Bebelusi de iulie-august 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Marcela, nu esti nebuna. Eu asa fac branzica. Cu lapte si iaurt fiert.

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Irina, moata a cazut pana acum de vreo 4 ori din canapea ...asa ca a devenit obisnuinta, nici nu mai plange, doar o aud cum face poc si o ridic!
va tinem pumnii sa luati apartamentul si pupici pentru Raducu ...sa-i treaca nasucul!

Marcela, eu zic ca e ok ce ai facut ...nu ai de ce sa-ti faci probleme, i-ai dat branza cu mar!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

no, hai ca m-am linistit...
nicole mama, dar chiar ca ai nervii tari! e o scumpa moatza, cum sta ea asa concentrata, sugandu-si buzita de jos... sa mai stau, sa pic?
carmen - si pe mine ma mai musca bebelina, dar nu e chiar muscatura. cu gingia de sus si dintii de jos tine tzatzica bine, iar cu mana o impinge sa o scoata afara... pana face poc ca dopul de sampanie. dar pe mine nu prea ma doare tare, cred ca s-a batatorit locul.
pupici, ma duc sa stau un pic intinsa ca azi-noapte mi-a dormit tare rau buburuza mica si sunt cam chiaunica de cap. si e si vremea asta urataaa...

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Si eu m-am nervozat putin din cauza ca nu mergea forumul...Din ce am apucat sa citesc...Irrinuca si bb sunt bine.
Va mai spusesem ieri ca Andreea a inceput sa manance in scaunelul ei...ii place asa de mult sa stea in el, ca uita sa manance ..se uita in stanga-dreapta si bate cu palmutzele in masa.

Marcelle, acelasi lucru mi se intampla si mie ce Andreea de 2 zile...nu prea mai mananca la linguritza...am zis ca o fi si din cauza scaunelului unde mananca, pana se obijnuieste.Nu stiu ce sa zic...acum ca ati spus voi de rosu in gat....am ganduri ca seara se face rosie in obraji si dimineata cand se trezeste cam arde, dupa care isi revine.

Nicoe,v-ati intalnit in parc?Te rog frumos sa mai dai tu o data link-ul care l-ai pus ieri cu mancarea pt. bebici ca nu l-am salvat.

Ina, bravo!..ma bucur ca ati rezolvat cu banca.
Marcala, nu ai facut rau...tot lactat se numeste...dar puteai sa-i dai iaurtul direct cu mar...zic io.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Felicia, nu ne-am intilnit ca nu s-a oferit nimeni! si daca n-a zis nimeni nimic ...am facut curatenie (iarasi) si pe urma am iesit cu moata pe aici, a dormit vreo 3 ore!
sit-ul pentru bebei este:

http://reclamailegalala alt site = avertizare/index.php?r=site1/st_web_aliment.html

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

aaaaa...de ce mi se pare deja vue pagina asta????? m-am dus pe campii????

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Monica, esti pe campia care trebuie, doar ca au fost probleme cu DC-ul si s-a pierdut tot ce s-a scris in ultimele zile ...dar no problem, am luat-o de la capat (mijloc) cu scrisul!

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

aha m-am prins,am citit ca a fost ceva in neregula cu DC. Deci nu m-am dus de tot...

Noi avem un iepuras marait rau care musca tot ce prinde. Cacacios in continuare,e sa-i fac o coprocultura ca nu mai tine. Iar fundu' rosu de maimuta a reaparut,de fapt nu s-a terminat definitiv,se mai potolise. Ma apuca disperarea,nu stiu cu ce sa-i mai dau!!! A mai patit cineva asa ceva sa tine opareala la fundulet asa mult?????
Nici mancare nu mai vrea sa mult,de fapt ii dau doar morcov fiert si orez, e normal sa nu mai vrea. Spuneti-mi ce sa ma fac?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Merci Nicole pentru sit.Cred ca si din cauza ca nu s-a putut citi mesajele nu s-a oferit nimeni.
Am inceput si eu dieta Scarsdale ieri...sper sa am vointa sa o duc la capat.Am inceput-o de la 60 kg si vreau sa ajung la 55...Doamne ajuta!

I-am dat aseara mamaliguta(am fiert-o 15 minute...mestecand mereu in ea)cu iaurt si branzica.A luat cam 4 linguritze si nu a mai vrut..imi venea s-o mananc eu dar dieta nu-si-nu.Eu i-am dat iaurtelulu de la inceput cu banana..am invatat-o cu dulce.Ma gandesc ca d-asta nu a primit cu mamaliguta ca era acru..dar mai incercam.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ufff, exact cand ma pregateam s aiesim afara am vazut ca a inceput sa ninga ... are cineva mai multa trecere la Doamne Doamne sa-l roage sa vina primavara mai repede ????nu mai am stare in casa ... am aburit geamurile de cat tot stam cu nasul lipit de ele ...
fetele , vroiam sa va intreb voi cum dat bb -ilor carnitza , ficatelul si galbenusul .. adica 1 zi carne , 1 zi ficatel , 1 zi galbenus ?
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput