Bebelusi de iulie-august 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
Maria si eu ii dau lapte simplu seara, cam 200ml. doarme de la 8.30 la 7. fara nici o trezire.
Ioana, pe prima pagina sub listuta ai si instructiunile ptr modificare. parola o primesti de la oricine, pe PM. va rog frumos NU mai dati parola pe site...ca s-au mai intimplat si alte lucruri neplacute.
Monique cind te duci la coafez? (hahaha ce cool suna). suport din ala de cadita cu netuze eu am luat din metro asa ca presupun ca-s cam peste tot. la olitze nu stiu ce sa-tz zic ca n-am ambitii din astea
babele astea ma scot din minti (cele...calendaristice acum ). la noi e vint si sunt de abia -5 grade....asa ca stam cu nsaul lipit de fereastra. vreau primavaraaaa!!!!!!
mitzura spune:
Pfuuuu, da chiar ca are mama lu' Andreiuta fata mare! Sa-i traiasca!
Noi punem seara in 200 de lapte, cam 3 lingurite de cereale de la Nestle cu porumb, orez si tapioca. Da, tot mai papam un biberon la 3 noaptea, ca nu rezista pana dimineata. O sa-i iau si eu cu fructe data viitoare.
Am iesit si noi pe afara ca intre timp s-au facut vreo -10 grade. Am stat vreo 40 de minute si stateam mai mult daca nu ne pleznea foamea pe amandoi.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
corianai spune:
Uauuu Rox ce program adevarat i-ati facut piticului!! A mea se trezeste de o mie de ori mai nou, nu stiu ce o avea. Si cand ma gandesc ca a avut vreo 4 luni bune in care era cupilul model, cu somn de la 9 seara la 10 dimineata fara pauza. Acum ba scapa suzeta, ba tuseste, ba se frichineste pana da cu capul de zabrele... offfff Azi noapte pe la 2 i-am dat sa manance ca era mai fresh ca never si eu picam de somn.
Voi chiar folositi scaunul ala cu ventuze de baie?? Noi am facut o investitie proasta cu el, a stat Eva de cateva ori prin casa in el. Apoi a cazut in cap si am renuntat. Si a mai si costat o caciula de bani...
maaria spune:
Ma bate si pe mine gandul la o relaxa. ca din aia am pe patul mare si doarme super fain acolo. nicole..si zici ca nu se aduna ca la paie?:)).
Deea ta e mare de cand ai pozat-o copacel...:)) acum e si mai mare! atentie sporita... a trecut perioada romantica de unde-l pui acolo sta, hehehe
Cori, mi-ai dat candva un PM. ai primit raspuns? sper ca da...
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
mihaella spune:
Nu dati cu paru', nu aruncati cu pietre....absenta motivata: mami ocupata rau, bebe cu o giardia reparata....
Va citim totusi cu sarg.
Poze, sa nu ne uitati:http://poze.acasa.ro/poze/album?id=5179
Revin, ca face pitica scandal
roxanaz spune:
Maria, si noi tot saltea relaxa avem, la indicatia unor perosnae importante, se stiu ele care sunt
Cori programul si l-a facut singur. si toata lumea zice ca e super cuminte (hahahahahhahaaa nu sta nici unu cu el in timpul zilei sa vada atunci teroare)
pupi tuturor, noi iesim la plimbare in balcon
rain spune:
Maria, e super cu relaxa ...chiar in prima seara cand am culcat-o pe salteaua noua nu ne venea sa credem ce miscari facea prin patut ...in somn!
adica s-a vazut o schimbare f mare, acum nu mai zic ...are niste pozitii de somn de nu-i adevarat, iar noaptea "face ture" prin pat de la un capat la celalat ...tot in somn! o sa vezi ce mult ii va placea si se va intoarce singur in toate pozitiile, pai moata pe aia de iarba ramanea in aceeasi pozitie toata noaptea!
ce ziceti voi de perioada romantica ...moata e ca o sfarleaza, intr-o secunda e jos ...asa se explica si cele 3 cazaturi de pe canapea pana in prezent, dar s-a obisnuit ...daca pana acum plangea dupa ce facea buffff ...acum nu mai zice nimic, cade si atat!
noi am fost afara ...e o vreme super, dupa ce noaptea trecuta au fost si in bucuresti -20 grade, astia zic ca la sfarsitul lunii o sa avem +20 grade, abia astept ...parcul ne asteapta !!!!
Simoooo ...voi ati ramas la Moeciu inzapeziti?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
corianai spune:
Maria multumesc din suflet, am primit raspuns si m-am luat cu altele si am uitat sa mai scriu... Sper sa ma scuzi. Acum alta belea, am scandal sa nu umblu la adresa aia ca am cam devenit paranoici cu virusii. Asa ca pofta in cui cu cutiuta!!
rain spune:
Mihaaaaaaa ...va dam bataita tare de tot !!! ne e dor de voi, am vazut acum pozele si e de necrezut ...iti seama Denisa mult mult de tot, e dulce si scumpa!
va pupacim dulceeeeee si te rugam sa treci mai des pe aici, pai se poate?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Am aparut si noi mai tirziu astazi pentru ca am avut probleme cu internetul (nimic nou!)
Vreau sa va anunt cu mindrie ca Stefan mi-a facut cel mai frumos Martisor: primul dinte! Prin urmare am si eu un iubit!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga