Mamici de septembrie - octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Scrisesem si eu un mesaj ieri, dar degeaba...
Important e ca am fost la control. Bb e bine. Ii bate inima(lucru incert la controlul trecut). Dupa eco transvaginala, timp de 1 zi am sangerat. Pt prima data, le-am dat dreptate celor care vb despre ecografii...Nu cred ca a fost o simpla coincidenta.

Miflore, mie mi-a lasat tot utro+acid folic. Mi-a dat si mie lista analizelor si mi-a zis ca nu e cazul sa fac altele, caci sunt suficiente. Pt linistea mea, insa...voi fi neascultatoare! Partea proasta e ca am avut programare la 16:45 si am intrat la 20:30. Fusese dr. intr-o operatie. Noroc ca aveam ceva de rontait la mine.Astept sa-mi spui cum a fost la tine.

Despre starile mele de rau, nu ma mai plang. Am intalnit o tipa, insarcinata in luna a 2a, care voma din 10 in 10 min. si statea cu punga dupa ea. Zicea ca asta e starea ei "normala".

Pupici voinici!

Marta
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

ma bucur mult Marta pentru tine si pentru -ul tau.

dragutze -duze de septembrie-octombrie. Tocmai am vizitat un subiect de pe acest forum si am constatat ca lumea de p-aici se pregateste de intalnire. Mai exact, undeva in luna iulie (nu se stie exact) pe la Campulung Moldovenesc. Mi-e imi surade ideea. Voi ce ziceti? Eu deunazi, chiar ma gandeam ca ar fi dragut sa ne intalnim si noi, cel putin cele care sunt in Bucuresti si in imprejurimi; sa ne intalnim , sa stam de vorba, schimb de impresii live....suna interesant...

Voi ce spuneti, ati putea?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu de ce nu mai figurez la lista mamicilor?
Si postasem ieri un mesaj in care intreba ce pot sa fac ca m-a luat gripa, dar nu-l mai vad. S-o fi ascuns pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru Bic si toate fetele din USA: a fost o problema cu baza de date cu mesajele, si au fost sterse de pe forum toate mesajele si subiectele scrise dupa 3 martie. De-abia azi pe la amiaza s-a remediat problema, deci va rog nu o luati in nume personal. Toate am patit la fel. Eu aveam o copie a listei de simbata la amiaza acasa, acum am ajuns si o pun din nou.

Ioana

Mergi la inceput

mihaela_e, si RalucaN propusese sa ne intilnim cind vine primavara. Si eu sint de acord sa ne intilnim, sa luam masa undeva, ori intr-o dupa-amiaza pe la 5:30 (eu mai devreme nu prea pot sa o sterg de la munca), ori in weekend.

Fetelor, am updatat listuta cu ce aveam salvat acasa. Daca vedeti greseli, va rog sa-mi ziceti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ioana, merci mult pt. mesaj pentru ca eu paranoica cum sint, normal ca o luasem personal.
Hai sa-ti spun si de ce. Ieri am fost bolnava, m-a luat gripa. Dureri in git si temperatura. Intrebam aici ce pot face si cit e de grav. Apoi, am citit articolul de pe DC despre gripa si m-am crizat rau de tot. Am plins toata dupa-amiaza, ca dupa ce scrie acolo copilul meu o sa iasa debil.
Am scris un mesaj pe DC in care criticam rau de tot articolul ala. Inca sint indignata ca pot lasa un articol alarmist, cu informatii total scoase din context si fara explicatii pe un site dedicat gravidelor.
In fine, dupa mesajul de ieri, intru azi pe DC si constat ca mesajul meu in care criticam DC nu a fost publicat, mesajele mele de aici nu mai exista si in plus nici nu mai figurez pe lista.
Si atunci, inca sub indingarea provocata de articol, m-a apucat paranoia rau de tot.

Cit despre cum ma simt, azi e mai bine. Am bagat ceaiuri, sucuri din vreo doua kile de portocale si lamii, supe de pui si durerea in git m-a mai lasat si nu mai am temperatura. Dar, din pacate, se anunta o tuse. Am vorbit ieri cu o doctorita caruia i-am explicat printre lacrimi ca am citit pe Internet ca o sa fac un copil schizofrenic pentru ca am gripa si m-a linistit ca nu e cazul, ca doar daca temperatura trece de un anumit prag POT fi probleme...Ea zicea ca ar fi bine sa ma duc sa-mi ia o proba din git sa nu fie ceva bacterie. Atunci e mai grav. O sa vad eu...

Mergi la inceput

Bic. Uite ce stiu eu despre febra: numai daca e peste 38 de grade poate afecta bb, si este recomandabil sa contactezi imediat medicul in acest caz. Sper sa te faci sanatoasa repede.

PS: Si nu mai plingeeeee.

Fetelor, capitolul 14 va asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44573" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

SALUT LA TOATE!
lA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI! sA AVETI BEBELASI DRAGUTI, SANATOSI SI GRASI.

Eu cu ce sa ma laud: azi noapte de la 2 nu amputu sa mai dorm, nu stiu de la ce....dar in schimb ma mananca burta si pieptul din cand in cand...
E normal?
Sunt la 8+

Va pup!

Mergi la inceput