Bebelusi de iulie-august 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roxi, tare frumosul tau cu maaamaaaa si haha. Asta-mi aminteste de ultima vizita la doctor, cand doctorul ii face complimente Adelutei. Spune , "what preatty girl", la care ea spune "ahaaa", de a ras doctorul. Adica, da , asa este sunt dragutica. (Si modesta.). Culmea este ca aha, si in engleza inseamna tot DA, pardon YES.
Fetele mie imi este somnnnnn. Vad un somn (de 10 kg), de nu va mai povestesc. Cred ca incep sa beau cafea. Inca nu sunt hotarata. Sau mai bine beau un pepsi, caci are cofeina.
A o faza cu pepsi care m-a indispus. La botez la moata, o familie mixta (romano-coreana) cu un baietel de 10 ani. Pe masa era doar pepsi, tropicana, cateva sucuri naturale. Si baiatul se intinde sa ia un pepsi. Si tatal, il cearta, ca ce bea prostiile acelea pe care mexicanii le folosesc ca pesticid. Asa ca eu beau un pesticid din asta ca sa-mi revin.
A, am uitat sa va spun ce boacana am mai facut. Moata mea e cu ochii pe mancare lui mami si tati. Duminica am facut mamaligfuta cu branza, smantana si saramura de pui. De fapt saramura era separat, caci i-am dat si Adelutei carne de pui. A mancat frumoasa mami mamaliga cu branza(de a ei branzica), a mancat pui(ne place gol, tocat de mami usor in gura-desi putem sa-l tocam si noi), dar era tot timpul cu ochii pe castronul cu saramura si intindea manutele. asa ca naroada de muma-sa, ia dat sa guste. Nu ziceti fetele ca plescaia din buze , desi era asa iute, iute saramura. Si mai voi. Bineinteles ca nu i-am mai dat , dar a trebuit sa o luam de pe masa ca altfel plangea ca mai vrea.
Stie moata mami ce e bun, carnea goala si cu usturoi.

Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

vai ce placere sa revad atatea mamici dragi noua ...daca mai lipsiti asa de mult va dam bataita !!!!!! ati inteles ?????

Adina, Anca ...bine ati (re)venit!!!
va scriu mai multe dar mai tarzior ...acum am intrat doar sa salutam mamicile si puiutii si sa va spun ca azi iubitica noastra a primit de la doctora ei o diploma, prima ei diploma bineinteles ...DIPLOMA DE MERIT pentru cel mai cuminte copil , imaginati-va ca sint topita de placere!!!
am fost sa luam si noi diverse chestii gratuite (vigantol, creme de fundulet, calciu etc.) si a uimit-o pe dra cat de cuminte este moata, a zis ca n-a vazut copil de 7 luni asa de sociabil ... a ras, a vorbit ...le-a zapacit !!!!

Marina, mama de copii superbi ...Mitzu si Maria, unde ne esti ????
(de vreo doua zile vreau sa-ti dau o strigare, noroc cu Roxi ca mi-a reamintit)

Marina, mama de junior scump=ginere ...sa-ti fie de bine si veniti repede repede la bucuresti ca vine primavara !!!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Mitzule, scuze pentru raspunsul tarziu...
Da, eu i-am dat Zentel.Este hepatotoxic " in masura in care sunt toate medicamentele"- citez dr.
Flagyl-ul in schimb e mult mai pyternic, dar si mai eficace.
Oricum, la noi s-a vazut foarte tare evolutia dupa tratamentul cu Zentel, ti-am mai spus, parca : a luat 500 gr in 10-12 zile.

Fa intai antigenul si vezi tu dupa aia. Succes!!!Sa fie negativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

x

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna dimineata dragelor,
Vad ca s-a intamplat ce cu mesajele, am citit undeva ca s-au pierdut ultimele mesaje. Oricum nu sunt la curent cu ce ati scris din pana de calculator din nou, dar acum din lipsa de sot, plecat la Vienna am si eu acces la calculator.

Sa va spun noutatile care sunt proaste: dulcica mea fetita manca foarte bine, pana acum o saptamana cand incet a inceput sa mamance doar lucruri dulci, iar de
atunci a inceput sa refuze mancarea cu lingurita, orice i-as da nu mai mananca decat cateva gurite, foarte putine, ii dau lapte completare, dar si asta mamanca foarte putin.
Ieri in timpul zilei a mancat 200 ml de lapte in total,
2 iaurtele Danonino, singurul aliment care l-a vrut cu lingurita,
120 ml de cereale
iar seara inainte de culcare 250 ml de cereale.

Noaptea manaca cam 2*150 ml deoarece se culca la 8, la 11 se trezeste si mamnaca 150 ml lapte apoi la 5-6 se mai trezeste sa pape odatra.
Dar odata ce se face ziua gata cu papa, nici laptele nu mai bea cum trebuie.
In plus am fost la doctor si ne-a spus ca avem putin rosu in gat, luam Nurofen, Mucosolvan, Vibrocil picaturi de nas si avem si un inceput de conjuctivitata, care a si trecut cu picaturi Garasone.

Ati mai patit asa ceva??? Ce pot sa fac??? O sa isi revina si cand???

Mituzele am vazut ca si voi mancati pireul de zarvavat cu diferite chestii. V-ati revenit, ca noi vezi din asta in ce in ce mai rau si papam aproape nimic. Nu ami stiu ce sa ma fac, sunt chiar disperata. Asta deja se intampla de vreo 4 -5 zile.

Pupici dulci la bebei si mamici

Marcela si Bianca cea cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

' Neata !!!
e ceva in neregula cu DC ? sau a innebunit calc meu ????

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

hai ca de doua ore ma chinui sa intru pe DC sa scriu, sau macar sa citesc ceva. Abia acum reusesc. In tot timpul asta am crezut ca numai eu nu pot intra, dar vad ca toti ceilalti au avut problema asta. Si eu care de-abia asteptam sa citesc ce ati mai scris.

Noutati de la noi: vineri am fost la doctor ca sa vedem ce e cu cresterea in greutate. Supriza! cica are un usor rosu in gat si o foarte usoara inflamatie a urechilor (rosul in gat care a migrat spre urechi). Ne-am mirat foarte tare pentru ca nu are nici un alt simptom, nu febra, durere, plans, etc. Asa ca ne-a prescris doar Nurofen si picaturi de urechi (pe care nu reusesc sa i le pun nicium, nu stiu ce sa fac). Faza e ca puiu mic e absolut vesel, energic, chiuie toata ziua, incat eu pun la indoiala diagnosticul asta. Si cica lipsa cresterii in greutate s-ar datora acestui rosu in gat. asa o fi...In consecinta nu ne-a dat sa facem analiza de scauna ca a considerat ca nu e necesar. El nu crede ca ar fi giardia.
Aaa, si i-a dat ceva de pofta de mancare....sunt niste fiole de aminoacizi (Tonotil). Insa dupa ce i-am dat prima fiola, s-a inrosit in jurul guritei, acolo unde pielea i-a venit in contact cu substanta respectiva. asa ca ne-am gandit ca a facut o reactie alergica si ne-a fost frica sa-i mai dam si celalte fiole.

Marcelle, ce sa zic, de o luna trecem si noi prin aceeasi faza. Adica brusc nu a mai vrut sa manance fructele la noi si orice altceva decat piuerul de legume cu carnita. Numai pe asta il vrea. La noi a trecut o luna si vad ca tot cam pe acolo suntem, adica primeste greu de tot cateva lingurite de piure de fructe, sau cereale. Lui i-au iesit si dintii in perioada asta, poate de aceea, sau poate din cauza acelui rosu in gat...eu stiu. Trebuie sa ai rabdare si sa-i dai ce-i place, sa n-o fortezi, poate ca isi va reveni.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!
Chiar ca s-a intamplat ceva cu mesajele noastre. Eu am citit ceva sambata, cel mai important, a dat Irinuca un semn de viata, este mai bine si Andreas este bine.
Sambata dupa-amiaza eram la cap. 49, pag. 2, azi dim. la cap. 48, pag. 6!!!
O zi buna sa avem, eu revin dupa-amiaza.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Mitzura, nu vrea mai nimic. Cateva lingurite de fructe, mai nimic nu imi mamanca toata ziua.
Culmea citesc de mult dar nu apuc as scriu si ec se intampla cu puii nostri e exact la fel.
Dar a mea nu mai vrea nici piureul de legume.

Si ei i-au iesit doi dintisori jos lar la 6,5 luni si acum cred ca ies cei de sus.

Dar ce ma fac daca nu mananca nici macar lapte cum trebuie????

Multa sanatate lui Tudor Codrin si sper sa reusiti cu picaturile. acelasi chin il avem si noi cu picaturile de ochisori.

Pupici

Marcela si Bianca cea cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici !!!

s-a defectat dc-ul!
ieri m-am chinuit toata ziua sa citesc ...credeam ca de la mine e problema, dar azi de dimineata cand mi-au spus si fetele ca au aceeasi problema ...m-am linistit!

mie cel mai rau imi pare ca s-au sters toate paginile in care erau urarile de ziua Andreei !

Marcela, exact asa a fost si moata mea, din senin a inceput sa refuze mancarea (absolut tot), dar nu m-am stresat ...i-am dat lapte si atat, abia dupa vreo trei saptamani a inceput sa manance insa totul trebuie amestecat cu iaurt, altfel nu vrea! observa ca si Bianca vrea iaurt, incearca sa-i amesteci piureurile cu iaurt, poate vrea asa!

in weekend nu am avut ce face si bineinteles ...am pozat moata!
http://community.webshots.com/photo/284845332/288385799qGIfGW

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput