Raspunsuri - Pagina 4
iselin spune:
Pentru ca am tot citit topicul, am cumparat henna dintr-un magazin arab. Adonis pentru Montreal.
Sper sa fie un roscat culoarea finala.
Realizez maine operatiunea. Deci va spun maine.
Abia astept desi timpul de asteptare mi se pare enorm. Presupun ca trebuie sa o pastrezi atat pe cap pentru a avea efect.
Pupici
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by rory76
Dar daca eu m-am facut cu vopsea chimica acu' vreo 4-5 luni, oare prinde henna? Chiar trebuie sa astept pana ajunge tot parul natural? Am si un par lung, aproape de mijloc, va dati seama, ar trebui sa astept vreo 2 ani sa fie tot natural. A mai incercat careva experienta asta?
'ai mah chiar nu prinde peste alta vopsea???

si io tot acu' 4-5 luni, am parul un pic peste umeri si nu-s in perioada in care vreau sa-l tund. chiar nu se poate?

Oana_B
iselin spune:
Oana, o sa-ti spun eu cum prinde peste alta vopsea, caci am suvite blonde deja de ceva vreme.
Acum sunt in faza preliminara de spalare a scalpului.
Mai sunt cateva ore pana la rezultate finale.
V-am pupacit.
greierash78 spune:
Henna se gaseshte de vanzare shi pe site-ul naturaplant.ro!Eu peimesc noutatzile ce apar pe acest site shi acum vreo 2 saptamani am primit mail despre asha ceva!Ce ar fi daca ash incerca shi eu? Ce ar mai fi
!
ppv shi Sara Ioana
nonna spune:
acum am finalizat operatiunea vopsirea cu Henna roscata din comert cutia cu aprox.80000 lei vechi.Si e super culoarea si parul arata bine,sanatos si sunt f multumita!
Nu-s tare roscata ca am pus cafea in loc de apa si am stat numai 90 minute cu pasta in cap,asa ca va doresc la toate spor la vopseala!
Nonna
Chirsta spune:
Iselin asteptam pareri ca si eu as fi tentata de experienta, insa am vopsea chimica in par acum ... 
grigA spune:
Pt. fetele care NU vor neaparat henna negru: am vazut la magazonul Lush (care are produse de ingrijire naturale) henna negru si roscat si castaniu...si arata ca niste cuburi de iarba uscata. Eu inca nu am incercat, dar vreau sa imi iau, sunt f. curioasa. Deci era si castaniu. Si am mai vazut plicuri cu henna la The Body Shop, dar nu stiu exact ce nuante, ca m-au interesat mai mult alea de la Lush.
greierash78 spune:
Nonna, ce culoare aveai tu la par pana sa te vopseshti?Shi d c ai pus cafea in loc de apa?Cum se numeshte produsul pe care l-ai cumparat?![]()
ppv shi Sara Ioana