu legile angajati-va la turci ! Astia nu stiu decat care e salariul minim pe economie si ce impozite platesc . Probabil au habar si de numarul legal de zile de CO .
La un loc anterior de munca, cu patroni romani , aveam un mosulica la personal foarte tipicar . Imi manca zilele ! Dar aici n-am nici un fel de stres .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
andutzy spune:
Multumesc, fetelor.
In aceste conditii voi mai fi pe aici in acte cam pana pe 15 si fizic, cam pana pe 25. Adica intru in prenatal dar vin in continuare, sa-mi iau salariu intreg. Nu de alta dar 85% din ce e pe C M sunt vreo 3 milioane si ustura la buzunar... Dupa 25 martie sper sa deschidem magazinul pe care il planuim in ultima luna( pet-shop), la amenajarea cui lucram acum. Cand raman acasa, ma voi oicupa eu de el. E la parterul blocului in care stam, deci va fi destul de simplu.
In rest, pentru intalnirea noastra si eu votez tot pentru LA MAMA, e restaurantul nostru de suflet si papa e f buna. Cat despre zi, poate vineri, cum a fost si data trecuta. Pana la urma, cum decideti si voi!!!
Va pupam!
Andutzy- UM 18.08.2004
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI MAMICI CU BURTICI !
Bebitza mea creste, adica burtica creste vazind cu ochii si are o activitate nocturna, ca de multe ori ma gindesc ca or fi doi. Acum ca sa va stresez si eu, la cite saptamini ar trebui sa se vada daca sint gemeni ?! Nu cred ca am gemeni, desi mi-as dori, asta... hi, hi, hi, ca sa nu ma mai chinui inca o data, la nascut nu la crescut.
Miine mergem la doctor si facem si analiza aia cu glucoza pentru diabet. Dupa amiaza sper sa va dau stiri bune.
Pupici pe burtici. 
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
simonaeus spune:
Daniela, s-ar vedea f. devreme la ecografie.
La mine la 8 sapt. s-a vazut ca e un singur bebe, fiindca deja se vedeau inima, mugurii membrelor si capul.,
Tu n-ai facut pana acum ecografii?
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
andutzy spune:
Ajutoooor, fetelor, ma ustura rau uretra. Culmea, nu ca de obicei la cistita, in timp ce urinez, ci intre urinari. E adevarat ca azi am fgost ocupata si m-am tinut niste ore bune, dar acum nu stiu ce sa fac. Mi-e teama de o infectie urinara ca de ala cu coarne, mie imi trece f greu si cu antibiotice f puternice, care nu pot fi luate pe sarcina. Daca continua asa, imi sun doctorita. Ati avut careva asa ceva? Pliiiz, ajutati-ma!!!!!
Andutzy- UM 18.08.2004
simonaeus spune:
Am avut si eu diverse senzatii, dar cred ca nu ca la tine si mi-au iesit analizele bune.
Oricum, la orice suspiciune mergi si fa analize.
Neaparat. Mie asa mi-a spus dra.
Poate nu e nimic, dar fii precauta
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
mariamunteanu spune:
Andutzy, si eu simt iritatie la fel ca si tine, atunci cand merg, dar nu cand urinez. Nu cred ca ai infectie urinara, ci e o iritatie. Totusi mergi sa faci analiza urinei.
maria sapt.30
Margott spune:
La Multi Ani burticilor si o primavara minunata plina de bucurii si nasteri usoare!!!!!
Fetelor eu nu m-am putut abtine si am facut de aseara mucenici si bine-inteles azi am si mancat. Ce sa-i faci? Mi-a fost o pofta mareeee... Am facut din cei muntenesti ca sunt mai usor de facut, dar gandul imi este si la cei moldovenesti, caci din Galati fiind mama imi facea din aceia si erau minunati. Voi faceti, sau primiti de la mamicile voastre?
Asta seara mergem la o piesa de teatru, sper sa fie draguta, caci in ultimul timp nu am rabdare sa privesc decat lucruri dragute.
Pupici, pe maine !!
Margott, 27 sapt