Bebelusi de iulie-august 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Sa nu ne dati disparuti, dar pe la computer a dat tarcoale un virus si mi-a dat bataie de cap.
Ieri, v-am spus, am incercat carnea de vita.Pana acum nu a aparut nici o roseala, nici o bubita pe pielicica.Doamne-ajuta! Azi am facut pauza, am stat in asteptare.Cand ziceti ca as putea sa ii mai dau?Maine sau sa mai stau o zi????
In rest...azi a fost o zi cu soare, asa ca am infofolit zdravan copilu' si in carut afara la o ora de somn.Ii prieste aerul extraordina de bine.De-abia astept sa vina timpul frumos!
Ce mai stiti de Lia??

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup si de la noi!
am fost raciti, nu mai mentionez ca a treia otita ca ma apuca jelea...in fine, am trecut si peste asta..acum numa' tusim...Asta e cu doi: Rares importa de la scoala, imparte frateste cu Lucas care i pana s-o imuniza tot o sa traga...no comment:(
NU prea mananca dupa toata treaba asta..e mofturos tare...sper sa isi revina...are 7650g...mai e vreunul asa subtire?Cred ca avut mai mult, insa saptamana trecuta numa a vomat, diaree si numa san a papat..altceva nimic.Refuz total!
Altminteri, e supervoios, energic..si la pat face numa'exercitii;sus jos sus jos...mai mult se tine cu o mana sau chiar uita de maini si intinde bratele spre mine cand apar in usa si sta asa cateva secunde pana cade in fundulet...ii batos!..cu dintii nu avem noutati..parca vad ceva acolo dar nu sunt sigura ca nu ma lasa..ii mai dau cu babyorajel cand il vad eu mofturos tare...
vorbeste intruna ;babadada parca aud si un mama chinuit un fel de meamea...ma topesc de dragul lui si mor incet cand e bolnavior..asa am patit si cu Rares..nu stiu de ce ma apuca o stare de jele si amar cand sunt bolnavi..
nu mai zic ca de iesit la plimbare afara nu am iesit de ceva timp ca e frig si vant...numa pana la masina si atat...poate azi om iesi un piculet ca e soare...
asta e! in rest, ce mai stiti de irrinuca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

am fost putin la ger si piticu a cazut secerat de ger....

Gabi felicitari pt iepuras, la mai multi!!!!!! asa da martisor

Laura imi pare rau sa aud ca ai printzii bolnaviori,sper sa le treaca. Fratiorul lui Bobo e cam suplu,asa exemplu da fratele mai mare?????

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Cori, eu le-am luat de acolo si n-am avut nici un musafir:). te-am intrebat daca ai primit ca mi-a picat cablu imediat ce am trimis...si am uitat apoi sa intreb de soarta PMului.

Laura, imi pare rau pt piticut, lasa ca recuperaza el. chiar ma intrebam de ce nu mai scrii. sanatate multa

Adema, tin pumnii. trebuie sa fie bine pana la urma!

Nicole, tu strange gasca...ca noi venim sigur!! pe la sf lui martie..dupa 20.

hai sa va spun o perla de copil de 2 ani...ca eu rad de una singura. intrebat ce vrea sa se faca el raspunde: "doctor de femei". de ce?? ca sa-i faca injectii in fund verisorului cu un an mai mare!! hai ca iar m-apuca rasul:))

pup

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Monica, o sa il cert pe tema asta>:) Spune-i lui Bobo ca ii multumesc de martisor..m-a bucurat tare insa nu am apucat sa raspund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Maria Alexandra pentru aniversarea de azi!!!!Ti-a facut mami ceva bun?

Ref salteluta...noi am gasit aici din nuca de cocos, ca de cea normala am asteptat 3 saptamini sa vina comanda si nimic. E super si zic astia ca e bio

Nicole...felicitari. Nu pot sa-ti spun decit ca Andreuta o sa-l lase pe al meu , ca e asa de lenes....el e tot la

Felicitari Stefan pentru martisorul frumos daruit mamei. Original

Mihaela...bine ai revenit !

Corina cum stai mama cu invatatul?
Si mie mama mi-a adus citeva martisoare si cred ca mi-s cele mai dragi. Acasa nu le apreciam atita, dar aici le simt lipsa....tare mult as vrea ca baiatul meu sa pastreze traditia ( eu ma straduiesc )

Adema...daca poti lasa-l 2-3 zile fara...ca sa vezi si sa fii sigura ca vacuta o accepta si nu ies bubite.Bafta multa

Laura...gata , bine ca s-a terminat. Subtirel, cred ca si al meu ...numai ca eu nu l-am mai cintarit de 2 luni.

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44344" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (48)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput