Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
Flavia_Hurducas spune:
Ma bucur pentru tine Ioana! 

Poate ca iese si la listeria tot negativ!
Fetelor, aveti vreo idee cum se sterg pozele din album? Stiu sa pun poze noi, dar nu stiu cum se sterg cele vechi.
Flavia 10+
Ioana75 spune:
Va multumesc, fetelor
!
Flavia, cu pozele vezi ca sint subiecte deschise la forumul de FAQ sau Sugestii si propuneri.
Antonia, Sanadorul mi-a facut analiza CMV prin metoda Elisa, si mi-au dat niste valori la IgM, "optical density" din singele meu si valorile intre care era "echivoc". La Cantacuzino mi-au facut analiza prin metoda Vidas, si la IgM scrie ca e 0,22 (negativ inseamna < 0,70), iar la IgG scrie < 4 UA/ml (adica negativ). Inca nu stiu ce inseamna valorile astea, cred ca in citeva zile ajung toba de informatii despre analize
.
Ioana
mihaela_e spune:
Felicitari Ioana pentru analize. Cu optimismul tau sunt convinsa ca vei avea un
sanatos si foarte frumos.
Dupa ce am lipsit atata timp, am citit mesajele voastre si am pus mana pe telefon si m-am programat la analize complete pentru maine dimineata. Si nici nu au fost asa de scumpe cum ma asteptam.
Felicitari noilor
dutze si sa faceti bbi sanatosi

.
Nu stiu cum va simtiti voi, dar eu ma simt extrem de obosita....adevarul este ca si activitatea mea este intensa si cu deplasari pe cararile patriei.Starea asta ca cam ingrijoreaza intrucat pt mine va urma o perioada f grea, cu un examen infiorator pentru care trebuie sa ma apuc intensiv de invatat.Asa ca ma rog sa am suficienta energie sa pot invata fara probleme iar bb sa nu iasa un copil gata stresat.
Si colac peste pupaza, mai trebuie sa mai arunc un ochi in gradina pregatirilor pentru nunta mea (in iunie).........
....chiar am o problema cu rochia de mireasa pentru ca atunci voi arata cam asa
- cred...
Oricum, nu mai am greturi si chiar am inceput sa mananc cate ceva dulce.![]()
valen spune:
Ioana, ma bucur tare mult pt. tine. 
.Chiar iti asteptam rezultatul. In 15 min. aflu si eu rez. de la listeria.
Ioana75 spune:
Valen, tzin pumnii!!!
Orice ar iesi, nu dispera, se poate tine sub control cu tratament, dar eu sper sa-ti iasa sub 1/160!!!
Ioana
valen spune:
Pai cam asa trebuie sa iasa, ca anul trecul mi-a iesit 1/160. Eu sunt oricum resemnata si mai nimic nu ma poate face sa-mi pierd increderea
alinam spune:
Flavia nu cunoasc mai asa de bine bv, dar vad in reviste cand dau produse body shop scrie si unde le gasesti ![]()
Ioana, pai poate ne vedem in mai ..... si daca pana atunci nu gasesc nici o crema sa ma incante mai discutam, desi am inteles ca sunt la farmacie creme speciale ...
kid2003 spune:
Valen...eu am facut analiza la Medsana si nu mi-a dat nici o valoare...Sunt 4 chestii si in dreptul fiecareia mi-au scris negativ...Si eu imi amintesc ca la Cantacuzino au scris si valori.
Hai, fruntea sus.
Adriana, ce te-ai hotarat? Cand faci amnio? Iti tinem pummnii!