Mamici de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
Mickyyy spune:
Nepotica mea de la Braila e bolnava, internata in spital (febra si am inteles ca i-au iesit si analizele prost) asa ca am renuntat la mersul acolo in week-endul asta, cine stie, poate e contagioasa boala si nui vreau sa o ia si Malina.
deci...eu's disponibila (si chiar mi-ar place) week-endul asta, sau in orice alta seara din saptamana. Insa daca si voi puteti, cred ca e mai fain in week-end, e mai mult timp liber, nu mai suntem stresate si obosite dupa serviciu, putem veni singure sau insotite, si putem sta mai mult de 2 ore. Oricum la mine doar week-endul asta e liber, urmatoarele sunt ocupate (cel putin deocamdata) asa ca daca vreti si voi trebuie sa ne mobilizam repede. Daca nu, e super ok si in timpul saptamanii, oricand vreti voi.
Mickyyy
(27 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Margott spune:
Gabitza
Cred ca am sa vin si eu, dar miercuri si joi am pana la ora 18.
Vineri nu ar fi mai bine?
Margott
rdunare spune:
Fetelor, din cunostintele mele, glicemia mare in timpul sarcinii poate insemna diabet gestational, care trece dupa nastere. La bebe nu se poate transmite. Ca efect rau pentru bebe si pentru mama este cresterea mare in greutate a fatului. Ati auzit de brazilianca aia care a nascut un copil de 7,5 kg? Ei bine, femeia respectiva are diabet. Deci daca va stiti cu glicemia mare nu faceti exces de dulciuri, poate chiar ar fi bine sa le eliminati din meniu. Astfel, bebe se va naste cu greutate normala.
Margott spune:
Micky, nu am vazut mesajul tau pana l-am postat pe al meu.
Eu in acest week-end am o nunta si sunt si parintii la mine.
Dar daca sunteti mai multe care puteti in acest week-end, nu este nici o problema.
Margott
gabitzam spune:
E mai greu cu mobilizatul pentru weekend, si de obicei weekendul este ocupat la mine.
Daca nu se hotaraste nimeni, stabilesc eu pentru vinerea viitoare, pe 18 martie. Pina atunci avem timp sa vedem cine vine, si sa stabilim si o ora. Ca locul a ramas pentru "La mama" de linga Eva.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
Hai sa continuam dezbaterea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44825" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (37)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Eu in we am de obicei treaba si mai stau si eu cu sotiorul meu, ca nu prea avem timp in rest.
Deci propun in cursul sapt. viitoare, de preferinta marti, miercuri, joi, dar vin si daca alegeti alta zi lucratoare.
Androix, si eu urmaresc mamicile de ian-feb si martie-apr si am vazut ca incet, incet trec la bebici.
Mai avem putin si nastem si noi.
Sa ne bucuram de ultimele luni si sa fim toate sanatoase, sa nastem usor si sa avem copii sanatosi
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)