Bebelusi de sept-oct 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Si eu sunt contra Happy! Am folosit vreo doua saptamani si nu ne-au placut deloc. Tot timpul erau accidente! Am ramas la Pampers, desi sunt cam scumpe... macar cu astea nu avem accidente si bb le tolereaza foare bine.
Pe gingiute si noua ne-a recomandat dr. tot Dentinox. Inca nu i-am dat fiindca nu mi se pare ca il deranjeaza... adica duce in gurita tot ce prinde... dar face asta de la trei luni.

Eu, ca o mami sadica, i-am facut cadou puiutului meu, la o jumatate de an.... vaccinul de 6 luni!
Sper sa fim bine
Pupici! Eu in perioada asta am mai lucrat acasa si nu prea am avut timpsa scriu. V-am citit insa tot timpul!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Primele scutece pe care le-am cumparat au fost de la Happy (new born) si nu am fost multumita de ele: erau foarte late intre picioare, groase si erau scurte (nu ii treceau de buric). Si s-a mai si iritat de la ele... Apoi i-am luat Huggies, Libero si Pampers. Singurele de la care nu s-a iritat au fost cele dela Pampers. Acum nu stiu daca doar ale Happy new born or fi asa, ca eu doar pe alea le-am incercat. Eu sunt multumita deocamdata de Pampers...

Copilu' meu am mancat pana la ora asta de 4 ori si mai manaca de 2 ori pana la baita. Ar manca intruna... lapte, nu altceva. I-am dat si piure si a papat doar 50g. Eu mai mult de 100 g de piure sau cereale nu am reusit sa-i dau niciodata. Dr. imi spuse ca daca manaca peste 150g sa nu-i mai dau si laptic, dar nu am atins performanta asta...

Angela nu esti singura mamica sadica de pe aici... . Si eu i-am facut cadou la 4 luni vaccinul... Tinem pumnii sa nu faca febra.

Fug ca plange maimuta... cred ca ii e somn. Trebuie sa culc copilu'

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Stiam eu ca mai am ceva de zis!!
Cat de mult stati voi la o masa de piure? Vorbesc cu mamicile ai caror pui nu sunt mari amatori de fructe si legume. Mi-e sa nu cumva sa stresez copilu' cu lingurita si castronelul. Nu ca mi-ar papa daca ii pun piureul in biberon!!!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor,
eu sunt racita cobza, imi curge nasul ca un robinet, nici nu pot sa iau servetelul de la el.
Iau Panadol si super vit. C, dar vad ca nici o schimbare.
Mor de frica sa nu-i dau bebelinei si de suparare ca nu pot sa o pup.

Ce credeti ca a facut pitica mea azi-noapte? S-a trezit pe la 5, i-am dat niste ceai, pe care l-a scuipat pe tot, pe tacute, pe ea. Noroc ca m-am uitat dupa vreo 10 minute, ca era fleasca si rece ca gheata pe toata bluzita. Si, desigur, descoperita ca in toate noptile.

Fetelor si eu mai am de dat jos 8 kg., acum am 55. Dupa nastere am slabit repede 13 kg., dar am ramas la astea si nu mai slabesc nici un gram.

Pupici
Raluca si Ioana Alexandra (10 oct.)
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna fetili!
Iara vin cu intrebari, ca de obicei. Multumesc ca mi-ati raspuns de fiecare data.
Intrebarea este....o fi bai ca ii dau iaurt sa pape? Chestia e ca de o luna incercam cu supa, oiure de tot felul. Greu mai mananca. Iaurtul ii place. Dar se pare ca nu e recomandat asa devreme. oare de ce?'Pana acum i-am dat de doua ori. Sa ii mai dau?
Pufymic ma bucur ca sunteti bine.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44231" target="_blank">Nasterea Elisei-Nicola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

M a naucit copilu asta astazi o urlat vreo 4 ore si nu stiu ce o avut ori burtica ori dintii.
Am incercat zilele astea conopida, dovlecel, pastarnac da cum le simte gustu isi face greata ...prefera numai morcov simplu caci nici combinatia cu cartofi nu o prea agreeaza asa ca la capitolul mofturi suntem in top.
Multam pt sfaturile privitoare la constipatie dar azi dupa 4 zile a reusit sa faca singurica... citeam intr o revista germana caci si morcovul ar duce la constipatie...
I-am luat si io dentinox acu cand o mai apuca o criza o sa vad cat e de eficient.

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Tyaa, eu ii dau bebelinei iaurt in fiecare zi de cand a implinit 5 luni. Asa mi-a zis pediatra sa-i dau.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Noi am fost astazi prin Cora si am pierdut jumate de zi!
Bebelina in continuare e bine si astazi a papat cam 100 gr piure de fructe si cam 160 piure de legume, cu ou si subtiat cu lapte (ca nu aveam supa pregatita).
La noi o masa de piure dureaza minim o ora pt ca trage de 2 ori se mai uita pe sus, iar trage de doua ori si apoi mai imi da peste biberon si-l scoate din gura si tot asa.
Cu lingurita n-am mai incercat, nici macar nu i-am mai aratat-o. Vali, lingurita este cu cupa din silicon pe margini si in mijloc cu un plastic mai tare. Tind sa cred ca asociaza durerea de dinti cu lingurita (desi jucariile le baga in gura si le roade, dar atunci n-o mai doare nimic).
Referitor la scutece, noi am incercat Pampers, Happy Baby, Huggies, Libero. Concluzia, Pampers ni s-au parut cei mai buni desi cam miros a medicamente cand face bb pipi. Huggies au fost si ei buni dar ...habar n-am de ce nu i-am mai luat.
Happy Baby am folosit 3 baxuri, de la 2 baxuri n-a patit nimic dar la al treilea s-a iritat atat de rau ca era carne vie. Am mai vorbit atunci cu cateva mamici si mi s-au plans ca tot la fel s-au iritat copii lor de la ei. Probabil o fi fost un lot mai prost, habar n-am ce s-a intamaplat...ideea e ca am renuntat definitiv la ei (n-am chef sa mai fac experimente pe funduletul Alexiei). Libero, nici astia nu mi-au placut pt ca o gaseam mai mereu pe bebelina cu stropi de pipi pe ea...deci nu absorb bine. De la Pampers pana acum nu s-a iritat dar probabil ca n-am prins vreun lot prost cum a avut ghinion Aissa. Ai mei au si fasia aceia pe fundulet care absoarbe...ca m-am dus si m-am uitat!
Cele mai ieftine scutece le gasesti in Carrefour sau Cora, adica in supermarket.

Tyaa, mie doctora mi-a zis sa nu-i dau inca iaurt pt ca ii ajunge cate i-am bagat in diversificare si ca laptic si branzica daca papa e suficient. Vad ca unele fete dau deja iaurt si bebelusii sunt ok...cred ca acum depinde de tine daca vrei sa-i dai sau nu.

Naty, multa sanatate si sa nu ia pitica raceala!

Pufymic, bine ca Alesio e sanatos acum si sa nu mai se imbolnaveasca niciodata!

Ma duc la bebe si revin mai tarziu!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, multa sanatate si sa te faci repede bine. Sa nu-i dai bebelinei raceala.

Am si eu o intrebare. Ma bate gandul sa-i dau bebelinei fructele fierte, ca daca ii dau pulpa de fructe crude nu le vrea de nici o culoare. A mai incercat cineva? Ma gandesc ca si cele care sunt la borcanase sunt tot fierte, nu?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Roandre, ellen, o sa ii dau iaurt si eu. Inafara de cereale si lapte nu ii dau inca nimic pt ca nu vrea sa manance. Cat despre scutece...eu am folosit huggies si pampers. Pampers e mai bun. Huggies nu absoarbe la fel de bine (mult). Eu cel putin asa am observat.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44231" target="_blank">Nasterea Elisei-Nicola

Mergi la inceput