Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

kid2003, tu azi trebuia sa mergi la analize, nu? Ce ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da, Adriana, zi-ne ceva, te rugam!

Am anuntat la servici acum, s-a cam fisticit neamtzul meu de shaf. Dar am numar de inregistrare si stampila, asa ca ma simt in siguranta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Ioana, tare nastrusnica mai esti! Bravo pentru analize! Si cu listeria sa speram ca te auzim tot cu surle si trambite! (si pe mine, cand mi-or da rezultatul)
Tu, Valen, l-ai primit?
Dra mea mi-a recomandat listeria ca analiza c-am intrebat eu de ea, dupa ce am aflat de ea de pe DC, dar... ce sa mai zic... am ales pana am 'cules'
LiaMia

Mergi la inceput

Ioana, si-am vazut c-ai adaugat in primul mesaj si link-uri utile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ei, da, fetelor, rezultatul meu de la analiza anti listeria este negativ. Ieri am sunat si la Victor Babes si este negativ si Anticoagulantul lupic, asa ca bb n-are de ce sa nu creasca sanatos. Miercuri ma duc la control si abia astept sa-l vad. De acum suntem mari, nu?8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Bravo Valen!
Incep sa ii dau dreptate dr. mele care mi-a spus ca listerioaza este o boala rara, mi-a explicat conditiile in care se face si mi-a spus clar ca nu are rost sa fac anti-listeria. Dupa aceea v-am auzit pe voi cu probleme, dar iata ca se dovedesc doar niste analize gresite.

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bravo valen, felicitari! Sa auzim numai de bine si de la eco!

Lia, ce nu fac eu pentru tine!

Flavia, eu stiu ca listeria se ia usor, si multe fete de pe DC au avut in sarcina. Zi-mi si mie de conditiile pe care ti le-a zis doctorita ta, sa vad de curiozitate daca ma incadrez. Eu sint clar pozitiva. Am repetat analiza nu la recomandarea medicului, ci asa, la inspiratia mea, si nu ma astept la minuni.

Ioana

Mergi la inceput

Felicitari, Valen! Sa cresteti mari si voinici in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, nu vreau sa jugnesc pe nimeni, asa ca nu pot sa o citez pe dr. mea. Nici nu stiu ce sa mai zic...

Flavia 10+

Mergi la inceput

Si, dac nu stiati, am inceput sa mananc dulciuri (napolitane fistichii si biscuiti in ciocolata cu crema de vanilie de la nenea aia care fac si cereale foarte bune...)
Daca o s-o tin tot asa, balenuta scrie pe mine si pe bb!!!
Voi v-ati schimbat obiceiurile alimentare?

Mergi la inceput