Raspunsuri - Pagina 5
iselin spune:
Saluuuuuuuuuuuuuuuuut!
N-am avut curaj sa scriu. Ma tot uit in oglinda...
Parul meu era castaniu deschis si aveam facute destule suvite blonde.
Dupa henna a ajuns astfel:
partea naturala, castanie, este un rosu inchis, care cred/sper ca o sa se mai deschida la spalare.
iar partea de suvite, surpriza! Ma steptam sa nu prinda nimic. Si a iesit rosu decshis, morcov.
Mie personal imi place. E clar o schimbare. A prins si peste vopsea, dar nu asa puternic. Si oricum e un tratament pentru par. Nu e vopsea chimica, s.a.m.d.
Pupici si multumesc de sustinere...![]()
iselin spune:
Vreau sa va spun ca parul inca imi miroase a planta. Initial am crezut ca o sa fiu verde pe cap, caci asa se vedea. Eu nu am pus nimic in praf, adica nu cafea, nu ceai. Cu cele doua ar fi iesit inchis la culoare zic ei.
Apoi pe un site am citit ca daca vrei rosu deschis trebuie sa pui paprika pudra in amestecul henna.
Eu ma uit si imi plac mai mult suvitele deschise, morcov, care au iesit pe fosta vopsea.
Dar amestecul meu este bestial, o coafeza n-ar fi reusit.![]()
![]()
V-am pupacit. Maine va dau si site-ul cu henna.
Noapte buna!
nonna spune:
Eram saten deschis,nevopsita si am pus cafea ca sa nu ies prea roscata,asa sunt roscat inchis si la soare arata chiar super!
Henna e intr-o cutie asa mai ciudata si paraca Sonia se numeste,are o tipa cu parul rosu sau negru desenata pe cutie.Nu-i scumpa si e buna.
Nonna
Loma spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by rory76
Dar daca eu m-am facut cu vopsea chimica acu' vreo 4-5 luni, oare prinde henna? Chiar trebuie sa astept pana ajunge tot parul natural? Am si un par lung, aproape de mijloc, va dati seama, ar trebui sa astept vreo 2 ani sa fie tot natural. A mai incercat careva experienta asta?
'ai mah chiar nu prinde peste alta vopsea???
si io tot acu' 4-5 luni, am parul un pic peste umeri si nu-s in perioada in care vreau sa-l tund. chiar nu se poate?
Oana_B
Fetele nu va faceti probleme, Henna prinde peste vopseaua chimica, la mine a functionat f. bine, a iesit super bestial, si culoarea imi place si parul straluceste, mie imi place la nebunie,

, si nici parul nu-mi mai cade asa tare.Loma
Smerenia este regina virtutilor.
Llaura spune:
In sfarsit m-am vopsit cu henna; sunt foarte incantata, mi-a prins peste vopsea, firele albe sunt rosii. Singura problema e ca henna asta o am din India si mai am un singur pachet... 
Cordelia spune:
Am si eu o intrebare...aceasta Henna este un fel de nuantator?? Sau cum? Adica pe mine ma intereseaza daca, o data ce m-am dat cu ea se duce incet, incet de la spalat, sau ramane pe par exact ca o vopsea si scapi de culoare doar prin tuns?!
In functie de asta m-as "vopsi" si eu dar nu vreau sa ajung sa ma tund ca sa scap
,mai ales ca am parul lung
petaluda spune:
eu m am facut cu henna de cateva ori. culoarea iese foarte frumos si nu e deloc agresiva pt par. em cumparat de la carrefour, raionul cu cosmetice, dar este si la body shop. asta cand eram in buc. la body shop aveau nuanta roscata, negru si blond dar era mai scumpa decat cfea din supermarket. problema e ca apoi nici o vopsea nu prinde...e scris si in instructiuni dar eu am si incercat si chiar asa e...
Siminaf spune:
Au disparut o groaza de mesaje, ca se mai scrisese despre asta... 
Henna este o planta folosita de populatiile din zonele in care creste (tari africane, arabe, India) ca o vopsea de par. Nu este cev artificial (cel putin cea originala) si, pe linga faptul ca vopseste parul, il mai si hraneste. Este f. sanatoasa (cea originala).
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
greierash78 spune:
Sunt foarte incantata, azi m-am vopsit cu henna!Mi-a ieshit un ciocolatiu superb!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ppv shi Sara Ioana

Super!! Nici vopseaua chimica nu prinde uniform peste suvite blonde.