Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare, salutare!
Azi sunt la relanti, m-au cam obosit la sevici, dar vine weekendul si-mi revin.
M-au obosit si grijile din ultimele zile: patania mea cu doctora, problemele despre care am citit aici ca au aparut la cateva dintre noi . Imi doresc pentru toate sanatate si bbi sanatosi si veseli. Abia astept sa-i tinem in brate si ne bucuram impreuna de fiecare clipa din viata micilor minuni!
Pupici tuturor,
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Interesanta numaratoarea postata Mysweetest.Ce pacat ca unele luni sunt mai "lungi". Abia astept sa scap de primul trimestru si sa creasca burta. E ciudat sa spui ca esti gravida si sa nu se vada asta.Fetelor eu mi-am cumparat de la farmacie o crema speciala pt. femei insarcinate. Se aplica pe sani si pe burta si este indicata impotriva vergeturilor. Nici mirosul nu este foarte puternic, asa ca daca doriti o puteti incerca.Costa 160.000 si are parca 75ml.(Sanosan, daca-mi este permis).8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, Alina, daca nu gasiti, va trimitem noi de-aici! Fac pachetel si-l trimit prin posta! Sau poate exista si alte solutii? Mai rapide? Nu exista ceva vanzari de genul asta pe net? Spune-ti voi!

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna fetelor! Am vazut ca va faceti o gramada de analize... sunt de partea Marianei Tache?! Si credeti-ma, am trecut si eu printr-o sarcina. GAnditi pozitiv! Daca nu aveti motive intemeiate sa faceti analizele astea, bucurati-va de sarcina ca este o minune dumnezeiasca... este cea mai frumoasa aventura a voastra!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Am uitat. Am vazut ca la listta de inceput apar si medicii si spitalele la care nasteti... Va spun si eu... nasc la Ginecologie 1 cu minunatul medic DAN MURESAN !

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, ti-am trimis un PM!

toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mihalea, esti draguta, dar cred ca ma descurc. Body Shop exista si in Brasov. Daca chiar este sa am probleme, voi cumpara un alt produs (pe care oricum vreau sa il incerc, pentru ca este una dintre cele mai bune firme din punctul meu de vedere, este special pentru vergeturi, contine unt de cacao...iar numele firmai incepe cu G.

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

CRde ca am fost cam incoerenta, dar tocmai am mancat si acum imi este asa somn...

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Citomegalovirus negativ, IgM si IgG

Miine iau si rezultatul la listeria, dar nu cred ca o sa se negativizeze. O sa incep sa iau antibiotice de la sfirsitul saptaminii viitoare, 2 saptamini. Si o sa repet analiza + tratament pina la sfirsitul sarcinii, daca este nevoie. Fetelor, nu e de glumit cu analizele. Listeria netratata in sarcina duce la handicapuri majore si chiar moartea copilului, pe cind cu tratatament procentajul de sanatate este foarte mare!

Va doresc analize cu rezultate FOARTE BUNE!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Ioana!!!
Ti-am tinut pumnii! Spune-mi, la CMV asa suna: negativ? sau e o anumita valoare incadrabila la negativ? Nu stiu daca ai inteles ceva!

Mergi la inceput