Mamici de martie-aprilie 2005(17)
Raspunsuri - Pagina 5
rrox3 spune:
Oanamc ti-am vazut pozele. Esti o frumoasa si iti vine foarte bine cu burtica.
Cat despre inscrisul la scoala e o chestie extrem de stresanta. O intreaga aventura. D-asta eram asa incantata ca am reusit s-o inscriem la scoala si la invatatoarea la care vroiam. Oficial ieri a fost prima zi de inscriere si mai sunt cateva luna asta si in aprilie. In mai deja sunt clasele facute.
Anca Micaela tinem pumnii!
Mamacita chiar si eu sunt mare fan Formula 1
, deci nu numai tatii...
Adriana caruciorul l-am luat de la Cora, dar acum nu mai au. A fost o oferta speciala. Am scris si pe forum cand l-am luat.
Clio nu te ingrijora de tzopaielile lui bebe, au crescut si ei si atunci ne lovesc si foarte jos si foarte sus. E foarte bine ca e vioi. Si eu patesc la fel. Are zile si zile, in unele sare continuu, in altele e mai cumintica. Cat despre stresul cu nasterea inainte de termen trebuie sa facem eforturi sa-l ignoram.
Multumesc de urari de sanatate si sfaturi tuturor!
Astazi am fost la control si am aflat ca o sa am o fetita inalta. Acum 3 saptamani si capul si femurul dadeau aceeasi varsta gestationala si anume fix cea adevarata. Astazi caputul e la zi si femurul e mai lung. Asa ca sunt incantata ca fata mea va avea picioare lungi.
Gatul il mai domolesc cu lingurite de miere in loc de pastilute de supt. Vad ca au efect bun. Nasul infundat e mai greu de dovedit. Eu si asa il cam aveam mereu infundat din cauza hormonilor, acum e si mai rau.
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 33+
oanamc spune:
Adriana, si mie mi s-a intarit burtica azi mai mult ca de obicei!Cred ca m-am agitat mai mult.
An-k mult succes la examen, iti tinem pumnii!
adrianafedorca spune:
acum m-au mai lasat , dar se mai intareste , e ciudat ca se misca si bebe in acelasi timp, si nu mai inteleg nimic, daca sunt contractii sau se intinde bebelinul, parca nu mai e asa tare burtica, ma duc in pat , poate se mai linisteste si bebelinul
va pup noapte buna
Adriana si bebelinul 31+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
giuliatm spune:
danuta_t cu hainutele nu e grav, nu o fi ala singurul magazin din tm, si nici nu sunt hainutele belelului prioritatea nr.1 din bagajul de maternitate. Cat despre sot ... ar fi bine sa ii "prezinti" listuta, si oricat vei scurta la ea, tot va face atac de panica ![]()
oanamc, felicitari pt alegerea numelui bebelei tale, Medeea e un nume f frumos.
giuliatm
& alessandra
DPN 05 martie
kathywsha spune:

La multi ani si tot ce ti doresti Mamacita
Astazi am fost la control unde mi s a luat secretie (brrr valvele alea ziceai ca sunt niste cutite) si am facut o eco unde l am vazut pe bebe cel gras care acum in saptamana 36 are 3200g si se pare ca i destul de lungan. Stiti cate kg am luat pana acum? Nu va speriati...45 kg. Doctorului nu i venea sa creada ...pt. ca nici nu se vede exagerat...in afara de o burtica foarte tuguiata si maaaaare.Tensiunea era ok 12 cu 7, mai urmeaza inca un test de urina sa vedem cum stam cu proteinele...
Problema mea este ca nu mai vreau sa pun un gram ...ce sa fac? Sa fac foamea?
Fetelor, voi cum o sa procedati cu epilatul? Sau va duceti cu bic ul dupa voi?
Eu pana la urma am optat pentru epilat total cu ceara traditionala, si am descoperit ca dunga de pe burtica ajunge pana jos pe pubis![]()
Oricum m am epilat treptat...astazi un epilat scurt...maine un epilat de la genunchi in sus...iar la inghinal a venit fata acasa si mi a dat blana jos![]()
In alta ordine de idei, nu mi gasesc camasa de noapte, toate sunt scurte pana la genunchi. Am gasit la un moment dat undeva si cand am spalat o a intrat la apa...
Sanatate la toata 
oanamc spune:
Kathywsha,daca stai bine cu tensiunea nu trebuie sa iti faci prea mari griji din cauza kilogramelor!Cred ca iti e tare greu cu atatea in plus!Verisoara sotului meu a pus in sarcina peste 40kg si le-a dat jos pe toate, chiar mai mult!Pot sa te intreb cate kilograme ai avut cand ai ramas insarcinata?Daca ai fost slaba tare,intr-un fel e normal sa pui mai multe kg, mai ales la un bebelus asa de mare!Sa fiti sanatosi!
In legatura cu epilatul si eu am ales epilatul total cu ceara de unica folosinta, dar eu il practic de ceva vreme...(urasc lamele)!
Cica totusi e bine sa avem o lama(bic) cu noi la spital... nu stii ce le trece prin cap asistentelor!
an-k spune:
inainte de culcare ca de fiecare data aproape citesc o poveste despre nasteri, in seara acesta am citit o poveste f. frumooasa, dar ceva la sfarsitul ei m-a pus pe ganduri, dupa nastere nu e voie sa dormi 3h, asa e la fiecare nastere, sau a fost un caz particular?, si daca adorm ce se intampla?
am si eu niste intrebari...
somn usor
anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA
clio spune:
Rrox3, mersi pentru sfaturi...Voi incerca sa ma linistesc...Toata sarcina am fost agitata.Cum scapam de un stres, imi si gaseam altul!
Adriana, si eu patesc la fel cu burtica si habar nu am ce se intampla...Ba mi se intareste, ba misca si bebelusa, ca nu mai inteleg nimic.Mai nou ma intreb cum oi recunoaste eu contactiile acelea de dinainte de nastere.S-o intari burtica si te-o mai si durea?Chiar nu inteleg...
Danuta, si eu sunt in acelasi stadiu...Nu am cumparat nimic(nici macar pentru bagajul de spital), apoi nimic pentru bebelusa, nici nu stiu ce carucior ar fi mai bun, ce patut si ce salteluta sa ii iau...Sunt pierduta in spatiu total...In plus, casa este total dezorganizata( dupa un zugravit, iti imaginezi).Nu am reusit decat sa fac curatenie si atat

.In rest numai lucruri imprastiate. Si lucrul asta ma agita foarte tare!Si cireasa de pe tort:nu stiu ce nume sa-i dau celei mici

.Sotul nu ma ajuta deloc, eu sunt nehotarata...
Clio si bebelusa
=32
clio spune:
Mai fetelor, voi folositi vreo crema pentru mameloane?Eu mi-am tot dat cu Bepanthen...O fi ok? voi ce folositi?
Cat despre epilat, m-am saturat...Nu mai suport nimic...Eu care inainte suportam orice durere...Oricum ceara este cea mai buna varianta.Lama ma enerveaza de mor(mai ales cand incepe procesul de crestere
)
Voiam sa va propun sa ne mai intalnim si noi.Ce spuneti?Intr-o sambata...undeva.Care dintre voi ar fi dispo?
Clio si bebelusa+32