Mamici de martie-aprilie 2005(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Fetelor sunt de-a dreptul uimita cat scrieti.
Probabil ca majoritatea sunteti deja in concediu.
Eu care am DPN-ul de-abia la sf Aprilie inca mai merg la serviciu.
De-abia apuc sa citesc, apoi sa scriu.

Vreau doar sa felicit proaspetele mamici, sa le rog sa ne mai scrie cate ceva, ca ne prinde bine.

Am reusit si eu sa-mi fac bagajul de spital, dar pt bebe inca nu am nimic.Nici haine, nici carut si nici patut, dar ce-i mai grav nici nume.
Mai e cineva in situatia asta?

Iata ca lista noastra a ajuns f hot, am intrat in lunile in care avem DPN-ul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

DRagele mele,

Felicitari pentru ritmul in care scrieti!
Si mai ales proaspetelor mamici! Sa va traiasca bb-ii si sa fiti fericiti!

Eu maine ma duc la control si imi iau si bagajul cum mine. Profilactic. Ca am niste dureri de spate si niste contractii... Doar ca nu sunt regulate inca. Oricum, va anunt cumva daca e maine ziua Z.
Va pup pe toate si multa sanatate! Si o primavara superba, care sa ne aduca tuturor cei mai frumosi, sanatosi si mancaciosi BB-i!
Anca Micaela
38+, dr. Nayel, CF2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

O zi buna tuturor,
Of Roxana imi pare teribil de rau ca ai viroza, la mine a trecut in mai mult de 1 saptamina, durerile de git mi-au trecut cu ceai cald, miere multa si lamiie, iar ca sa le calmez am luat halls, cred ca sunt in Romania, nu mai mult de 4/zi. Vezi sa nu faci puseuri de febra, aici e al doilea val de epidemie si doctorii au devenit cam blazati te trimit acasa si iti recomnda Tylenol, citice si supa de pui.
Am vazut pozele Oanei si ale Ralucai ,aratati super, eu arat ca un tanc, nu am curaj sa pun nici o poza. am 70kg, mai am un pic si ma rostogolesc in loc sa merg.
Anca nu stiu ce se poate intimpla daca ai colul deschis 1cm, cred ca doctorul tau stie din experienta, mai lasa-l pe bebe sa mai stea la caldurica ca-i e tare bine acolo.
Claudia si Ana sunteti pe ultima suta de metri va tinem pumnii sa fie bine.
Ligia eu sunt din cei care nu au cumparat nimic la bebe si nici nu cumpar pina nu se naste, am un pitic pe creier. Am fost si am ales carut, cosulet, la patut suntem inca in dezbatere, eu vreau unul de lemn mai usor sotul vrea unul la 500 care e din lemn masiv. Hainute, babetele si restul le cumpara de la un magazin care este destul de aproape si sunt in seturi de 5-6. Diapers am vazut ca sunt cu o taietura pentru nou nascuti dar inca nu stiu ce firma sa aleg. Aici a aparut o moda cu scutecele din pinza, ca sa protejam mediul, deocamdata eu o sa iau din cele care nu sunt reutilizabile, ca nu ma vad coborind 2 etaje in primele zile sa pun la spalat scutece si apoi sa le calc. ei spun ca daca le usuci nu mai trebuiesc calcate... Cu spalatul ar fi ok, dar chestia cu calcatul deja ma depaseste. Prefer sa spal si sa calc hainute. Cei de la serviciu au vrut sa faca baby shower, dar au lasat-o dupa ce nasc, tot din cauza superstitiei. Poate la urmatorul ma lecuiesc.
Pupici.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Tinem pumnii Anca Micaela. O nastere usoara si un bebe sanatos, mincacios si necolicos.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ligia, DPN-ul meu este la mijloc de aprilie si de ieri m-au apucat crizele de nervi pentru ca:
- bagajul de spital nu e pregatit
- nimic pentru bebe inca nu e luat (in afara de cartea Mama si copilul)
- numele (de baiat) nu e sigur 100%, iar in caz de fetita, nici macar n-am discutat optiunile
- si de 2 zile, casa mea e cu susul in jos: zugravim !!!!!

Ma rog sa nu m-apuce nascutul taman acum. Sotul incearca sa ma calmeze. Zice ca daca m-apuca, pana ajungem acasa, totul va fi luna.
Dar, saracutul de el, nu cunoaste dimensiunea listei pentru spital, pentru bebe, magazinele in care am mai ochit eu cate una, alta de cumparat. Ieri am fost la un magazin la care mai fusesem cu vreo 3 luni inainte, si PANICA ! nu mai aveau nimic pentru noi nascuti - doar hainute pentru botez si de la 6 luni in sus.
Noroc ca mai merg inca la servici si mai uit de stresul asta.

Cred ca de fapt m-a apucat groaza de cat de repede au putut sa treaca lunile astea; parca numai ieri mi-as fi facut testul; si cate mi-am propus sa fac si n-am facut mai nimic.

In fine, sper ca pana in week-endul urmator sa terminam toate pregatirile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Dana, sa stii ca nici eu nu am bagajul de spital pregatit,iar pentru bebe nu am cumparat aproape nimic.Am rezervat doar caruciorul si patutul.Am mai cumparat niste hainute(putine,pentru ca sunt sigura ca mai primesc), scutece si servetele pt fundulet si vanita.Cam atat!Dar nu te speria, toate astea le-am facut intr-o singura zi.M-am hotarat sa spal maine hainutele si sa le calc.Poate fac si bagajul de spital!
Si mie mi se pare ca parca ieri am facut testul de sarcina!Nu imi vine sa cred ca intr-o luna puiuta va fi cu noi!Abia astept!
Nu te obosi prea tare cu zugraveala, ai grija!
Poti sa-mi trimiti PM cu magazinul de unde ai vrut sa-ti cumperi lucrusoarele?
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Am uitat sa va spun: maine am programare la coafor, sa ma fac frumoasa pentru bebelina, sa ii placa de mine....
Ce program aveti de 8 Martie? Oare mai suntem in stare sa le pregatim ceva sotilor nostri? Sau mai bine zis, ce putem sa le mai pregatim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna burtici,

mey sa-mi explice si mie cineva, azi mi s-a tot intarit burtica, aste sunt contractii? sau ce? adevarul e ca se mai impingea si bubulinul , saracu' cred ca nu mai are loc, dar acum de exemplu nu se misca si tot tare e burtica, de ce oare, dar nu ma doare nimik....ce o fi oare?

Adriana si bebelinul 31+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adrianafedorca,ia un No-spa,sunt contractii,si daca nu te lasa in cateva minute(maxim 30),mai bine iei un antispastic.Acum cum te simti?
rrox3,coral si celelalte lovite de gripa,cum va simtiti?SANATATE VA DORESC DIN SUFLET!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Adriana astea sunt contractii Braxton, pregatesc uterul pt nastere, sunt normale, nu ai de ce sa te ingrijorezi,
Oanamc, eu pe8 am examenul teoretic pentru obtinerea permisului, optimista fiind dupa m-am programat si la cosmetica,
Multumesc fetelor pt raspunsuri, in concluzie e cum vrea bb, dar eu de cand mi_a zis dr ca de acum daca vine e OK, eu vreau sa vina, dar Coral ai si tu dreptate, cu cat sta mai mult la mami in burtica cu atat mai bine

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput