Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
diafera spune:
LiaMia eu am avut titrul la listerie 1/320.
Tu unde ai repetat analiza? Eu am facut-o initial la Cantacuzino , apoi la Sanador.. si nicaqieri nu o scoteau mai repede de 10 zile lucratoare.
Aura
Flavia_Hurducas spune:
Laurici, cand ai aflat vestea cea mare? Ti-ai facyt tu testul, sau dr. ti-a spus?
Flavia 10+
Ioana75 spune:
diafera, eu am facut Listeria intii la Sanador (1/320) - a durat f mult pina mi-au dat-o, apoi la Cantacuzino (tot 1/320), si a durat doar 3 zile! Oricum am aflat ca Sanador-ul isi face Listeria la Cantacuzino, deci practic am repetat-o de 2 ori in acelasi loc
. CInd primesti tratament, sa-mi zici si mie ce ti-a dat.
Ioana
dana_lucia spune:
Buna fetelor, ma bucur ca putem din nou comunica, in weekend nu prea a functionat site-ul cred.
De mincat maninc si eu destul de des spanac, salate multe, mult peste, lactate, fructe (inclusiv uscate care am constatat ca "lucreaza" foarte bine impotriva constipatiei). Piine de obicei maninc neagra si cu multe seminte.
Azi am facut o imprudenta cred, sotul a plecat primul la serviciu si cum a uitat sa puna pubela de gunoi afara din curte pentru a fi ridicata, m-am incumetat eu sa o car (plina!). Desi e pe rotile a trebuit mult a imping caci e inca ceva zapada aici. Drept consecinta cred, acum vreo ora cind am mers la toaleta mi-au aparut niste puncte minuscule (cit virful unui ac si putine, 2-3) de culoarea rosie (nu prea deschis dar rosu), ce ziceti e cazul sa ma sperii? Miine am oricum programare la ginecolog pentru inca ceva analize dar pina miine stau deja ca pe ghimpi, va inchipuiti cred. Astept de la voi o parerea, un sfat, please.
Va
,
Dana Lucia
valen spune:
dana_lucia, eu zic sa nu te sperii; multe fete au avut sangerari in timpul sarcinii si au nascut copii sanatosi, asadar linisteste-te, mai ales ca maine mergi la doctor. Si inca ceva: putina bataita nu doresti? Termina cu impinsul si ridicatul greutatilor, ca ne suparam!Te asteptam maine cu vestile bune si nu uita sa gandesti pozitiv.
Flavia_Hurducas spune:
dana_lucia, daca este vorba doar de 2-3 picaturi si maine mergi oricum la doctor, eu cred ca poti sa mai astepti. Dar incearca sa nu mai faci efort.
Fetelor, voi ce stiti, baie nu avem voie sa facem pana la sfarsitul sarcinii? Chestia asta ma depaseste: innotul este chiar recomandat in timpul sarcinii, dar baie nu avem voie sa facem. Nici macar cu apa calda, nu fierbinte?
Flavia 10+
diafera spune:
Ioana, mie dr Tutunaru deja mi-a dat sa iau eritromicina 2 la 6 ore timp de 1 saptamana. Asta fara sa mai astept rezultatul de la a doua proba.. pt ca .. mi-a justificat el .. ca are o alta pacienta care tocmai a pierdut saricna si "s-a crezut" ca din cauza listeriei netratate s-a ajuns acolo. Mi-a zis.. "stiu ca e f posibil sa nu fii infectata ...dar , ca sa eliminam orice cauza de pierdere a sarcinii...".
Ma mir ca tie la Cantacuzino iti iese listeria in 3 zile.. ca mie si acolo mi-au zis ca iese in 2 saptamani. Oricum, dr. vroia sa o repet in alta parte.
Aura
Ioana75 spune:
La Cantacuzino le-am zis ca sint insarcinata din prima, si cred ca mi-au facut analiza mai repede. Dar cu Sanador, ti-am zis, ai schimbat doar palaria, ca "Maria" care face de fapt analiza se cheama tot Cantacuzino
. Daca mai afli vre-un loc unde se face listeria in Bucuresti sa-mi zici si mie te rog.
Ioana
diafera spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
La Cantacuzino le-am zis ca sint insarcinata din prima, si cred ca mi-au facut analiza mai repede. Dar cu Sanador, ti-am zis, ai schimbat doar palaria, ca "Maria" care face de fapt analiza se cheama tot Cantacuzino. Daca mai afli vre-un loc unde se face listeria in Bucuresti sa-mi zici si mie te rog.
Ioana
am mai auzit ca la Victor Babes s-ar mai face.. de fapt stiu sigur.