Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Test! Cred ca merge acum ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, ce ne facem acum, ca eu am cret si cap. 14, care nu este ni pe departe asa frmos ca cele pe care le creezi tu. Citisem insa la probleme administrative si tehnice ca numai asa se pot vedea mesajele.

banuiesc ca acel subiect nou nu se poate sterge, sau?

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Multumesc mult pentru informatie Ioana, esti o dulcinee ca intotdeauna

Si eu sunt intr-o deruta totala in ceea ce priveste mancarea.Oricum, eu nu prea mancam mezeluri...dar acum, dupa acest scandal cu "alimentele falsificate" adica mezeluri umflate cu E-uri nu ma mai ating de nimic. Problema e ca nici cu fructele nu este nimic sigur....decat daca sunt mici si amarate....iar cu lactatele....in afara laptelui eu nu am gasit nimic - nici un produs derivat - pe care sa scrie pasteurizat.....Ioana, parca tu ziceai ca ai gasit lactate pasteurizate????

Cat despre week-end ... al meu s-a rezumat numai la ziua de Duminica libera...si autosechestrata intr-un dormitor....intrucat in familie se faceau gratare si...... eu sunt in etapa "fara carne"..

Va doresc tuturor -duzelor o saptamana cat mai buna....sa fiti rasfatate....si iubite....

Mergi la inceput

Flavia, ai deschis foarte frumos capitolul nou! Numai ca eu imi salvasem vineri seara ultima lista cu gravidute, si a mea e de 64 de gravidute (au mai venit fete noi joi si vineri). N-am timp sa verific nume cu nume care e si care nu. O sa ma gindesc la o solutie sa le aducem la acelasi numar. Subiectul creat de tine se poate inchide, si chiar sterge, numai ca trebuie sa rugam un moderator sa faca asta. E alegerea ta.

Pentru fetele care se preocupa in mod special de ceea ce maninca, am un site extraordinar, cu multe sfaturi, si chiar tabele cu ce mincam mai cu grija, ce nu mincam ... Dupa ce am aflat ca am nemernica de listerie, s-a apucat si sotul sa bata net-ul dupa articole, asa ca www.nzfsa.govt.nz/consumers/food-safety-topics/foodborne-illnesses/pregnancy/" target="_blank">acesta este meritul lui. O sa-l pun in lista cu link-uri utile daca va place. Din pacate, este in Engleza...

mihaela_e, untul "LaDorna" este pasteurizat, cascavalul "Hochland", multe din iaurturile si smintina "Danone" (na, ca am facut reclama la mai multe, sa nu ziceti ca tin cu o firma anume).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ioana75, un pupi dimineata la "prima ora" de la o Mamica de Noiembrie!
Am reusit!!! si sper ca si de acum inainte sa fie totul bine!
Pup burtica frumoasa!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

FELICITARI LAURICI!!! Sarcina usoara si multa-multa sanatate! Ma bucur foarte mult pentru tine. Tzin pumnii sa fie fetita.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Felicitari Laurici!!! Sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa!

Ioana, bineinteles ca se poate inchide subiectul, ca sa nu apar neclaritati. Unele vor scrie acolo, vad ca deja au inceput, altele aici.

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari Laurici si sarcina usoara!Ioana, in ce saptamana ai facut tu echo morfologica si unde? La Vital cumva? Cat te-a costat?Saru'mana anticipat.9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Laurici! Sarcina usoara!

Ioana trece-ma si pe mine cu . Stiu ca ai mai facut-o, dar din pacate s-a sters. Merci.

Pupici pentru toate gravidutele

Nicole 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare!
Se pare ca am intuit bine ca a fost o problema pe dc... din pacate, pentru ca nu putem vedea ce s-a postat de vineri seara (ultima interventie la mine) pana astazi.
Ma bucur ca multe dintre voi se simt mai bine si va urez sa va simtiti si mai bine!
Multumiri Ioanei pentru site-ul despre mancarea sigura in sarcina (si sotului pentru contributie!) si propun sa o adaugi la site-uri utile.
Bine ai venit, Laurici (-Licurici)! Sa ai sarcina usoara si bb sanatos, destept si frumos!
Diafera , ce titru ai tu la listeria de ti-a dat tratament? Si eu am refacut analiza si astept rezultatul cel mai devreme marti ce vine...
LiaMia

Mergi la inceput