Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vreau si eu unt de kakao! Si de mancat si de intins! Ioana, imi spui si mie, te rog frumos cat te-a costat untul? Ca si eu am auzit ca e demn de toata lauda! Ma duc si eu sa-mi iau!
Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna dimineata -ute,
Am gasit ceva legat de calculul sarcinii pe saptamani si luni si mi s-a parut bine de stiut:
Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sapt.
Luna 9 - 36-40 sapt.
Se refera la saptamini "pline" de sarcina, nu saptamina in "curs de desfasurare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, e scumputz untul, 400.000, dar e cutie din aia mare, e foarte dens, mai tare ca untul de mincat, si tine muuuult. Plus ca noi sintem acum intr-o stare speciala si meritam ce-i mai bun si mai bun.

A, si o mica veste buna, dupa o luna de zile mi-a terminat Sanador-ul analizele. Ultima era hepatita B, si mi-a iesit negativ.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, nu poti sa ne scrii si marca untului de cacao, nu-i asa? Sau macar de unde l-ai cumparat...Desi nu stiu cat ma ajuta pe mine in Brasov. Probabil o sa incerc la Sensiblu.

Flavia 10+

Mergi la inceput

Flavia, am scris marca, la The Body Shop. Nu cred ca se poate considera reclama, se vorbeste despre nume de magazine pe multe topicuri fara probleme. In Bucuresti sint mai multe magazine de-ale lor (eu merg Mall-ul din Vitan).

Ioana

Mergi la inceput

Multumesc mult Ioana! Si daca zici ca recipientul e mare si ajunge o perioada mai lunga inseamna ca nici nu e chiar atat de scump! Si vorba ta, meritam din plin! Eu o sa ma duc in week-end la La Plazza, e si acolo Body Shop si e mai aproape de mine! Multumesc!
Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

FLAVIA VEZI LA ELIANA MALL SAU CUM SE MAI CHEAMA din bv , stiu ca e body shop si in ct tot la mall...... da ce mi-as dori si eu ... pacat ca in gl nu exista

Mergi la inceput

alina, tocmai ce-am fost la Galati in weekend ... mai ajung la jumatatea lui mai, vorbim atunci daca vrei sa-ti aduc.

Ioana

Mergi la inceput

Mysweetest, dupa numaratoarea pusa de tine eu sunt in luna a treia!!! Eu ma consideram inca in a doua, spre sfarsit, e-adevarat.
E buna numaratoarea asta dar totusi exista niste pauze pt. ca ai scris ca se considera saptamani implinite; de ex. luna a doua se termina cand ai 8 saptamani implinite iar luna a treia incepe cand ai 9 saptamani implinite? Dar in cursul saptamanii 9 in ce luna sunt? E, oricum nu conteaza, mie-mi place ca ma propulseaza in luna 3!
Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Alinam, daca stiam de ieri. Tocmai am fost la Eliana Mall, mai incerc. Acum imi dau insa seama ca mai exita Body Shop si altundeva in Brasov. Tu cunosti Brasovul bine?

Mutumesc Ioana penetru informatie.

Flavia 10+

Mergi la inceput