Fibrom uterin (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Loma spune:
Fetele mele
Am gasit un remediu pentru tratarea fibromului prin formula as, pare f. usor de facut, insa puteti sa ma
ca eu nu inteleg, adica inteleg insa nu-mi pot imagina pozitia "lumanare", trebuie sa stau in cap?
sau cu picioarele pe pereti si cu bazinul tot in sus, insa cand revii cu picioarele in jos nu faci "balta"?
............. ma scuzati , ma gandesc ca numai in cada poti face asta, ca in dormitor pe pat ....
A incercat cineva asa ceva?
Tratamentul fibromului uterin si al cervicitei
Foarte importanta in tratarea acestor afectiuni este modalitatea de aplicare a remediului. Metoda pe care v-o prezentam in continuare cere ceva timp, dar s-a dovedit a fi extrem de eficienta: cu irigatorul, cu para de cauciuc sau cu o seringa de capacitate mai mare (fara ac) se introduce infuzia de rostopasca pentru uz extern (minimum 15 ml) in vagin. Dupa administrarea cu seringa, bazinul va ramane ridicat fata de orizontala, timp de minimum 15 minute, astfel incat preparatul sa nu se scurga din vagin. Este bine ca in aceasta perioada sa fie facute contractii si relaxari succesive ale muschilor vaginali pentru ca circulatia sangvina sa se intensifice, iar principiile active sa fie preluate mai usor. Cea mai eficienta modalitate de administrare s-a dovedit a fi aceea in care, dupa introducerea preparatului in vagin, s-a executat si pozitia "lumanare" timp de 10-15 minute, facand simultan contractii si relaxari ale musculaturii vaginului (care intensifica circulatia locala si permite patrunderea in straturile profunde a principiilor active). Se fac 1-2 administrari pe zi. In cazul cervicitei, durata minima a tratamentului este de 2 saptamani, in timp ce la fibromul uterin durata minima este de 49 de zile. Acest tratament mai este indicat in tratarea trichomonas-ului, candidei, cancerului uterin.
Acest tratament este valabil si in infectiile cu candida, chlamydia, trichomonas, precum si in infectiile bacteriene. Chiar daca dispar simptomele bolii, este necesar un examen clinic si de laborator inainte de a va hotari sa incheiati tratamentul.
Am innebunit, ce ziceti?
Sa fiti iubite
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
MadaS spune:
LomaN-ai innebunit, eu as paste si pe pajiste daca mi-ar garanta cineva ca-mi trece cu iarba aia...a mai fost dat acest tratament pe fibrom 1 sau 2 (arhiva)... cine poate...sa incerce, eu stiu ca rostopasca e o iarba minune in tratarea multor boli, bunica mea de la tara o avea din plin in curte (eu mai am casa, doar sa dea primavara, ma duc acolo si-o culeg) si o dadea multor persoane pt tratarea hepatitei,cu efecte miraculoase spunea ea, dar stiam de la alti medici ca are efecte si in zonele "femeiesti"
Arinna, pe-asta cu rostopasca o stiu de la bunica, restul de pe.... Internetcine are timp, sa citeasca pagina cu pagina rasp. de pe site-ul reclama si poate sa dea in toamna la medicina cu ce afla de acolo, si poate chiar sa si ia examenul
Macar de-un medic de policlinica de cartier tot m-am pregatit si eu acum, cu tot ce-am citit, la spitale nu ma bag ca-s sensibiloasa cand vad sange
Ma duc sa mai rasfoiesc pe Google!
arinna spune:
loma
...iti dau eu o idee sa nu faci balta...pui oricum un prosop pe pat inainte, sau doua...apoi, pozitia lumanare e cea in care ridici picioarele si bazinul si il sustii cu mainile in zona soldurilor( se facea la scoala la sport ),dar fiind greu de stat asa 15 minute sau cat scrie acolo, poti sa faci asta la capul patului si te sprijini cu ele de perete, le tii cat mai drepte pe langa perete cum ar veni...introduci infuzia,eventual o pui intr-un vas si folosesti de mai multe ori o seringa mica, daca nu ai mai mare, dar cred ca se gasesc la farmacii si mari, apoi, la sfarsitul perioadei, sa ai pregatita niste vata ceva sau un alt prosopel pe care sa-l tii cateva secunde pana ajungi la baie...eu asa as face...
Asa-s tratamentele naturiste, or fi eficiente da-s mai incomod de facut si cer timp...de 2 ori pe zi 15 minute, 50 de zile, trebuie sa ai vointa...ca si compresele cu coada calului, pentru fibrom, sau litri de ceai bauti...oricum spalaturile de acest gen trebuie sa fie foarte eficiente ca actioneaza direct asupra zonei...
MadaS
...nu stiu ei atatea ca nu-s direct interesati...o rezolva repede cu orgametrilul sau cu scosul...
carmenus spune:
Arinna, eu am facut embolizare pe 24 noiembrie iar prima ecografie pe 16 februarie, la acelasi doctor si acelasi aparat. L-am informat si pe dr. Dorobat si mi-a raspuns ca asteapta ecografia de la 6 luni (inteleg ca ar trebui sa mai scada) iar tulburarile de ciclu sunt obisnuite si se regleaza in urmatoarele luni.
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji in privinta durerilor de mana, si pe mine m-a durut atata timp cat i-am acordat atentie. Cand m-am luat cu alte probleme, am si uitat de ea. Imi spunea o fata de pe forum ca, imediat dupa embolizare, ea a avut asa niste probleme cu copilul ei bolnav, incat nici nu a mai bagat de seama cum se simte ea. Vor trece, te asigur, nu te speria.
Te astept si eu cu vesti bune.
Loma, mare grija cu rostopasca. Este o planta toxica, nu trebuie folosita la intamplare. Eu am avut o experienta cu un tratament naturist recomandat de Formula As. Am luat tratamentul de la un dealer, sa zic asa, dupa ce am vorbit la telefon cu persoana care il recomanda. Presupunea, pe linga ceaiurile baute, si "lumanarea". Nu-ti pot povesti ce dureri m-au apucat, cred ca nici o nastere nu poate fi mai grea. Bineinteles ca l-am intrerupt.
Nu vreau sa te descurajez, iti spun doar sa fii atenta si sa ceri sfatul unui homeopat.
Succes!
mioritaus spune:
Imi pare rau ca nu pot sta de vorba cu voi asa cum as vrea....la servici sunt foarte ocupata, acasa la fel....insa urmaresc ce discutati...Vreau sa va intreb cu toate ca am mai deschis un subiect pe care nu s-a uitat nimeni sau nu a fost interesant s-au efectiv nu stiu eu sa folosesc forumul....ce se intampla cu dereglarea hormonala dupa embolizare?Cum actioneaza estrogenul si progesteronul?Isi fac de cap in continuare banuiesc.....si ataca alte organe, sanii care deja si ei sunt afectati (cazul meu).Mentionez ca am 37 de ani, 170 cm si 59 kg.Am un baietel de 11 ani (sunt suparata ca a pierdut 3 saptamani de la scoala din cauza unei fetite).Toata lumea care ma vede nu le vine sa creada ca am 37 de ani .. toti zic ca cel mult 27....nu ma laud dar asa este....SI acum ce sa cred....ca fibroamele nu au crescut din cauza grasimii....este cu totul alta cauza.....Trebuie neaparat sa merg la Municipal..... acum sunt la menstruatie cam abundenta....de ce Utrogestanul nu si-o face treaba? si trebuie sa vad cum rezolv problema...are cineva ceva sfaturi in legatura cu tratamentul pe care il iau...de ce menstruatia este asa de abundenta...sper sa nu ajung din nou la operatie...va pupic
MadaS spune:
Fetele
Mai usor cu ORGAMETRILUL, are multe efecte secundare, este un progesteron de sinteza.
daca rasfoiti pe site, la Clinica virtuala parca TEO spunea ca este incet, incet retras in State pt efectele secundare multiple
Nu ma dau lebada, si eu am luat orgametril cand ascultam tot ce-mi spuneau doctorii si dadeam pe gat cu apa tot ce era bulina rotunda cu nume stiintific si muuuulta chimie la interior....mie acum, in 2005 mi-au spus in fata 2 medici, unul fiind Dorobat de la Municipal (embolizare) sa nu iau sub nici o forma, si-l recomanda medicii intr-o veselie.
Altei prietene la fel i-a spus dr Tutunaru, nu DUPHANSTON! sub nici o forma!Mai reflectati, cititi prospectele...
MadaS spune:
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1927
Iata un link in care se spune ce sintetic este si ce efecte adverse are
MadaS spune:
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1929
este relativ acelasi produs cu LINESTRENOLUL
MadaS spune:
http://fantastiquephoenix.free.fr/sante/hormones.htm
Pentru fetele francophone, un site interesant...care ne spune exact cam ce incepem si noi sa descoperim pe la 30 ani...deh, varsta maturitatii
mioritaus spune:
MadaS il cunosti pe DR Dorobat? La dansul am zis sa apelez si eu ....banuiesc ca o sa ma lamureasca si despre fibrom si despre ce o sa se intample dupa embolizare.