Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
Da, Adriana, zi-ne ceva, te rugam!
Am anuntat la servici acum, s-a cam fisticit neamtzul meu de shaf
. Dar am numar de inregistrare si stampila, asa ca ma simt in siguranta.
Ioana
LiaMia spune:
Ioana, tare nastrusnica mai esti! Bravo pentru analize! Si cu listeria sa speram ca te auzim tot cu surle si trambite! (si pe mine, cand mi-or da rezultatul)
Tu, Valen, l-ai primit?
Dra mea mi-a recomandat listeria ca analiza c-am intrebat eu de ea, dupa ce am aflat de ea de pe DC, dar... ce sa mai zic... am ales pana am 'cules'
![]()
LiaMia
valen spune:
Ei, da, fetelor, rezultatul meu de la analiza anti listeria este negativ. Ieri am sunat si la Victor Babes si este negativ si Anticoagulantul lupic, asa ca bb n-are de ce sa nu creasca sanatos. Miercuri ma duc la control si abia astept sa-l vad. De acum suntem mari, nu?
8+
Flavia_Hurducas spune:
Bravo Valen!

Incep sa ii dau dreptate dr. mele care mi-a spus ca listerioaza este o boala rara, mi-a explicat conditiile in care se face si mi-a spus clar ca nu are rost sa fac anti-listeria. Dupa aceea v-am auzit pe voi cu probleme, dar iata ca se dovedesc doar niste analize gresite.
Flavia 10+
Ioana75 spune:
Bravo valen, felicitari!

Sa auzim numai de bine si de la eco!
Lia, ce nu fac eu pentru tine
!
Flavia, eu stiu ca listeria se ia usor, si multe fete de pe DC au avut in sarcina. Zi-mi si mie de conditiile pe care ti le-a zis doctorita ta, sa vad de curiozitate daca ma incadrez. Eu sint clar pozitiva
. Am repetat analiza nu la recomandarea medicului, ci asa, la inspiratia mea, si nu ma astept la minuni
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Ioana, nu vreau sa jugnesc pe nimeni, asa ca nu pot sa o citez pe dr. mea. Nici nu stiu ce sa mai zic...
Flavia 10+
LiaMia spune:
Si, dac nu stiati, am inceput sa mananc dulciuri (napolitane fistichii si biscuiti in ciocolata cu crema de vanilie de la nenea aia care fac si cereale foarte bune...)
Daca o s-o tin tot asa, balenuta scrie pe mine si pe bb!!!![]()
Voi v-ati schimbat obiceiurile alimentare?