Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

si la mine organismul este in crestere , am schimbat pantalonii... pentru ca nu ii suport stramti si deja 1 numar la sutien.....

Sper sa se incalzeasca repede afara....pentru ca eu nu mai suport cizme, ghete, paltoane, pantaloni.... la mine deja pofta de primavara e dureroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Multumesc Monet, Ioana!
Am sa incerc sa-mi fac o programare, dar unde? La Unirea - Iosup, Diagnosis - Pop, Medicover - Petrache?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Multumesc de incurajari. Maine ma duc sa-mi fac ecografie ca m-am speriat rau. Acum nu ma mai doare deloc. Mi-a trecut de aseara. Dar azi dimineata am facut un pic de febra, 37. Iar acum cand am venit de la servici, iar 37,2. Racita nu sunt. Nu mai am rabdare pana maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La Diagnosis - Pop am sunat eu saptamina asta luni, erau locuri din iunie. La unu' bun de la Sanador (de la eco 4D), mai erau locuri de la sfirsitul lui mai. Asa ca eu m-am programat tot la Iosup, la CMU, la fix 20 de saptamini.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna, -utelor

Si eu sunt somnoroasa tare. Seara pot sta treaza si pana la miezul noptii, dar dimineata, daca nu dorm pana la 9 cel putin, n-am facut nimic. Noroc ca incep munca la 11.
Saptamana asta mi-am cumparat si eu hainute de graviduta. Ma cam strangeau pantalonii, asa ca am luat masuri. Am gasit un magazin dragut cu haine pentru viitoare mamici si am descoperit niste lucruri dragute foc. Pantalonii sunt cu elastic si poti sa-i ajustezi pe masura burtii. Si ce se intind!!! O sa incapa toata burta acolo.

Va doresc o zi buna,
Monica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Fetelor, ce ma bucur sa aud ca azi e mult optimism pe la mamici.

Ioana,
ma bucur sa te aud cat de optimista esti (niic nu ai de ce sa nu fi avand in vedere ca listeria se poate tine sub control), nu stiu ce ne faceam fara tine.

Kid,
ne rugam ca totul sa fie bine, sa ne tii la curent cu rezultatul analizelor.

Adriana,
daca ne citesti, te rugam din tot sufletul sa ne zici si noua macar doua vorbe. Noi ne gandim mereu la tine.

Va pup pe toate!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza ! Ce mai faceti? Nu mai e nimeni pe-aici?
Eu am avut un week-end mai putin minunat, cu rau de dimineata pana seara...asta e, sper sa treaca cat mai repede starile astea...
Va si v-astept aici!
Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Salutare tuturor -dutelor

N-am mai intrat un timp pe dc din lipsa de timp. Am fost miercuri la dr. Tutunaru (ma bucur ft. mult ca unele dintre voi il apreciaza mult chiar daca nu sunt pacientele lui .. asat imi da si mai multa incredere) si mi-a dat deja tratament pentru listeria, chiar daca rezultatul de la a doua proba nu a iesit inca. Il astept pe la sfarsitul saptamanii. Asa ca mi-a prescris 2 pastile de eritromicina la 6 ore timp de 1 saptamana. Cred ca am innebunit cu mancarea ... ma gandesc mereu la tot ce bag in gura sa nu fie "infectat". Am tot citit pe net despre listeria .. si am aflat ca poate fi cauza pierderii sarcinii in cazul sarcinilor pierdute recurent. In plus , chiar daca te vindeci, te poti infecta la loc foarte usor .. asa ca trebuie sa am grija ce mananc pe toata perioada sarcini...plus ca banuiesc ca voi repeta analiza de cateva ori pana la sfarsit.
Imi doresc nespus de mult sa scap mai repede de toate medicamentele astea.. am ajuns sa iau 15 pastile pe zi . Nu le mai suport... sambata dimineata le-am vomitat pt ca nu le mai puteam inghiti.
In rest pentru mine sarcina a devenit o stare de normalitate .. ceea ce ma bucura pentru ca elimina orice motiv de stres.
Miercuri merg din nou la doctor .. si abia astept sa vad pe bebe cat a mai crescut.
Si sa va spun si partea nostima : in aceeasi noapte , eu si sotul meu am avut vise in legatura cu bebe. El a visat ca era o fetita mare si care semana leit cu el .. si il striga "tati" si o chema Luxine (Luxin) . Eu am visat ca ii facusem patut pe comanda si era foarte lung.
Cred ca de acum incolo ii vom spune Luxine :).

va pup pe toate, si va doresc la toate putere si optimism sa treceti peste greutati
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pai am venit si eu aici, daca a inceput sa mearga.
Imi pare rau ca nu mai pot citi mesajele de vinei, sambata si duminica.

Si eu am intrat intr-o stare de normalitate cu sarcina, imi recapat incet-incet energia. Singurul lucru care ma mai deranjeaza este balonarea pe care o am de cate ori manac mai mult de un fel de mancare.

Flavia 10+

Mergi la inceput