Bebelusi de sept-oct 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
mina spune:
Ellen,
Incearca marul copt. Mie mi se pare tare bun la gust. Nu si puiului meu, dar asta e alta poveste ....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
ellen spune:
Mina, am incercat marul copt. Pe ala l-a mancat numai ca ala constipa si nu prea vreau sa-i dau. Iese destul de greu afara si nu vreau sa inrautatesc situatia.
Am o alta intrebare. Voi mergeti cu bb in market-uri? Eu am incercat mai de mult sa intru putin cu ea dar a inceput sa maraie si am iesit repede afara. Acum imi este si putin frica sa merg cu ea datorita epidemiilor de gripa, dar totusi am vazut multe mamici cu bb-ii in supermarket.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Tyaa, am uitat sa te intreb, tu cum ii dai iaurtul? A mea nu vrea decat iaurt cu fructe. Am incercat sa-i dau si cu branza si nu l-a vrut.
danina spune:
Va salutam si noi.
Eu absentezmotivat desi va citesc zilnic nu reusesc sa va scriu, am intrat in focuri la firma si ma doare capul de noile mele traducatoare le tin de proba si zboara....asa de fitoase sunt.
Fii-mea e in culmea fericirii de rasfatata ca a ajuns bunica si numai in brate sta cu ea si i-am zis ca o trimit la pachet cand pleaca daca o sa se invete asa. Cred ca ne ies si noua dintisorii banuim doar ca e ma agitata noaptea ca de obicei si roade tot ce apuca e un semn nu?
La voi cum s-au manifestat bb? Pe mine ma bate gandu sa o tund ca nu mai pot ii vine parul in ochi cu toate moatele si bentitele ca se rasuceste si se duc de pe cap. Trebuie sa astept neaparat pana la un an sau e poveste asta? Voi i-ati tuns careva?
Eu tot Pampers folosesc si chiar daca s-a mai intamplat sa curga pipi pe langa de la celelalte cand am folosit cate unul de proba nu absorbeau asa bine acum depinde poate ma bat astia de la scutece..
A inceput sa protesteze vrea de papa revenim.
Am fost si noi acum cateva zile si am facut poze pe afara la zapada....
Danina&Diana
ellen spune:
Danina, fericita esti cu parul. A mea, vorba aia, are par de-o baie si de un vant puternic .
De tuns, eu zic sa mergi sa intrebi la biserica. Dar din cate stiu eu, preotul ia din mot la botez.
De rasfatat cred ca asa o sa patesc si eu. Din aprilie o sa incep si eu serviciul iar motata mea o sa ramana cu bunicile.
Sper sa nu o tina toata ziua in brate si sa devina o alintata.
Davina spune:
Salutare
Aissa mersi mult de lamurire .
Mihaela parca ai povestit de Deanna cu vomitatul ,am observat ca isi baga pumnul in gurita adinc pina i se face greata si dupa aia vomita .
Denyce bine ca ati ajuns cu bine .Vrem pozici.
Ieri am constatat ca fiimea se plictisise de lingurita ei frumos colorata si de aia nu mai vroia sa pape pireu ...asa ca i-am dat sa pape cu o lingurita obistuita si a papat 100g de banana puding din borcanel.Am ramas cu maxilarul pe jos .
de la noi si ma duc sa fac ca e ziua de nastere a sotului .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
georgiana.david spune:
La noi o masa de pranz (cam 160-180 pure cu carnita) nu dureaza mai mult de 15-20 de minute pentru ca lui Dami ii place foarte mult, in schimb cea de dimineata cand ii dau mar cu banana si portocala poate dura si 30-35 de minute pentru ca nu e prea amator. Oricum daca il vad ca face figuri eu nu insist. Capraru mi-a zis acest lucru si sa stiti ca e ok, abia mananca mai bine masa urmatoare.
Bebeii vostri isi sug degetele de la picioare? Pe mine Dami m-a zapacit, toata ziua este cu picioarele in gurita!
La cumparaturi eu nu-l iau din cauza bolilor care bantuie dar asta pentru ca am cu cine sa-l las ca daca nu aveam....
Pentru constipatie noi folosim Lactoza de la Humana dar nu mi se pare ca functioneaza extraordinar, ceai de musetel, suc de portocale iar de ieri am inceput cu un sirop de plante Baby Less care sper sa aiba mai mult efect (de fapt azi nu a mai facut pietricele , a trecut la stadiu pastos). Este un sirop cu pere, mure si nu mai stiu ce, ii dau 3 ml dimineata si 3 seara.
Pufymic ma bucur ca sunteti bine! Ce pregatesti bun pentru ziua ta?
Raluca (Naty) sanatate maxima si nu te mai vaita ca ai 55 de kg ca asta-i sfidare pe fata (am glumit), eu ce sa mai zic cu 64 ale mele, si cand te gandesti ca avem 54-55.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
NinaB spune:
se pare ca e ceva defect p-aici... nu vad decat 5 pagini desi aseara am citit 10 si...dupa calculele mele trebuia sa fi inceput un nou subiect
mcm spune:
Au avut admin niste probleme de la upgrade-ul site-ului si s-au pierdut cateva pagini. Acum cred ca s-au rezolvat deci putem merge mai departe.
Alexia Maria cocheta
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
vali02 spune:
fetelor, am deschis partea a 29-a a subiectului nostru, pentru ca aici nu apareau mesajele noi postate (au fost probleme tehnice pe site-ul DC). Acum s-a remediat problema si aici, dar ca sa continuam intr-un singur loc,
va rog sa continuam la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44468" target="_blank">bebelusi de sept-oct 2004 (29)
fetele mele