Bebelusi de iulie-august 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
ina32 spune:
Am inchis si deschis site-ul de cateva ori ca nu intelegeam ce se intampla.Acum m-am lamurit ca nu e calculatorul meu de vina.
Despre noi: Raducu are in continuare nasul cam infundat si nu stiu ce sa-i mai fac??!! I-am pus niste picaturi date de dr dar problema nu s-a rezolvat. Ce pot sa-i mai dau?? In rest e vesel, energic si mananca f bine. Mai face nazuri la lapte dar sper sa-i treaca.
Ne-a aprobat banca creditul si azi mergem sa semnam contractul de vz-cumparare.
Mai am o mare mare angoasa insa. Mi-a spus bona ca uneori copilul are buzele usor vinetii, lucru pe care l-am observat si eu odata, dar am crezut ca s-a lovit cu vreo jucarie. Chestia asta ma streseaza teribil!!!! Cand avea trei luni Raducu l-am dus la un control la dr. Culcer si nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula.
Intentionez sa-l duc in Bucuresti la un alt control, dar pana ajung la medic ....
Aveti idee de la ce poate fi, ati mai observat careva asa ceva la bb? Va rog mult sa-mi raspundeti care stiti vreo posibila explicatie!!!
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
poze noi
mitzura spune:
Marcelle, si el a avut o perioada scurta in care nu a mai vrut nici legumele dar doar cateva zile....Eu zic ca e de la dinti! Asa ca ai rabdare sa-i iasa si ii va trece. De infometat nu cred ca se infometeaza singura. Si oricum vor fi zile in care va manca mai bine, nu e tot timpul la fel. Cea mai rea chestie care se poate intampla e sa ia mai putin in greutate, zic eu...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
cristalina spune:
Neata!
Am venit la strigat de catalog, ca sa nu-mi scada doamna notra la purtare...hahaha
Noi suntem bine sanatoase, grase (io!) si voioase (ea!)...
Nu mai apuc sa citesc sau sa scriu, dau drumul la calculator dis-de-dimineata si baraie pana seara cand il sting frumos fara sa apuc sa intru pe net....:)))
Trebuie sa ne jucam toata ziua ca altfel o apuca bazdacii, acum de exemplu stau de 5 minute la calculator si mai are putin si plange!!!...ofof, mai mai...:)))
Gata, a inceput!
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
andreea_s spune:
Buna ziua. In sfarsit pot sa scriu ca ma chinui de azi dimineata. Va multumesc pentru urarile de ziua mea, nu am apucat sa le citesc pe toate, din pacate, pentru ca am vazut ca au disparut niste mesaje.
De asemenea, vp multumesc si pentru telefoane, sunteti toaye niste dragute.
Pentru copiii care nu mai vor sa manance de la dinti... Am avut si noi o perioada de 4 zile in care Matei nu a vrut sa manance. Ideea e sa bea lichide cat mai multe.
Noi avem dintele numarul 4, incisivul lateral dreapta sus (puiul meu e vampirel) si avem pe drum (in doua trei zile) incisivul median dreapta sus. Musca Matei in continuu. Il distreaza foarte tare. M-a muscat ieri de mi-a lasat semn
Andreea si Matei zambaretzu'
http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944
BLUE ANGEL spune:
pupici la mamici si bebici ...
am pus poze noi in albumul luna a saptea cu noua palarie si poze gigea de la Moeciu
revin ca acum are bazdaci ..
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
gongutza spune:
Buna dimineata!Am intrat si noi sa facem prezenta sa nu ne certe lumea,ca am promis ca o sa fiu activa de acum incolo
Raportam bebe cam marait in ultimele doua zile,nu mai vrea sa stea singur deloc,vrea doar in brate si zau ca ma doare spatele de la carat copil prin casa in brate ca oricum are peste 9 kile si la cele 48 ale mele se cam simte,da ne-o trece si noua maraiala asta odata si odata.
De papat papa bine,am gasit ieri nectarine...mmmmm ce deliciu
Mai raportam o cadere din pat,asa de dimineata ca sa incepem bine saptamana....
Revin ca maraie
ina32 spune:
Nicole-I-o fi placand moatei adrenalina dar nici maica-sa nu e mai prejos. Nu stiu daca as fi avut nervi s-o pozez cand mai avea putin si pica...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
poze noi
eli spune:
Cand vroiam si eu sa citesc ce-ati mai scris zilele astea, s-au pierdut mesajele . Poate le are cineva salvate .
Noi, adica Stef, dupa 2 zile in care a fost, iar constipat si a facut kk ajutat ca el saracul se scremea si chinuia, dar facea cate o bmbonica, dupa ce i-am dat supici si para, parca de ieri a reintrat in normal. Ma gandesc cu groaza, oare de fiecare data cand nu ii voi mai da para o luam de la capat cu constipatia. EL nici dupa supici nu se da in vant, ma bea din cele din comet pt bebelusi, a mea mai mult pe bebetica o da.
Teodor, la multi ani pt cele 9 lunisoare. Ricardo si Maria Denisa, la multi ani cu ocazia celor 7 luni. Sa fiti toti sanatosi si voiosi.
O sapt minunata tuturor!
Eliza & Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei vechi"proaspete"
carmenp spune:
Moama, parca ar fi mers site-ul asa mult ati scris!
La noi incepe a se imprimavara, daca nu ar bate vintu` ar fi foarte bine, am putea sta mai mult pe afara. Ilincuta nu rateaza nici o ocazie de a-si infinge cei doi colti in tita mea; de o saptamina de cind am pus-o in premergator e in lumea ei, chihoteste si rupe cu "da-da", "ta-ta" (canci "ma-ma") si a inceput sa stea binisor in fundulet. Papa binisor dar cu cerealele ne luptam de-a binelea, nu-i plac si pace, dar daca pun un strop de suc de portocale reusesc s-o pacalesc. Pupici si o saptamina frumoasa cu copilasi cuminti si papaciosi!
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
vrabiuta spune:
salutari si de la noi.
ia sa-mi spuneti voi daca sunt mama nebuna sau nu.
am tinut neaparat sa ii dau astazi moatei piure de mar copt cu branzica. nimic neobisnuit pana aici, da nu aveam lapte... asa ca am fiert iaurt si am facut branzica. a mai incercat cineva asa ceva, sau ma vad maine la stiri?
a iesit foarte bun, alex era ocupata sa mestereasca o cutie (ca degeaba avem jucarii, daca sunt cutii, capace, sticle de plastic, toate jucariile sunt uitate) asa ca a mancat doar vreo doua lingurite. nu s-a strambat, ba chiar s-a lins pe botic, asa ca ii dau mai tarziu.
am innebunit de tot?
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia