Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Felicitari LAURICI!!!!!!!! Sa de-a Domnul sa ai un sanatos iar sarcina ta sa fie usoara si frumoasa

Ioana, super site-ul...si multumim sotului.......sa ne mai caute astfel de informatii utile...

Sper sa ne regasim cat mai repede in vechea vormula de -duze....ca avem multe de comunicat si de impartasit intre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Valen, prima eco morfologica se face intre 11-13 saptamini, eu am facut-o fix cind am implinit 12 saptamini. Foarte putine masuratori care se fac in saptamina 20 ( a 2-a eco morfologica) nu le-a facut! M-a costat mult, la CM Unirea, la Iosup: 2.400.000. Dar am zis ca nu fac 100 de copii, ca sa ma opreasca pe mine niste bani.

Nicole, gata!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Se pare ca acum merge. Felicitari Laurici si Nicole 74 pentru fetite.Sa fie Sanatoase si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, super articol! Pune-l pe prima pagina! Numai ca regimul asta este foarte greu de tinut, dupa mine! Eu sunt, de ex, carnivora, ei, ar insemna ca absolut zilnic sa-mi gatesc, numai ca mi se pare foarte greu. Pana acum mai mancam si la restaurant, acum nu ca mi-e cam frica, sau daca faceam friptura, mancam si a doua zi rece, se pare ca nici asta nu e OK, mezeluri nu..., inainte mai mancam si ceva mezeluri bune. Mie mi-e greu sa gatesc zilnic...Ce-i de facut? Cu lactatele e superusor... Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Merci Ioana. Eu m-am programat la Iosup pt. 24 mai, asa ca mai am de asteptat o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tonnia, eu de exemplu nu suport carnea acum, mai ales pe cea de pui; as manca numai fructe, in special mere. Eu dimineata cand ma trezesc nu pot intra in bucatarie. Imi face sotul pachet si mananc la serviciu: un ou fiert sau un sandwich cu cascaval cald(sper sa nu va fac pofta, dar mai facem schimb de idei astfel).Mai rontai sticsuri, biscuiti si fructe, iar acasa manac multe salate(inainte nu-mi placeau asa mult. De sapt. trecuta mi s-a pus pata pe spanac si mama mea are program de gatit spanac saraca. Este sanatos si vi-l recomand si voua.Va ma recomand si sfecla rosie coapta; contine acid folic si este foarte hranitoare. Eu nu suport lactatele, ceea ce nu e bine. Sunt si eu curioasa ce mai mancati voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci Ioana!

Nicole 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna
am sacpat si eu in sfarsit de greturi, ce bine e fara
de o saptamana le-am spus si parintilor mei ca sunt insarcinata si au reactionat sas cum ma asteptat, adica nu au spus nimic, nici macar o simpla felicitare, sunt tare ofticata pe ei, pana si prieteni s-au bucurat tare mult, asta e, dar e greu ca propri parintii sa nu se bucure
in rest suntem bine si eu si bb, imi fac de cap si il inebunesc pe sotul meu numai asa sa imi i-au revansa, sa stiti ca nu sunt rea dar prea am fost cuminte de prima data cand am fost,oricum acum nu are voie sa se supere
numai bine
multa sanatate la mamici, burtici si la tatici multa forta si rabdare

liniste creste

florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc fetelor, am transmis sotului si am pus articolul pe prima pagina. Mincare mai veche avem voie sa mincam, dar trebuie incalzita foarte foarte bine (cel putin asa am tradus eu) - ceea ce e ok pentru mine, mie imi place mincarea foarte fierbinte.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Valen semanam destul de bine. Pna acum eram o mare carnivora, dar de cand sunt nu ma mai omor cu carnea. Nu-mi place nici cum miroase cand se gateste, si nici nu ma atrage. Salate in schimb as manca non-stop, orez, vinete, spanac si multe ciorbite. Cu fructele ma inteleg foarte bine, in sensul ca reusesc sa mananc in jur de 1 kg/zi si la fel si cu lactatele, mai precis iaurtul (400 g/zi). Nu mananc in schimb deloc oua, chestie veche la mine, de cand ma stiu. Tot ce tine de pasari (carne, oua) este foarte nociv pentru mine. Iar asta nu este bine!

Sambata mi-am cumparat o pereche de pantaloni de velur (bineinteles un numar mai mare, ca sa ii pot purta cel putin 2-3 luni) foarte comozi. Mai comozi si decat treningul, poate si din cauza ca sunt elastici. Dar nu de la magazin de gravidute, unde, sincera sa fiu, nu am gasit nimic frumos.

Flavia 10+

Mergi la inceput