Mamici de martie-aprilie 2005(17)
Raspunsuri - Pagina 3
oanamc spune:
Clio,bebelusa mea e atat de vioaie, incat imi iau burta in brate si ma tin de ea, de frica sa nu iasa prin piele....de multe ori se impinge atat de tare cu piciorusele in coastele mele ca nu pot sa mai respir, de alte ori ma ia prin surprindere lovind brusc si tare si ma sperie. Dar ce drag imi e de ea!!!!!
Si eu m-am ingrijorat mult timp ca e prea activa, dar mi s-a spus ca ar trebui sa ne ingrijoram daca nu misca bebe.
In legatura cu durerile de perineu(jos de tot) si eu am uneori(ca niste intepaturi, pumnale), asociate cu dureri inghinale(cica se inmoaie ligamentele si se largeste bazinul).Sunt si eu preocupata, deoarece mi s-a spus ca din momentul in care incep durerile astea mai sunt vreo 4 saptamini pana la nastere.Eu am simtit durerile astea cu 2 saptamani mai devreme.....Vom vedea ce va fi!
Miche spune:
Adriana , ti-am trimis un PM .
Sper ca tie, ca prima data din greseala i l-am trimis lui Vlad (Tata lui Toma)
poze Darius
(26.11.2004)
gabrielaveres spune:
Ceau fetelor,nici nu imi vine sa cred ca am ajuns la capitolul 17,a-ti obdervat ca aproape in fiecare saptamana inchidem un capitol,de multe ori nici nu ne ajunge o saptamana.
Noi suntem bine,Thomas misca intruna,lafel ca si la clio si Oanamc. Fetalor nu va faceti griji cand bebele misca mult,e chiar bine inseamna ca sunt sanatosi si plini de dorinta de viata,asta a fost explicatia
meu. Si in plus ganditiva ca saracutii pe cum cresc au tot mai putin spatiu,si eu sincer cred ca ei se lupta cu spatiul,vor unpic mai mult loc.Va dati seama cum trebuie sa fie sa stai tot timpul "inghesuiti" si in aceasi pozitie?
Noi va pupam dulce pe toate dar inspecial pe bebelini.
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
oanamc spune:
Mamacita, multumesc mult, esti o dulce!Sa stii ca abia aseara am postat pozele. Initial nu am vrut sa le pun, dar sotul meu a insistat, mi-a zis ca nu se poate ca numai graviduta lui sa nu fie pe forum(e tare mandru de fetele lui).Va urmareste aproape zilnic si daca nu are timp sa intre pe net, ma intreaba de voi..."ce mai fac gravidutele,a mai nascut careva?"
Ai dreptate in legatura cu sotii, trebuie sa ii lasam sa-si faca poftele.Sotul tau va fi fericit sa cumpere pentru bebelinul vostru jucariile care ii plac lui.Asa procedeaza sotul meu cu un nepotel de 4 ani
;nu vrei sa stii ce jucarii ii cumpara si cat de "incantati" sunt parintii copilului(penultima oara i-a luat niste arme si 'al mic taia de zor capul bunicii cu toporu si pe cel al mamei cu sabia; s-au ales cu vanatai;ultima oara i-a luat un pistol cu bile mari
, care pisca si sparg vitrine...![]()
![]()
)!
Sa stii ca sotul meu e innebunit dupa sport, e mare microbist si cum suntem din Timisoara,e suporter Poli Timisoara.Nasa noastra e si ea mare microbista si s-au inteles sa ii faca bebelinei mele un costumas alb cu violet(culorile clubului)
.Ma distrez tare, nu pot sa ma supar! Cum ziceai si tu...mai bine viciile astea decat altele....
PS: in fotografii nu am parul scurt, e doar prins la spate, dar daca tot imi sta bine s-ar putea sa ma tund dupa ce nasc, e oricum mai usor de intretinut.
Oana si bb Letitia Medeea (sapt 35)
tuchi spune:

, de la o necunoscuta dar o asidua cititoare.
Ceea ce m-a determinat sa raspund e suferinta pe care am incercat-o citind de fetele cu viroze (f periculoase acum si la care organismul reactioneaza altfel decit in mod obisnuit). Intre Craciun si rev m-am "virusat" si eu o tura si apoi am recidivat in ianuarie iar tratamentul cu ceaiuri, lamiie si vit C nu m-a ajutat deloc. Am bolit 2 sapt. si am suferit cumplit(am slabit, ma trezeam din somn ca nu puteam respira, etc).
In esenta, din experienta personala pot spune ca singurul produs care m-a tratat in 2 zile (acum la inceput de martie) cind am luat-o de la capat cu viroza a fost o solutie First cu aloe vera. Nu vreau sa fac reclama si rog admin-ii sa taie raspunsul daca nu e voie ce fac dar stiind prin ce am trecut si ce risc presupune pt sarcina nu am putut lasa fetele racite sa sufere cu ceai si lamiie.
, curaj si sanatate.
Tuchi mamica de Dragos (3.04.'03) si de Medeea probabil (35 sapt)
danuta_t spune:
Multumesc mamacita de raspuns. Intr-adevar gasisem si eu pe un site detalii cu cantitatea de cofeina permisa. Nici mie nu mi se pare ca aceasta cafeluta de dimineata l-ar agita pe bebe (mai degraba e activ dupa ce beau lapte sau mananc portocale - ultima data am mancat o portocala chiar inainte de a intra la
ca sa il vada si tati pe bebe miscand la eco, dar bebe mare smecher a simtit ca vreau ceva de la el, asa ca nici nu s-a clintit).
Nici daca beau Pepsi nu e agitat (bautura asta cred ca e moftul lui bebe, inainte de a fi gravida nu beam deloc). Oricum, nu beau decat la ocazii, incerc sa ma abtin.
In schimb incerc sa consum mai multe lactate, pentru a compensa eventuala pierdere de calciu datorata consumului de cofeina (asa am auzit).
In legatura cu sutienul, mi-am luat deja unul. N-am stiut ca ar mai putea creste. Bine ca mi-ai zis, al doilea nu o sa-l mai iau decat dupa ce nasc in functie de necesitati.
Dana si bebe sapt.33+
claudia_2803 spune:
Buna burticute!
Azi bebelusa are 39 de saptamani. Inca una si gataaaaa!!! Am fost dimineata la docor, totul e in regula. Dupa ce am ajuns acasa, probabil din cauza oboselii a fost foarte agitata, ma gandeam ca nu stau mult si plec inapoi
dar vad ca s-a potolit.
Pe Laura am nascut-o exact la 39 de saptamani dar asta vad ca vrea sa stea mai mult la mami in burtica.
Va pup si astept sa vad care e urmatoarea mamica 
Gabriela
(DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) 
albumele noastre ![]()
an-k spune:
fetelor nu imi spune si mie nimen i nici o parere?
, am colul deschis 1cm si bb a coborat putin, doctorul mi-a spus ca pot sta asa si 3 saptamani, eu imi doresc deja sa vina bb
, voi ce stiti, sau ce credeti despre venirea lui bb in situatia mai sus relatata?
la mamici si la burtici
anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA
Miche spune:
quote:
Originally posted by an-k
fetelor nu imi spune si mie nimen i nici o parere?, am colul deschis 1cm si bb a coborat putin, doctorul mi-a spus ca pot sta asa si 3 saptamani, eu imi doresc deja sa vina bb
, voi ce stiti, sau ce credeti despre venirea lui bb in situatia mai sus relatata?
la mamici si la burtici
anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA
Eu am stat 3 saptamani cu colul deschis, chiar inainte de nastere.
Sa incerci sa faci miscare multa , dar cu grija , daca vrei sa nasti un pic mai repede , dar inceraca totusi sa ai rabdare. (eu n-am avut
)poze Darius
(26.11.2004)
hiroral spune:
Buna burtici!!V-am vazut pozele ale Oanei si ale Ralucai...si sunteti cu toatele niste frumoase!!!
Anca nu prea ma price sa-ti spun mai multe insa prietena mea cea care a nascut acum de curand tot asa a fost la doctor la control si avea colul deschis 1cm ca si tine,iar peste o saptamana fix a nascut.Acum depinde si de fiecare si mai mult de bebe cand va vrea sa iasa.Eu iti tin pumnii si iti urez o nastere usoara,cu o bebelusha mare sanatoasa si frumoasa!!
Eu de doua zile vad ca ma trezesc in fiecare dimineta la ora 5,iar de dormit mai dormi daca poti
.Si la noi bebelusha e activa rau in ultimul timp si burtica mea ia uneori forma de patratel,iar buricul se afunda inauntru.E asa amuzant sa vezi cum o ia in toate partile burtica.Si am observat ceva ca daca incep sa mangai burtica cu putina forta sau mai bine zis sa o zgudui un pic nu-i place deloc printesei mele si riposteaza imdeiat
.
Roxana sanatate multa si ai grija de tine!!
Va pupic si merg la somn ca maine dimineta cred ca sunt iarasi treaza de pe la 5.
Raluca&bebelusa 35 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral