Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

mihalela_e, te invidiez ca poti sa mananci seara numai fructe si/sau legume. Eu abia atunci manac ciorbita si felul doi, care trebuie sa fie fara carne si dimineata fructe, desi cunosc proverbul chinezesc referitor la cele trei mese.
Cu toate acestea nu am mai mult de 2 kg in plus (maxim). Si cantarul imi merge bine cred pt. ca si sotul meu este de parere ca nu m+am ingrasat prea mult.

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Mihaela, gulii, ma ucizi! Noroc ca mai am una acasa...
Adaug meniurilor voastre compoturi de toate felurile, preferate fiind totusi de cirese rosii sau albe, piersici si caise.
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Deja la meniurile pe care le citesc. Mai ales la slaninuta, chestie care nu stiu daca am mancat-o de mai mult de 10 ori in ultimii 10 ani.

Inainte sa fiu toata lumea imi psunea ca sunt mai pofticioasa decat gravidele. Va dati seama ce este pe capul meu acum...Ma mir ca nu m-am .

O seara frumoasa. Pe maine!

Flavia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ioana 75 MULTZUMESC!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Fetelor, m-ati dat pe spate cit mincati!
Va invidiez ( in sensul pozitiv), eu nu reusesc sa maninc mai nimic... adica toata ziua maninc o banana, 1-2 mere,1-2 covrigi din cind in cind mai maninc cartofi fierti, un pic de pilaf, fasole.
Carnea sa nu o vad in ochi... daca simt miros de carne vomit tot ce am mincat ..chiar in plus...
Mirosul de brinza imi intoarce stomacul pe dos....
Nu stiu cu ce creste copilul... sper sa fie sanatos.

Aaa si oricum vomit cel putin o data pe zi... asa ca nu stiu cu ce ramin de fapt in stomac.

Sper sa-mi revin cit mai curind posibil ... mai am un pic si cad pe strada.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

O constatare pe care cred ca a facut-o toata lumea pana acum: nu ne place la general carnea. Ce sa fie oare?
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mie imi place carnea. Dar parerea mea este ca organismul "stie" ca sint o gramada de "animale" in carne care pot face rau bb-lului, si creeaza o aversiune fata de ea. Mai ales in primul trimestru, cind riscurile sint cele mai mari (v-am mai zis ca nu sint medic).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

LiaMia .. titrul meu la listerie a fost 1/320 pozitiv.

Referitor la mancaruri, nici eu nu prea suport carnea .. dar daca o vad ca arata bine preparata si imi este foame atunci mananc. Sa stiti ca eu am slabit 1/2 kg fata de cat aveam inainte si am ramas la greutatea asta. Am deja aproape 10 saptamani si cantarul imi spune ca nu am pus nimic pe mine. Nici nu vomit .. ca sa spun ca am de ce sa ma mentin. Mai iau si 4 Magne B6 pe zi .. si dr. de familie imi zicea ca ma fac cat o balena ... si tot nu am luat nimic.
Nu beau sucuri acidulate ci doar nektar de fructe .. il caut sa fie cat mai natural, apa plata. Nu mananc foarte sarat.. chiar mai putin sarat, nu prea manac paine .. chiar nu imi face placere, imi plac supele cu galusti, supele de legume pasate, ciorbele usoare si acrisoare (intentionez sa fac una de spanac.. si mai tarziu ceva de salata verde.. e o bunatate) . Precum am spus nu prea mananc carne ... eventual imi face pofta gratarul.. in nici un caz prajelile. Imi plac la nebunie ouale .. preparate oricum. Mai mananc rosii, iaurt danone, salata verde ...

cam atat.. pofta buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Valeria dragutza, sper cel putin ca iei niste vitamine (ex. Materna, sau orice iti prescrie medicul tau)...si daca starea ta dureaza de prea mult timp, totusi poate ar fi bine sa discuti cu medicul care te are sub observatie.

Greturile sunt firesti, ar trebuie sa mananci cate ceva ...bb are nevoie de vitamine...minerale...pentru un frumos si sanatos. si bea apa plata cu multa lamaie....sucuri din fructe naturale (grephfruit, portocale si lamaie).... si o sa treaca in curand

Si maine nu uitati de mucenici.......dar fara mult zahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Va pup! M-am eliberat si eu un pic. Bravo Laurici! Ti-am citit mesajele la Aspirante, iti tin pumnii sa fie o fetitza dragalasa, stiu ca asta iti doresti (parca ai baieti acasa).

Lucia, Ioana, multumesc pentru urari! Am fost la Coltea la analize, de acolo m-au trimis la Instit. de Hematologie ca ei nu mai primesc reactivi pana in iunie (cica se privatizeaza). Am ajuns acolo de dimineata, au fost foarte dragutze.

Despre mancare: pot sa mananc orice in timpul zilei...dimineata mi-e foame, mi-e pofta de carne (na, ca eu sunt mai carnivora decat inainte), la pranz pap la serviciu si din mancarea colegilor (au inceput sa se intrebe) dar...cand vine seara pauza. Mi se pune un bolovan in stomac si nu mai pot manca aproape nimic, ba mi-e si un pic de greata. E f bine, inainte radeam tot seara si nu era frumos! Am constatat ca am un kg mai putin decat saptamana trecuta (ma bucur tare, ca nu sunt chiar silfida).

Cat despre mucenici...nu-s maine, sunt poimaine! Abia astept. Si pe cei cu zeama si pe cei cu miere, la cuptor (moldovenesti). O sa primesc de ambele feluri si am sa ma infrupt anul asta fara sa mai tin cont de nimic!!! Ca din copilarie nu m-am mai saturat de mucenici, m-am tot gandit ca ingrasa rau si m-am abtinut!
Maine e 8 martie, vreau cadouri!!!

Mergi la inceput