Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
monet spune:
oau, fete dragi, dar ce active sinteti!! umpleti paginile de le mincati, nu alta:).
multumesc frumos, saru'mina, ca m-ati pus pe listuta. o sa ramin aici cu voi si o sa fiu cea care o sa va vada pe toate cum va aduceti puii pe lume si eu o sa fiu ultima:). ei, lasa, nu-i nimic, cineva tre' sa fie ultimul:).
ma simt mai bine cu raceala asta, n-am avut febra deloc ieri si azi noapte, sincer sper sa se duca de la mine! vreau sa savurez si eu burtica si sa nu ma tot ingrijorez asa de devreme:) - ca grijile, ca ca apa de la moara, o sa curga girla, of:).
ma duc sa-mi schimb si semnatura, sa-l fac pe simburelu' din burtic 'vizibil'.
o, karmenutza, zau ca am avut si eu episoade din astea cu lia mica, tin minte o data am avut asa o durere scurta si aprinsa ca nu m-am putut ridica de pe scaun. si pina la urma, uite, totul a fost mai mult ca ok! multa sanatate si capul (si burtica!) sus!!
da, stiu cum e sa stii ca esti gravidutza si sa nu se vada. lasati, fetelor, foarte, foooooarte curind se va vedea. si-atunci sa vedeti ce mindre o sa fiti si-o sa va simtiti 

.
mona si
lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Ioana75 spune:
Flavia, acuma dupa ce m-ai facut curioasa, ma lasi sa fierb asa?
Hai zi, promit sa nu ma supar pe tine (ma supar direct pe doctorita

). Hai te rog eu zi-mi.
Eu stiu ca listeria se ia si din carne care nu e bine facuta ... Eu nu gatesc, maninc la restaurant. Cine stie ce mi-au adus aia in farfurie
. Noi avem o cantina in cladirea de birouri, si glumim zicind ca ne da carne de ciine in loc de pui, vacuta, etc ... Mai stii, o fi adevarat
.
Ioana
monet spune:
na, ca mi-am modificat semnatura
.
fetelor, daca credeti ca va pot ajuta cu orice din experienta mea anterioara, va rog sa nu ezitati sa ma intrebati. orice. m-as simti onorata, pe cuvint. 
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (DPN nov 2)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
valen spune:
Va multumesc frumos fetelor
. Am citit si eu ca multe fete au facut listeria in timpul sarcinii. Cred ca inteleg Flavia cum poti lua liseria, dar intrucat nu sunt medic nu stiu ce sa zic. Prietena mea este medic pediatru rezindent si si-a facut toate analizele inainte de a ramane insarcinata. Titrul de listeria era de 1/320 si avea si avea si infectie cu cmv prezenta. Daca ar fi ramas gravida atunci...Asa ca nu stiu ce sa zic si cu analizele astea.Pana la urma cred ca e o chestiune de noroc, altfel nu-mi explic cum de unele fete nu-si fac nici analize si nici probleme nu au, iar altele isi fac gramezi de teste si descopera gramezi de boli.
Flavia_Hurducas spune:
Ei bine, Ioana, dar nu te supara, nu eu am zis-o. Citez " ce vrei sa faci? listeria? dar, ce tu traiesti in mediu cu soareci si sobolani cumperi carne de la oricine si de oriunde? I-am spus clar ca nu am nici un fel de animale, cumpar numai de la hipermarket-uri sau magazine frumoase (nu de la tarani sau vecini etc). In plus de asta imi cunoaste familia. In final mi-a spus ceva in genul "cine ti-a bagat in cap prostiile astea". Chiar m-a derutat, mai ales ca i-am spus ca eu mananc carne cruda (biftek)...dar se pare ca este vorba de animale infestate, fara analize, carne fara analize etc.
Si colac peste pupaza, v-am spus ca imi da sa fac triplu test de la chestia cu listeria si alte boli inchipuite, cica as avea anxietati. Si mamicile astea trebuie sa faca triplu test.
Acum nu pot decat sa am incredere in dr. mea. Este considerata foarte buna in Brasov.
Flavia 10+
kid2003 spune:
Valen bravooo!
Ma bucur tare!
Am vorbit cu doamna dr Avram, mi-a zis sa vin la spital (Coltea) la 9 dimineata fix, s-o astept. E foarte ocupata dar poate o sa ma primeasca in cursul diminetii. Chestia asta cu cursul diminetii m-a speriat, ca nu prea pot intarzia la serviciu (si nimeni nu stie aici).
Asadar, as cauta sa fac analizele in alta parte, unde sa nu astept atat. Valen, tu ai facut la Babes anticoagulantul lupus, dar de APPT si anti-cardiolipina (ACL) ai auzit? Te-a pus sa faci si asta?
O intrebare pentru voi: dormiti mult? Eu adorm pe la 9 seara si abia ma pot trezi la 8
Si, ca sa fie show-ul complet, am niste vise colorate si complicate, ca ma sperii. Visez o gramada de traznai, unele haioase, altele infricosatoare, azi noapte am visat tare urat...
kid2003 spune:
Ioana cred ca totul va fi bine la tine...Daca faci tratamentul nu poti sa ai nici o complicatie.
Cat despre cantina...poti sa simti daca e ceva in neregula cu carnea din farfurie, o analizezi si tu mai bine inainte sa o mananci si te feresti de carnea tocata (gratarul e sfant). 
valen spune:
Monet, tu ai avut dureri de burtica? Eu mai am dar, desi stiu ca sunt normale, poate-mi spui ceva. Eu am si gaze la stomac si simt cum imi fierbe tot timpul burta; uneori ma mai si inteapa si sunt si constipata. Daca nu beau capucino, n-am nici o treaba, daca intelegi ce vreau sa zic
8+
Flavia_Hurducas spune:
Lia, sa stii ca dupa ce am mancat numai acrituri pana acum 2 sapt., acum am dat iama la dulciuri. Dar tot baiat simt ca voi avea.
Pe maine
! O seara placuta!
Flavia 10+
Ioana75 spune:
Soareci, auzi
. Nu ma supar, dar pe cuvin de pionier ca nu cumpar nimic de la taranii din piatza si nici nu am soareci in apartament!!!![]()
Am mai citit si eu in ultimele 10 minute despre listeria. Cel mai adesea se ia totusi din lactatele nepasteurizate. Acu, daca deschideti frigiderul meu, n-o sa vedeti nimic nepasteurizat ... numai ca mi-am amintit ca, atunci cind e ziua cuiva la servici si se servesc pateoashe cu brinzica, cine credeti ca e prima linga farfurie?
Eu, bineinteles!
Si sincer nu cred ca cei de la laboratoarele de patiserie fac produse cu brinzeturi pasteurizate
. Fiecare cu norocul lui, io se pare ca am luat pateul gresit.
Ioana