Mamici de martie-aprilie 2005(17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

la multi ani de martisor, si la multi ani mamacita, sa fiti sanatoase si bebicul sa va umple suflete de fericire
saphir si clara felicitari, pentru noul statut, cel de mamici, sa va bucurati impreuna cu familiile de puiutii vostrii
mamacita, ...ce frumos... sa fii nascuta in prima zi de primavara, primavara care acum iti va aduce cel mai frumos cadou, copilasul mult dorit,... sa fii fericita, impreuna cu cel mic si toata familia ta
noi am fost azi la doctor, si am vesti bune , bb a coborat putin iar colul e deschis 1cm, dr a zis sa stau linistita ca mai poate dura 2-3 saptamani... voi ce credeti?
numai bine, si la multi ani inca o data tuturor

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor un pic cu intirziere, dar vrem sa va uram si noi:
O PRIMAVARA CU MULT SOARE SI CALDURA IN CASELE SI SUFLETELE VOASTRE!!!
MAMACITA, LA MULTI ANI! Sa ai parte numai de sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi! Sa ai un bebe voinic si dragalas!!!
Suntem fericite sa te avem printre noi!!!
Pupici la toate!!!
Nati si bebe(32 sapt.)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

La multi ani Mamacita! O traiectorie senina si sa ai parte de tot ceea ce-ti propui!
Pupici

Daria si bebele care mai putin...si vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Multe, multe urari frumoase noilor mamici. Saphir, Cameron cred ca sunteti cele mai fericite din lume! Cred ca aseptam toate momentele acestea minunate!
Ce rau imi pare ca nu am apucat sa-i spun LA MULTI ANI mamacitei in timp util! Sa fii cea mai fericita viitoare mamica si sa ai cel mai minunat sanatos bebeu!Iar despre poze, esti o graviduta f frumoasa, si modesta pe deasupra
La noi vine toamna incet incet, se face mai racoare, ceea ce initial m-a bucurat. Sa speram ca nu va fi o toamna friguroasa pe cind va veni David in viata noastra.
A ajuns si caruciorul, nu o sa ghiciti ce culore a ales sotul meu...rosu. I-am reamintit ca noi o sa avem un baietel, dar el a zis ca baietii au Ferrari rosii!!! Asa ca avem un "Ferrari rosu"! Oare vi l-am mai arata, nu mai tin minte: http://www.ferrariworld.com/FWorld/fw/events/newf12005/home.jsp?language=en , a nu,nu, scuze, e asta nu va speriati https://secure.intellihost.co.nz/philandteds.com/framesete3.htm

Ar trebui sa ma gindesc si eu ce am de gind sa iau cu mine la spita, caci inca nu m-am uitat pe nici o lista, nu am facut nimic, nimic.

Azi am mers la spital, dar ma trezisem cu o durere de git si de cap groaznica, asa ca le-am zis ca nu pot sa stau, si la 10 am revenit acasa, am dormit si am stat cu ceai si lamiie linga mine toata ziua. Sper sa ma simt mai rezonabil miine! Am schimbat oricum stagiile din nou, asa ca pt saptamina asta am o slujba destul de lejera pe o sectie de ortopedie unde se opereaza electiv, proteze sold, genunchi, umar si mai nou...cot.
VA pup pe toate fetele si danna_J iti trimit un PM cu ce website-uri am mai vizitat eu-pt cumparaturi (ce mai am salvat, ca multora le-am si pierdut urma). Daca mai sunteti interesate si ate fete spuneti-mi si va trimit.
Oana si David (33 sapt)
PS Tot am vrut sa ma bag si eu in discutia cu constipatia, dar nu am avut niciodata probleme. Este destul de important sa va miscati cit de mult, mers pe jos, cit de mult posibil, este altceva ce ar putea ajuta. S-ar putea asta sa ma fi ajutat pe mine, oare!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

'Neata!
Pentru prima data, m-am trezit azi cu mainile si picioarele umflate
nasoala senzatie(sper sa fie doar azi, nu incepand de azi....)
Ocrainic, frumos Ferrari-ul vostru.Noi vom avea fetita si i-am luat un Touareg bleumarine(sotul meu l-a ales, e imens, exact ca un jeep).Of,of,barbatii astia!

Oana si bb Letitia Medeea(35 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Eu sunt tare incantata fiindca ieri am inscris-o pe Mariuca la scoala! Aproape nu ne venea sa credem ca e atat de mare incat o trimitem la scoala...
Din pacate, cu tot soarele de afara, am capatat o viroza si ma doare gatul groaznic. Tot beau ceai cu lamaie si miere, dar nu prea se lasa convins. Pe deasupra nici nu mai pot sa dorm din cauza racelii si e tare neplacut. Pana acum n-am avut probleme cu somnul. Ma simt ca un zombi. Bine ca merg la doctor astazi sa-mi mai vad mezina . Sper sa stea cuminte acolo inca mult timp. Ma streseaza putin ideea ca o sa apara tot ca Mariuca, la 36 de saptamani si nu prea as vrea. Pe deasupra Mariuca a navalit fara alte semne prevestitoare, n-am avut contractii inainte, si medicul ma asigurase chiar in ziua aceea ca nu nasc prea curand fiindca sunt mult prea vioaie si plina de energie si o graviduta care naste in curand e mult mai potolita

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Roxana,ai grija cu viroza!La noi in oras e epidemie.La fel si in familia mea: mama, tata, fratele meu, socrul....I-am bagat in carantina si le-am interzis sa vina in vizita.Mi-e tare frica sa nu ma capsez si eu.
Suntem abia in martie, nu e cam devreme pentru inscrieri la scoala?(e asa de aglomerat?)Dupa cate stiu eu, se fac prin iunie-iulie....sa nu imi spui ca trebuie sa fac rezervare pentru gradinita de acum.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Rrox3, fir-ar sa fie!Cum te-ai pricopsit si tu tocmai acum cu viroza asta...Eu, sa nu ma laud, dar desi am avut sotul foarte bolnavior, nu m-am captusit cu nimic...Asta pentru moment!El este pe final!

In privinta nasterii, si eu sunt la fel de stresata ca bebelusa se va grabi si va veni pe lume mai devreme decat trebuie.Of!!!!!Ba ma stresez cu nasterea si cu doctorul asta care este din ce in ce mai ocupat, cand ma stresez cu bebelusa care ba ca este mai mica decat trebuie, ba ca vine mai devreme decat trebuie. Nu-ti mai spun ce simt cand vad ca misca nevoie mare si ma loveste foarte aproape de iesireSpuneti-mi si mie...este normal sa fie asa activa?!

Clio si bebelusa +32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna burtici,

teodora esti o draguta, darsunt departe de miss , as vrea eu , ai mai vazut tu balene miss , dupa parerea mea toate suntem niste frumoase,

roxx cum te-ai molipsit tocmai acum cu raceala, baga ceai , miere si lamaie la greu si stai in pat si o sa treaca, la inceputul sarcinii si eu am patit-o cu gatul si m-a invatat o fata pe forum sa pun putin spirt incalzit la gat pe o bucatica de vata si sa ma infasor, se repeta de cateva ori pe zi si trece durerea pana a 2 a zi , incearca poate trece
am inteles ca tu ai luat deja caruciorul , de la ce magazin, vreau si eu adresa ? aveau mai multe modele la magazinul respectiv?

cat despre inscrisul la scoala /gradinita ase e fetelor, si eu am prietene care se duc din timp si la scoala si la gradinita daca vrei sa mai prinzi un loc, ma refer la cele mai bune , dar mai avem muuuult pana atunci, noi sa fim sanatoase si bebelinii nostrii

pupicei
Adriana si bebelinul 31+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Bine ca am apucat de ieri dimineata sa va multumesc pentru urari si sa vi le adresez pe ale mele,pentru ca apoi am devenit...dispecer.Sunau intr-una cand fixul,cand mobilul,iar cine nu reusea la aceste tf.ma apela pe mobilul lui barbatu-meu.E foarte placut sa vezi ca atata lume isi aminteste cu placere de tine...Mai apoi,desi eu intentionam sa organizez ceva mai pe vineri-sambata,m-am trezit cu sora mea si sotul ei si cu cativa prieteni care stiau ca deja sunt in concediu ca-mi aduc cadouri si martisoare si bineinteles ca s-a incins o masa cu bautura si glume si tot tacamul,pana tarziu,asa ca de-abia acum am reusit sa intru din nou pe forum(care chiar ca da dependenta!).
danuta t,si eu am vrut sa-mi iau sutien de alaptat pe dimensiunile actuale,care oricum sunt mult mai mari decat obisnuit,dar am fost sfatuita sa mai adaug 3-4 cm la circumferinta sanului.O fi,n-o fi asa,oricum streptease nu am de gand sa fac,asa ca important e sa fie moi si functionale.Cat despre cafea,americanii au stabilit ei asa o limita permisa de doua cesti pe zi,fara a gasi insa ce inseamna asta(marimea cestii si taria cafelei);pe alte site-uri am gasit cantitatea maxima de cofeina admisa,dar mi se pare dificil de calculat cantitatea de cofeina pe lingurita de cafea,asa ca am ales o cale mai sigura=o ceasca mica de cafea medie ca tarie cu un pahar de lapte.Nu mi s-a parut ca l-ar face mai nervos pe bb,spre deosebire de un pahar de icetea,care-l agita la maximum(drept care nici n-am mai repetat experienta).
La 34 sapt.trebuie facut(oare?eu mi-am mai exprimat indoielile si motivele lor in alte mesaje)vaccinul antitetanic,iar la 34-36 sapt.determinarea strepto B,despre care,tot asa,am mai discutat.
Si inca ceva,danuta t:bb nu-si pastreaza acelasi program si dupa sosirea pe lume,ci numai-eventual,nu obligatoriu-personalitatea(mai calm sau mai agitat,alintat etc.).
oanamc,nu stiu cand ai postat pozele,dar eu acum le-am vazut si esti o frumoasa(iti sta f.bine cu parul scurt),iar adrianafedorca e o scumpa,radiaza de fericire si are o mandrete de burta.raluk,pozele de pe album trebuie sa se incadreze in 100k,ceea ce le ia mult din fidelitate,asa ca apeleaza la alternative(vezi in urma sfaturile pe care mi le-au dat si mie fetele in legatura cu aceeasi problema).
gabrianah,sa-ti traiasca si tie tatal,sa fie sanatos si sa ajunga pana la o varsta inaintata,ca sa se poata bucura de nepoti!
ocrainic si oanamc,ce parere aveti de barbatul meu,care voia sa cumparam patut cu model coloristic de tapiserie de masina de Formula 1?!Ma gandesc de pe acum ca o sa-l intoxice cu masinile,mai ales ca el a terminat la Brasov Facultatea de autovehicule rutiere si e impatimit F1.Pana la urma,sa-i intelegem si pe sotii nostri:decat sa-i tarasca pe copii pe la femei si carciumi,treaba cu masinile e chiar benigna(atata timp cat copilul nu va avea pretentia sa-i iau vreun Ferrari).
rrox3,va doresc pentru ca acesta sa fie primul pas pe o cale incununata de succese si premii pentru Mariuca!Dar chiar asa,e atat de aglomerat ca a trebuit s-o inscrieti de pe acum?Imi ajunsese mie ceva pe la urechi...

Mergi la inceput